Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pajoz
őstag
Üdv!
Miért van az, hogy ha a firefox-ban meg van nyitva egy oldal és alvó módba rakom a gépet, akkor azonnal újraindul? Ha viszont csak a kezdő oldal van nyitva, akkor elmegy aludni a gép.
Random módon csinálja. -
Pajoz
őstag
Köszöntem!!

Ez a dátum oda-visszaállítás segített. Már bejön a fész a kivételek hozzáadásával.
Bár lövésem sincs hozzá, hogy miért kell ilyen manővert csinálni, hogy egy böngésző megjelenítsen egy oldalt.Nem neked szól! De, bassz hadd én döntsem már el mit akarok megnézni és mit nem! Ne egy prog! -
Pajoz
őstag
Üdv mindenkinek!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet megjeleníteni egy oldalt, ami ilyen hibaüzit dob:
Visszakeresve a topicban láttam, hogy volt már ez a kérdés, de választ nem találtam rá. Most konkrétan a fészbúkról lenne szó. Tegnap még behozta a fox, ma már nem. Ami, ugye marhára érdekes! Mellesleg bosszantó is számomra, mert eddig is használtam néha a foxot, de az alap böngészőm a Chrome volt. Viszont, mivel utóbbi nem csak a gépből, de még az agyamból is kizabálta a RAM-ot és a procihasználatot épp tegnap legyalultam.
Átexportáltam mindent, a Chrome-ból, ami kellett most meg ez is szívat!Próbáltam már korábban más böngészőket. Pl a CyberFox-ot is. Ez is tiltotta a fészt. Szóval valami konkrét tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan lehetne beállítani a fox-ot, vagy milyen böngészőt használjak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Fire TV stick/box
- Gran Turismo
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911