Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
válasz
milanfan
üzenetére
Szia !
Nekem is hasonló gondom van, egyes videokat lejátsza másokat nem , pedig mindegiyk html5 ös illetve csinaltam firefox felfrissítést minden addon ki fel a legujjabb beta, nightly semmi változás. Míg a chrome, edge be minden simán megy.
Én virusírtóra vagy tűzfalra gyanakodtam mivel az új, de mindekettőt kikapcsoltam és semmi hatás.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
milanfan
üzenetére
Nem kell annak lenni. Csak nem egy forrás alapján kell elhinni mindent, nem is elhinni, inkább "gondolkodás nélkül csinálni, amit mondanak". Gyorsítja, de vajon, hogy tudja gyorsítani? Úgy, hogy a szerinte "felesleges" tartalmat nem tölti be. Csak el kellett volna olvasni róla még 1-2 írást, és voilà, attól még nem leszel IT guru, hogy olvasol, az átlag user is tud olvasni és értelmezni. Engem nem fertőzött meg semmi, hisz ebben dolgozom, emiatt nem egy nem két "átlag felhasználóval" találkozok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911