- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Ezt nem tudtam, de én nem egérközéppel akarom, hogy mellette nyíljon meg. Sok lap van megnyitva, egyik egyik lapról, másik másik lapról. Pl. szerszámokat nézegetek, hasonlítok össze. Meg még nyitva van mellette minden más is. Tudom, nem kéne, de nekem így jó, mert így tudok velük foglalkozni. Ha már úgy gondolom, hogy nem érdekelnek, bezárom őket, de nyitva maradnak, mert még majd később foglalkozni akarok velük. Aztán mikor ilyen 3,5 betűk látszódnak a füleken, és megnyitnék valamit, hogy összehasonlítsam, és az az onnantól számított lapok végére kerül, már abban a pillanatban nem tudom melyik az. Aztán még közben új lapot nyitok, hogy rákeressek mert nincs elég infó, az a legvégére kerül, akkor onnan vissza kéne találni a másikra. Borzasztó.
Szóval pl. A1 A2 A3 B C D E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 G1 Aztán mondjuk G-n E2 adatait kéne megnéznem, hogy mit írjak be , aztán a G2 adatait vagy árait is azzal akarom összehasonlítani. És ez mind egyszerű lenne, ha mellette nyílna meg, nem a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911