- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
OPiiPO #35948 üzenetére
De próbáltam. Van egy keveréshez használt Ultrasone Signature DXP fülesem, aminek sajnos csak unbalanced csatlakozása van, de így is elképesztő, amit amit a Cayinnal együtt produkált.
#35949 OPiiPO : Nem merek nyilatkozni, de ha az SR25-öt szeretnéd meghallgatni, akkor még megvan...
#35950 PR0JECTNR56 : Köszönöm! Mit jelent nálad az, hogy szolid választás?
-
-Skylake-
addikt
válasz
OPiiPO #35159 üzenetére
Mondjuk annak aki saját maga CIEM-et tervez és gyárt annak én is könnyebben elhiszem, hogy van némi rálátása az audio technikára. Persze ettől még nem kell senkitől semmit szentírásnak venni, de ez ugyan olyan mint hogy inkább elhiszem azt, ha egy kertész mondja el hogyan kapáljak mintha egy ügyvéd.
-
stemplar07
őstag
válasz
OPiiPO #34198 üzenetére
+ táblázathoz ,,egy két apróság,, (miért is 1400 $ vs. ,,most már csak 700-999 $ KANN)
- KANN CUBE uses two 8-channel DACs, the ES9038PRO (aztán hogy ez hangzásban hoz e..a ES9028PRO- illetve a AKM AK4490 -hoz képest ...)
- 5-pin Mini XLR Output for Even Less Noise
- Enhanced Audio Processing Power with Quad-core CPU
- Supported apps include Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify, Amazon music, Pandora, SoundCloud, TuneIn Radio, myTuner, Sirius XM, DS Audio, Bandcamp, Melon, Bugs, Music Mate, AWA, QQ Music, KK BOX, KT genie, Joox and Moov.
- a Cube 12 Vrms bal/ 6 Vrms unbal.. (!) na ez nem kevés :-) vs 7 Vrms bal/4 Vrms unbal KANN-hoz képest..
mindösszesen tetszetős spec, de 500-ért azért durva :-) -
SteadyMan
aktív tag
válasz
OPiiPO #34198 üzenetére
"Mi a különbség a kettő közt?"
Most éppen 700$-al drágább, mint a Kann.
Amúgy itt a leírása. -
törölt tag
válasz
OPiiPO #32930 üzenetére
A 660-at nem hallottam még, de a 650-re nem, az egy jó fejes. Viszont nem kimondottan megfizethető, főleg mivel egy jó forrás is kell alá, ami nagyságrendileg duplázza az árat. A legtöbben 10 ezer alatt keresnek fülest, 20 ezer alatt fejest, szóval ez kimondottan drága ahhoz képest.
-
Tulku
veterán
-
-
válasz
OPiiPO #29916 üzenetére
Tudom,nem egyszerű. Ha van turelmed akkor be fog akadni egy előbb utóbb. (Én tavaly tavasszal vettem egy 3 hónaposat 43- ért) Csak az X7 megléte miatt adtam el.
Egyébként, az AliExpress-en most karácsonykor is akciós volt, illetve az EA itthon nálunk magyar garival 60- ért volt. -
Bukk900
őstag
válasz
OPiiPO #28199 üzenetére
Musiland 06 MX? Ha a kijelző nem lényeges...
-
Tulku
veterán
válasz
OPiiPO #27031 üzenetére
Galamb utca I Joe..egymás mellett vannak...viszed a kártyád és meghallgatod.
Szerintem a válasz: igen....persze nem mindegy milyen hangkeltő van utána...
Más..
Megjött a szilikon tok Alitól (majd egy hónap) az AK100-ra...azon kívül hogy óvja, két fontos előnyét látom már most:
- Jobban kitapinthatóak vakon a gombok
- A potméter így csak kb 3 mm-t áll ki a tok síkjából...sokkal kisebb az esély egy végzetes ütődésre (véletlen ütődésre gondolok...mielőtt jönnek a lelőtt labdák) és sokkal kellemesebb hangosítani, halkítani...15 dollár volt..ingyenes szállítással...mert megérdemli...
-
Tulku
veterán
válasz
OPiiPO #26875 üzenetére
Hallgattad már? Jónak találtad? Mert akkor tojd le mit mondanak, az a lényeg, te mit hallasz..
Ha viszont még nem hallottad, akkor annyit elárulok hogy az itt ekézők jelentős részének volt tapasztalata vele, illetve jó néhány nála erősebb játékossal...így meg tudják ítélni mit tud.
Annyit még hozzátennék, hogy egyéni preferenciák, és az illesztések (szinergia a fülessel pl) rendkívül fontosak tudnak lenni...Hifiman-ról köztudott, hogy bizonyos játékosait és füleseit összehangolja...ezért külön-külön nem adják azt a hangot mint együtt (700-as lejátszó a 400-as fülessel pl)
Tehát előfordulhat hogy a fórum nem olyan fülessel hallgatta az X1-et amivel jó szinergiát mutat...
Külföldön pedig - a nagy számok törvénye értelmében - esetleg sokan megtalálták a neki való füleseket...De ez csak egy teória...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- XPEnology
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- További aktív témák...
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest