- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
gyulank
üzenetére
Ha nem baj, hogy csúsznak a tabok, akkor csak másikra, majd vissza kell kattintani, és onnantól a megnyitás újfent adott lap mellé fog nyilni (akár egérközepes, akár jöbb menüs.).
Én is éltem érát, mikor volt 1300 lapom egy ablakban... mondjuk az a könyvjelzőpakk is le van mentve, mert nem volt az véletlen...
Ha nem írtottad ki, akkor viszont a Sorvégi lefelenyíl ami nagy segítségedre lehet az áttekintésben (pl engem zavart, hogy csak akkor jön elő, mikor már nem fér több lap, pont egy héttel az előtt, mielőtt kiadták, hogy mindig ott van.)
Fentiek mellett meg lehet cibálgatni a tabokat más sorrendért, vagy külön ablakba, akár többet kijelölve (CTRL+katt, Shift+katt működik)!
DE MEGJEGYZENDŐ: TABON EGÉRKÖZÉP BEZÁRJA AZ ADOTT TABOT! (szivattam magamat nem kevésszer vele).Ez most kb tényleg az a kategória, hogy ha valaki, csak meg nyit annyit ami kb kifér és bezárja, az sosem gondolkodik el a lehetőségein, akinek meg böki a csőrét (hehe profilképed), az meg beleőrül amíg rá nem jön, vagy látja máshol, mástól...

Ha van még egyéb "gesztus funkció" vagy hasonló amiről más tud az viszont nekem lesz új! (és várom szeretettel)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911