- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nigér
őstag
válasz
kemcso #27482 üzenetére
Hifiman HM-700 esetleg?
Bár összeget nem írt a kolléga, az X1-hez képest ez kb. 12k forinttal több de adnak hozzá egy jó fülest, ami külön vásárolva kb. 25k.
Belső memó 16GB, azt viszont, hogy bővíthető-e karesszel, nem tudom. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
kemcso #27456 üzenetére
Természetesen majd írok róla pár sort
(#27457) Bodz: Lehet, hogy nálad még friss volt
Amúgy a fw cserére/"reinstallra" én is gondoltam, viszont nem találtam erre semmiféle lehetőséget neten, mert elvileg gyökérbe kell másolni, ahol a készülék automaiktusan érzékeli és ha újabb verzió, akkor frissíti. ez mind szép és jó dolog, hogy ennyire júzerfrendli, de így downgrade és a re-inst is kilőve
(persze lehet meg lehet erőszakolni a rendszert és manuálisan is fel lehet rakni rá bármit, de én nem találtam erről infót)
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
kemcso #27443 üzenetére
Az AK-ba így az 1kX fejessel hallgatva nem igazán tudok semmibe belekötni, de az tuti, hogy a részletessége az fantasztikus, valamint a magasak ahol nagyot domborít.
Persze többszörös árért cserébe töredéke javulás, az nem bejövős.
Te milyen asztali rendszerekről hallottad az 1kX-et, miről tetszett és mid van most? -
Robi BALBOA
őstag
válasz
kemcso #27433 üzenetére
Akkor ahogy sejtettem, hordozhatóval már sok pluszt nem igazán tudok kipréselni az 1kX-ből.
Mondjuk nekem szerencsére amik tetszenek fejesek azok jórészt könnyebben hajthatóak(ATH és Shure) így AK-ról is jól elvagyok.Ha lakásvásárláson túl leszek, akkor félve lehet közelébe merészkedek egy asztali rendszernek.
-
törölt tag
válasz
kemcso #27401 üzenetére
Erősítőben nem biztos, hogy jobb, bár a DX90 is hagy azért rendesen fejesekben tartalékot. De ha ki tudja próbálni, akkor ugye nem lesz zsákbamacska. Füleshez a legjobb (tessék venni mellé olyan 16 armatúrás cuccot
), fejeshez meg ez is kevés, ahogy kb az összes többi DAP.
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #27360 üzenetére
Érdekes hogy a 802 pl wolfsonnal is retteneteset szól...hdp r10 ben is az a dapvan mint dx90-ben mégis ég és föld...annyiban igazat adok hogy akkuról kevés az áramersség illetve egy asztali nincs annyira zanzásítva ott jóval tágabbak a határok...
Daphoz fülest...ennyi... -
krx21
nagyúr
válasz
kemcso #27354 üzenetére
Mért beszéltek kínaiul? Mim van? Basszus?
Amit tudni, hogy én a SRH1540 alá keresek esetleg mást, jobbat... Szerintem a dx90-el nem túl sok a basszusa, sok de szerintem egyáltalán nem túl sok... Persze ez izlés kérdése...
Kíváncsi lennék, hogy a X7-el merre menne el a hangzása? -
szasanyi
félisten
válasz
kemcso #27217 üzenetére
70k az nagyon sok. Nem vagyok audiophile beállítottságú (bár hallom és szeretem a jó minőségű hangzást) és nem is lenne kihasználva olyan szinten ami miatt nekem megérne annyit. Egyébként 2013 karácsonyára vetem a fiamnak FiiO X3 kütyüt 45k-ért (iPON új ára volt ennyi) szvsz van rá esély, hogy az utód is megjelenik majd ~50k áron (alkalomszerűen, vmi akcióban ha máshogy nem).
-
szasanyi
félisten
válasz
kemcso #27214 üzenetére
Sajnos én inkább a peches emberek táborát erősítem (számos alkalommal megszívtam már) semmint a szerencsésekét. Éppen ezért csak hazai beszerzés, hazai garival jöhet szóba. Ha 50k-ig nincs jó, akkor egyelőre nem veszek. Ezek ára inkább csökken semmint nő, aztán majd látom. Azért köszönöm a tanácsokat.
-
sadamsa
csendes tag
válasz
kemcso #27146 üzenetére
Vagy áldozzunk hi-fistát, mondom hogy kell: Meghallgatod a profi több százezres cuccát, aztán előkapod a 25.000-es bluetoothos hangfalad, mondod hogy "ja tényleg jól szól, de az én hangfalam is szól így". Bekapcsolod és elismerően bólogatsz, a szemébe nézve, közbe kérdezgetve, hogy "na, ugye hogy szól ez is úgy"? Vége lenne...
-
assemble
addikt
válasz
kemcso #27130 üzenetére
Ha a hordozhato rendszerbe beleszamoljuk, hogy nem otthon, hanem joesellyel az utcan, metron, stb hallgatjuk, akkor nyilvan nincs ertelme, mert nincs olyan izolacio, ahol kevesebb zaj szurodne be kintrol, minthogy lenne tenylegesen ertelme a nagy felbontasnak. A legprofibb noise cancelling sem nagyon kepes erre szerintem.
Otthoni hallgatasnal azert mar mas lehet a helyzet. Komolyabb lejatszokbol egyertelmuen kijon a nagyobb felbontas. Pl AK240 (unbalanced): 19 bit, pono (balanced): 18 bit. Hogy ezt egy ember mennyire erzekeli, az megint mas kerdes, es nagyon nehez megmondani, mert nagyon szubjektiv a dolog, es kb semmi masra nem lehet alapozni, mint szubjektiv velemenyekre es vakteszt statisztikakra. Amennyire tudom (1-2 felmeres alapjan amit olvastam), a legtobb ember kulonbseget tud tenni egy alacsony, es egy magas bitratas mp3 kozott, eleg keves ember kulonbseget tud tenni a 320-as mp3 es lossless kozott. Ha jol remlik, cd minoseg es lossless kozott, viszonylag keves ember tud csak egyertelmuen kulonbseget tenni, viszonylag extrem hangeron.Egyebkent bizonyos szempontbol szerintem hasonlit ez a telefon ppi kerdesre is. A tudomany mai allasa szerint az atlagos emberi retina 30 centirol legalabb 477 ppi-t erzekel, 20 centirol pedig legalabb 716-ot, es ennel is nagyobb felbontas kellene, hogy azt a retina tenylegesen tokeletesnek erzekelje [link].
Ha pixeleket latsz (egy telefonnal tipikus tavolsagbol/latassal pl 250 ppi alatt), az mar regen rossz. 300 ppi-nel pixeleket mar nem latsz, de pl egy 400-450 ppi-ju kijelzot egyertelmuen sokkal elesebbnek erzekelsz, a tobbseg barmikor megmondja a kulonbseget. Ahhoz kepest pedig egy 5-600 ppi-s kijelzonel mar valoszinuleg nem tudod megmondani, hogy melyik az elesebb, viszont a nagyobb valszeg termeszetesebb a szemednek, es kevesbe farasztja peldaul kis meretu szovegek olvasasakor. Ehhez kepest egy 800 ppi-s kijelzonel (ilyen is van mar amugy) mar nagyon-nagyon valoszinutlen, hogy meg tudd mondani, hogy melyik az elesebb, ugyanakkor peldaul 20 centirol a szemed valoszinuleg erzekel meg kulonbseget, ha nem is tudnad megmondani.
A kulonbseg, hogy audional nagyon konnyen elerheto az a felbontas, ami felett mar nem "hallasz pixeleket", onnantol pedig marad a statisztika, szubjektiv velemenyek es a szajkarate -
Tulku
veterán
válasz
kemcso #27130 üzenetére
"Az egész kérdés arról szól, hogy megéri-e hordozható rendszeren nagyfelbontású zenékkel vacakolni."
Elfogadom...
Mi az a tömörítés ami már hallható a számodra...és abx vakteszttel bizonyítod ha kell hogy hallod a különbséget...és 1x sem buksz meg...tehát mi az a tömörítési fok? A legalacsonyabb bitrátás mp3 és a legnagyobb felbontás között biztosan megmondod melyik melyik?
Kérem add meg azt a fokot amin biztosan hallod..ha pedig nem akkor megkérdőjelezhető számomra - elfogadva véleményed - az egész tömörítési procedúra...
Természetesen a saját rendszereden, ami asztali több százezer forintos...
Csak kérdések...szeretnék tisztán látni...nem dobálózok, kérdezek...
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #27128 üzenetére
Távol áll tőlem a szalmabálázás...és az is hogy hajlongjak a tömegek által szajkózott jelmondatok előtt...sohasem volt kenyerem...
Amit linkeltél megerősít...a pragmatista szemlélet oksági folytonossága az ami kizárólag a matériára helyezi a hangsúlyt és arra, hogy én nem hallom a különbséget, és a másik sem...
Ezzel ellentétes az én hallom a különbséget és a másik is...
És jön a teszt...ahol - úgy írjátok - mindenki elbukik...igen talán ez a cél...bebizonyítani hogy nincs különbség, mindegy milyen az adott anyag felbontása (nem a felvétel minőségéről beszélünk) gyakorlatilag hallható különbséget nem produkál...
Ezért kérdeztem burkoltan - hogy még csak ne is súroljam a gúny, irónia határát sem - hol a határ a hallható és nem hallható különbség között? Egy dsd egy ilyen folytonosság mentén ugyan azt produkálná mint egy 192-es MP3? Mert nincs hallható különbség... (?)
De...
te is megemlíted a milliós rendszereket...egyébként ott hallottad? Vagy csak mások által hallott dolgokra támaszkodsz? Mert akkor épp úgy elfogadod a széles - többek által beetetett - emberlények véleményét.
És ha hallottad is - annyira ismerlek pragmatistának hogy nem a levegőbe beszélsz, tehát megalapozott a milliós rendszerekbe vetett hit a minőségi különbség terén - akkor bizonyára van ennek az ügynek leképezése mobil irányba is...ellenkező esetben nem ajánlgatnánk egyes típusokat mások helyett...
És persze én is kijelentem itt:
Egy fiio X3 II-n az égvilágon semmi jelentősége egy dsd vs flac összehason lításnak, mert jó eséllyel semmi különbséget nem hallunk...
De - talán - egy HM 802 balanced kártyás kimenetén egy balanced több százezres fülessel már mást mutatna...de ez is csak feltételezés részemről...mint az is hogy egy HM802 mennyivel szebben szól mint egy AK 100 II...mert mi az inerciarendszer amihez viszonyítunk?Az egész zenehallgatás, egy szubjektív elme élmény...rengeteg függő változóval és viszonylag kevés állandóval...és ez nem a saját szalmám dobálása...ezt akár megerősíti egy pragmatista mérnök is...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
kemcso #27116 üzenetére
igen, tudom, csak gondoltam hátha van valakinek tapasztalata ezzel. nekem egyelőre egyik lejátszó sem akadt fenn (pedig az x2 is fém kocka, csak picit kisebb, de nem sokkal, ahogy néztem a tech.spec-et
)
no de majd megvárom, hogy audioheaven mit mond, h ő mennyiért adná, aztán kiderül (meg persze várom banggood válaszát is, hogy ők fogják-e forgalmazni, mert x2 van és már eu raktárból is elérhető) -
Narakh
senior tag
válasz
kemcso #27106 üzenetére
Most Lumia 735-ről megy a bugi, azzal igazából nincs bajom hang terén. Csak nem tudom, nem fog-e mégis hiányozni a dedikált lejátszó (elalvásba nyúló zenehallgatás vs. üzemidő), aztán inkább előre gondolkodom.
Ez az X2 egyébként árra szimpatikus, csak a "32G TF/Micro SD card available at maximum" rész, ami kizáró tényező. Ha odáig jutna a dolog, majd utánaolvasok, használja-e valaki nagyobbal.
Esetleg itt van valami tapasztalat róla?
-
wolfman
veterán
válasz
kemcso #27098 üzenetére
Nem, nem szeretem a fejeseket után, az on-eart meg végképp nem. De pl. gondoltam rá, hogy otthon majd hogy ne dübögjön az egész hát, majd fejessel hallgatom esténként, az ágyamba hátradőlve az X3-t. DAP-om van (X3) mint korábban is írtam, de ez nem hajtja meg. De mondom, az az érdekes, hogy hangerőben nincs baj, elég hangos, magas, közép nagyon szép, csak mélyek haltak ki mint a liba.
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #27094 üzenetére
Mán keverlek benneteket...
És igen...dap-ra én - kevés kivételtől eltekintve - fülest ajánlok...
Ha meg már otthon, dac, amp párosítással használjuk, oda elég egy pmp digitális kimenettel, vagy pc...nem kell százezres dap...
A dap véleményem szerint utcára, mobil környezetbe való fülessel...de ez a saját véleményem....
-
AGE-T
őstag
válasz
kemcso #27059 üzenetére
Tudjuk, hogy néz ki egy "végleges" lejátszó sorsa...
sadamsa
Ha tetszik az X3 szerintem ne költs most egyből sokat bele, ha majd kiforr a véleményed, és tudod VALÓBAN mire van szükséged, majd elköltöd a félrerakott hambipénzt. Ne költs fölöslegesen sokat, főleg ne hordozhatóra! Szerintem... -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
kemcso #26970 üzenetére
holnap megpróbálok majd valami véleményt összedobni róla, de sajnálatos módon nem sok mindenhez tudom hasonlítani, így nem tudom mennyire lesz hasznos, amit leírok
szerk.: ugyanígy majd párom ruizu x02 5k ft-s "műanyag darabjáról" is.
annyi biztos: hogyha valaki olcsóbb teló helyett akar külön lejátszót kis pénzért én nyugodt szivvel ajánlom mindkettőt (persze ezt is csak egy Lenovo A660hoz hasonlítva tudom írni)
-
AGE-T
őstag
válasz
kemcso #26975 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nem lehetne ezeket az alkatrészeket úgy elhelyezni, hogy egy iphone6 mondjuk kétszeres vastagságban, de hasonlóan ergonomikus kidolgozásban, így egyben zsebbarát formában jelenjen meg?! Ilyen téglákat gyártanak, ráadásul tök fölösleges designelemekkel, mint az a táskafül a pion.
-
Ciccuka
veterán
válasz
kemcso #26968 üzenetére
Túl sok infót sajnos nem tudtam meg. Kíváncsi lennék a hangminőségére.
A gyári oldalt néztem. Látom van hozzá új firmware is. A tapasztalatok érdekelnének róla.
-
AGE-T
őstag
válasz
kemcso #26955 üzenetére
Mennyivel szebben szól a hangfal?!
Inkább vesszőfutás, ennyi pénzt elverni tök fölösleges volt. Csak azt tudom mondani, hogy utcára egy jobb fülhallgató és egy funkcionalitásában gazdag lejátszó (Meg ne kövezzetek iphone mondjuk spotifyal) bőven elég. Munkahelyre meg venni kell egy AKG K550/K551-et egy jobb hangkártyával, vagy valami külső usb dacal és boldogság van. (Azért még a DX80 lehet befigyel)
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #26922 üzenetére
C4-nek van 13 voltos kimenője ami világszám, de csak a6,3-as kimenettel, és ott szól is valahogy...
Hifiman 802 sem gyenge versenyző úgy hallottam, de meg kéne hallgatnom plázában egy 1000 vagy 2000x-szel...Persze csak mint külső szemlélő...az a kinézet és kezelés...elborzaszt...nekem a régi Mad Max szériák jutnak eszembe róla...persze a head-fi kütyü bemutató oldalán is vannak egészen elképesztő megoldások hordozható címszó alatt...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
kemcso #26864 üzenetére
Pedig a WR4 egy igen klassz darab, szóval biztosan van abban is valami, ha többek számára volt inkább negatív élmény.
Mindenesetre tényleg nagyon kell próbálkozni fülhallgató terén, még az illesztékekkel is eltöltöttem némi időt, mire kijött, hogy Vsonic foam illeszték kell hozzá és onnan is csak a puhább (gyárilag VSD5-höz adott) felelt meg. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
kemcso #26858 üzenetére
A hullámzás alatt egyébként a következőre gondoltam:
- Shure SRH-440 (+840-es párnák) kombóval egyszerűen remek, simán hozza a Cowon J3-at.- VSonic VSD2S (+Vsonic Black Foam) kombóval helyenként vannak gyengébb alakítások és hiányosságok, de még mindig korrektnek mondanám, de egyáltalán nem kiemelkedőnek.
- Többféle 10k alatti/körüli Sony IEM-el pedig mint, amit agyonvertek, visít a magas, el van lopva a mély, a dinamika kiköltözött a hangból és olyan mintha egy 25 literes kannából szólna az egész, tiszta horror.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
kemcso #26853 üzenetére
ohh, akkor lehetséges, hogy én tartom/tartottam túl jónak az X1et a cikkeket/leírásokat olvasva a Sansa-hoz képest.
Mind1, úgyis benevezek egyre, ha tényleg ennyi lesz az ára, aztán majd írok véleményt
De mondjuk előbb fülesben kellene továbblépnem P3ról (így, hogy hallgattam VSD3S-t sajnos tudom, hogy van értelme váltani)
-
muszor
tag
válasz
kemcso #26763 üzenetére
Értem köszi szépen.
Viszont kell külön lejátszó, mert a munkahelyen féltem az s4-est magamnál tartani. Az általad ajánlott Vsd1 -hez keresek egy nem rossz lejátszót erre az esetre, mert ott jelenleg egy Sony NWZ-B133F -t használok, és nem olyan szép a hangja.
-
AGE-T
őstag
válasz
kemcso #26754 üzenetére
Dx90 nem konkurál az X5-el. Teljesen más kategória, karakter. Dx90 sabre dacokkal, sokkal jobban domborít! Erősítőről nem is beszélve...
Dx80 -ra még kivi vagyok, két cirrus dac nagyon piszkálja a fantáziámat. És végre kap egy normális kijelzőt. Szoftveresen talán már felnőttek a dologhoz.
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #26741 üzenetére
Jó...
persze csak sd-t fogad, és egy teszt Marantz lemezt hallgattam, de a te játékosod lenne erőben mindenképp, illetve sokkal több részlet mint X5-ön (de a tere ennek is inkább arra hajaz nem AK100-ra)
sok kis gomb oldalt és minden szám előtt vmi kattanás...gondolom szoftver frissítéssel módosítottak már a gyorsaságon csak a boltban nem tették ugyanezt...
Jó cucc, ha szereted a 70-es évek beli dizájnt...olyan katonai urh vevő szerű....Van neki balanced-linear kapcsolója...váltáskor pedig rajta kell tartanod az ujjad a tekerés gombon...de gondolom ez beállítás beli probléma...
-
zack
nagyúr
válasz
kemcso #26730 üzenetére
sheratan már feltette a kérdést. Az IHIFI 770C 2nd rev szerintem remek alternatíva.
Ha nem megy el 30k-ért szerintem megtartom. Olcsóbban nincs szívem eladni.
Egyszerű a menü mint a faék, átgondolt, nem lehet "elveszni" benne.
Az érintő kijelzőt én sem szeretem, de ez jó. Veszi mindig az érintést pontosan, még nem nyomtam félre.
A hangja pedig GR07-tel nagyon pazar. Tény, hogy a "bright" kimenet számomra túlságosan "karcol", de ez lehet, hogy stílusfüggő. A "dark" viszont nagyon bejön, pont az én világom, és a stílusok amiket hallgatok, szintén szeretik. -
válasz
kemcso #26707 üzenetére
kemcso, zack: Kössz a válaszokat!
Akkor ha jól értem, egy 10k-s lejátszó után egy 35k-s lejátszó következik hangban, és nincs is köztes lépcsőfok?
Amikor megvettem 4 éve a Clip+-t, akkor mondták, hogy jó ár/érték arányú, de hogy azóta is így maradt, azt nem gondoltam volna.Viszont, ha nem akarok/tudok ennyit kiadni egy lejátszóért, akkor vajon érdemes a Clip+-hoz megvenni az RE-400-at, vagy pénzkidobás?
-
fiio.hu
csendes tag
válasz
kemcso #26692 üzenetére
FiiO mérések vannak az X5II-re:
http://www.fiio.net/en/products/41/parameters
Más forrást egyelőre én sem találtam. -
Tulku
veterán
válasz
kemcso #26630 üzenetére
Lehet hogy félreérthető voltam... a hitelességet itt a nagy nyilvánosság előtt tett kijelentésem hitelességére, vagyis arra értettem, hogy egy "bíró-döntnök" minden kétséget kizárja "csalásomat"...otthon egyedül ez igen nehezen kivitelezhető...
Már hallom is a "megbízunk benned, csináld" rigmusokat, de tegyük fel, van olyan aki pedig azt mondja...én viszont nem bízom...persze alig hallhatóan, a bajsza alatt, hogy más ne hallja...de a gondolat ott marad örökre...
Tehát a hitelesség a minden kétséget kizáró kétszemélyes teszt, vagyis az egyik nyomkod szemben velem (egyszerre nem egy lépést, nehogy pókerszámításokat végezhessek), én pedig reflektálok...hol itt a csalási lehetőség?
Foobar az nem megy a játékoson, én pedig nem egy számítógép hangkártyáját akarom hallgatni...mert akkor belemehetünk a "minek a DAP, egyik olyan mint a másik" jelmondat magyarázatába...
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #26622 üzenetére
És Sheratan:
Nagyon szívesen csinálhatunk egyet...azért kell legalább két ember hogy a lehetőségét is kizárjuk a ...khmmm...füllentésnek..az állítás ugyanis azt hiszem az én oldalamról megkérdőjelezhető, de akár jelenthet védelmet is, egyébként számomra "kedvező" eredmény esetén.
Foobarral csinálok 4-5 számot, amit 24/178-ban és 16/44-ben hallgatok meg, úgy hogy a másik fél kezeli a játékost, majd bemondásom után megmutatja mit is hallottam voltaképpen (Mi is ez a dolog önmagában?...Marcus Aurelius...)
Szerintem könnyen összehozható, akár poszt is írható, azt hiszem erről szól - többek között - egy normális fórum tevékenység. Eloszlatni, vagy megerősíteni hiteket-tévhiteket.
Én eddigi létem során annyi pro és kontra "ténymegállapítást" hallottam, hogy bibliográf lapokon is tonnányi anyag gyűlne össze belőle...és ez egy pragmatikus végkifejlet lenne (persze ha nem 50-50 az arány)
-
-
zack
nagyúr
válasz
kemcso #26595 üzenetére
Nem nyitok vitát, csak ne vezess félre senkit. Én hallottam a csúcs mobilokat is, és a Sansa modellekből is 1-2db-ot (Clip+, Fuze+). Nem kombinálom ki, mi hogy szólhat, mekkora lehet a zaj a többi alkatrész miatt, hanem hallgattam őket, ami azért nagy előny a kombináláshoz képest.
100x inkább egy Wolfson DAC-os Note4, mint a fent említett Sansa modellek. -
sexymusprime
tag
válasz
kemcso #26546 üzenetére
Igen, csak általánosságban voltam arra kíváncsi, hogy nagyjából hova kell belőni az ilyen eszközöket, mert az efféle lejátszóm halála (~2008?) óta telefonról hallgatok zenét, és lassan úgy érzem, ideje a következő szintre lépni. A jelenlegi fejhallgatóm egy Audio Technica ATH-FC707, de tervezek befektetni egy Piston3-ba (szaladgáláshoz, vagy ha bármilyen okból kényelmetlen fejhallgatót magammal vinni), és idővel egy új fejhallgatóba is, de az még bőven a jövő kérdése.
-
mettyuz
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest