- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Volt egy jó kiegőszítő a firefox-hoz: YouTube Center néven. Azt csinálta, hogy mindig beállította 1080p-re a videókat YouTube-on (vagy a lehető legnagyobb minőségre) és ha egyszerre több YouTube videót nyitottam meg különböző füleken, akkor mindig csak a legelső fülön indult el a videó, a többin szüneteltette a lejátszást.
Úgy látom ez a kiegészítő sajnos megszűnt. Érdeklődni szeretnék, létezik-e alternatíva, ami a felsorolt funkciókat biztosítja?Köszönöm!
-
The.Bali
aktív tag
válasz
scope2007 #21423 üzenetére
Köszi, de Total Commanderben helyileg hol kellene keresnem őket?
Mit jelent, hogy a Flash cache-ében kellene keresnem?
Sajnos a FF cache mappájában nem találtam meg a YouTube-os mp4 videókat. [link]
Több videot megnéztem már. Egyenként min 60MB-ot kellene foglalniuk. IE-nél szépen el is tárolja az IE beállításaiban megadott temporary int files mappában, de itt FF-nál nem :S
Merre keressem őket?[ Szerkesztve ]
-
The.Bali
aktív tag
válasz
WonderCSabo #21419 üzenetére
Köszi, ezt én is megtaláltam, de ide sem teszi a YouTube videókat. Nem tudom akkor elképzelni hova cache-elheti
A kis fileokat ~7MB elteszi a cache-be, de a nagyokat nem. Ez miért lehet? -
The.Bali
aktív tag
válasz
WonderCSabo #21417 üzenetére
Sziasztok!
SSD-m van, ezért átállítottam a Firefox 7 gyorsítótár cache mappáját a winyómra, hogy ne a C:\ -n legyen, az első hsz-nek megfelelően: browser.cache.disk.parent_directory
De nem hiszem, hogy jól csináltam, mert ha mondjuk YouTube-on nézek videókat, megvártam emég letöltődik 3db 720p HD-s videó, de a cache mappa teljes mérete csak 9MB :\ Pedig egyenként a videóknak 60MB-nak kéne lenniük. Nem tudom mit ronthattam el. IE9-ben szépen le cacheli a teljes videót. Próbáltam a C: particion keresgélni a Mozilla mappában, de nem találtam lyen kirívó méretű mappát, amibe letölthette a videókat. Nem tudom hova teszi a cache fileokat
Tudnátok segíteni?
Köszi! -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Úgy látom a google új domaint adott a gmail.com-nak
Az összes Firefoxban elmentett gmail usernevet és jelszavat be kelene írnom újra
Milyen lehetőség van arra, hogy az elmentett gmail-es usernév/jelszó kombinációknál átirjam a mentett doimaint az újra? -
The.Bali
aktív tag
válasz
WonderCSabo #21347 üzenetére
Köszi, de én a normál bal klikkes megoldással szeretném
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy QuickTime Player 7 megléte mellett, hogyan érhető el az, hogy ha Firefoxban rákattintok egy .mp4 vagy .mov hivatkozásra, akkor ne jöjjön be a QuickTime player a Firefox ablakban és ne kezdje leötlteni a videót, hanem jelenjen meg a Firefox letöltésválasztós ablaka, mintha egy wav vagy mp3 filera kattintottam volna?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai