- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
milkabrams #35982 üzenetére
Tipp: Próbálj ki egy Sundara Closed-Back-et, amíg ilyen bagó áron meg lehet venni a gyártótól. Mondhat Joshua Valour bármit, ez a fejes nálam megvert sokkal drágább fejhallgatókat is a Shanling Q1 DAP-ról. (Kezdve pl. a Focal Elegiával, HiFiMan Anandával, de nekem most a Denon D2000 és D5200-nél is jobban tetszik.) Nem hallottam még planárt ennyire dinamikusan, dögösen megszólalni egy 85mW-os mobil forrásról...
A Final Sonorous IV a maga 8 ohm impedanciájával valahogy sosem jött ki ezzel a DAP-pal, a kis xDuoo X2-t sokkal jobban komálta. Meg ott van az ATH-W1000Z, ami szintén könnyen hajtható (egy AQ Cobalt-ról is csodálatosan szólt), de ennél ugye fix 3m a kábel.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
milkabrams #35982 üzenetére
sajnos csak megerősíthetem azt, amit a többiek írtak (nekem van D5200 és Amiron Home is).
Az Amiron nagyon forrásigényes fejes, de azért nagy részben (egy schiit jotunheim az asztalim) egész jól meg tudja hajtani az AK SE100 DAP-om SE kimeneten... a balanced remélhetőleg még ezen is javítani fog (hozzátéve, hogy asztaliról is egyelőre csak SE-ről hallottam, de imádom)
persze én nem vagyok vájtfülű, így érdemes megfelelő fenntartással kezelni az én véleményem
szerintem egy SR35 még jobb lenne (elvileg ugye erősebb) balanced-ban hozzá -
s4tch
veterán
válasz
milkabrams #35979 üzenetére
IEM?
-
s4tch
veterán
válasz
milkabrams #35971 üzenetére
Nézd meg esetleg a head-fi topikot, van-e esetleg hozzá ajánlott dap. Mindenesetre az Amiron otthoni felhasználásra szánt fejes, nem túl könnyen hajtható, kell neki a kakaó. Hallottam több asztali erősítőre kötve, én elsősorban ezen a vonalon gondolkodnék. Esetleg egy erősebb akksis mobil dac/ampot fontolnék meg, ha lakáson belül mobilnak kéne lennie a fejesnek.
-
Dorien
veterán
válasz
A Denon D2000, D5200, NAD Viso HP50 pl. jól muzsikál DAP-ról.
Az Amiron Home szerintem kéri a rendes (asztali) meghajtást. -
válasz
Fejhallgatókat általában asztali DAC-ok szokták csak rendesen kihajtani, vannak olyan DAP-ok, amelyek már megbirkóznak fejesekkel is, de árban magasan felette vannak: Cayin n8 (n8ii), ak sp1000, sp2000, sp3000...
Mindenképp a meghallgatás az, ami megmondja: az adott fejesben mennyit hagy az adott DAP...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest