Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Kékes525 #59037 üzenetére

    Ezt értem, de a Chrome máshogy épül fel ott nem okoz problémát de továbbra is azt mondom ez mind mellébeszélés biztos tudja a fejlesztője, hogy a Mozilla-nak mi a baja vele azt csinálja meg és újra használni fogom. Lassan egy éve csak a tötyögés megy. Érdemi leírást, hogy pontosan mi az ami nem tetszik a Mozilla-nak és hogy ezt ő miért nem tudja vagy hajlandó javítani.

    Nekem bőven jó az IM translator. Amúgy minden mindig változik fölösleges leragadni akárminél mindig van újabb, jobb, más alternatíva. Akik körömszakadtáig ragaszkodnak ehhez a kiegészítőhöz őket ugyanazok közé sorolom mint akik még mindig Windows 7-et használnak, 1-2 éves Firefox-ot, és tiltva van a gépükön az update mert így biztos jobb.

    Amint újra elérhető lesz a hivatalos Firefox kiegészítők között lehet teszek vele újra egy próbát

    Na ez a másik pont erről beszéltem:" Nem hiszem, hogy kémprogram." én nem hinni hanem tudni akarom, hogy nem kémprogram és erről biztosítékot is akarok és a hivatalos kiegészítők oldala egy ilyen biztosíték.

    A legjobb lenne ha megszüntetné a fejlesztését, és nem hitegetné a "rajongókat" hogy "kis félreértés van" "majd megoldja" stb. lassan egy éve nem tudja vagy akarja megoldani.

    Ha a szükséges változtatás némi funkció csökkenéssel járna sokan azt is lenyelnék, ha végre a Firefox oldaláról lehetne tölteni.

    SŐT ez az S3 elég jó bejáratott brand akár újra is írhatta volna ezt a kiegészítőt akkor is sokan használnák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák