Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
válasz SenorGrande #65825 üzenetére
Nálam továbbra is ott vannak, legfrissebb FF, Multi-Account Containers addon.
-
Syl
nagyúr
válasz SenorGrande #65832 üzenetére
Persze: pastebin
Innen indultam el ([link]), csak azóta a Mozilla kiszedte "További eszközök"-ből a Browser Toolbox"-ot, amivel a böngésző program elemeit tudtam beazonosítani. Így aztán további extraságokat nem tudok rajta módosítani
SteveS
Passz. Nem tudok ilyet - igaz nem is kerestem.
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
Én pl. pont a konténerszínezés minél jobb láthatóságáért egyedi userChrome.css-t tákoltam még az új, "lebegő" tab megjelenésekor: [kép]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
ledgeri
nagyúr
Én nem tapasztalom.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
veterán
válasz SenorGrande #57265 üzenetére
Ha nem akarsz Quantumot, akkor inkább tedd fel a Waterfoxot Biztonsági frissítéseket + egyebeket is kap.
Amúgy a kérdésedre a válasz: Firefox 52.9[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
SP4C3
veterán
válasz SenorGrande #57240 üzenetére
Nem, láthatóan továbbfejlődött, értelmesebbé "változott".
Eddig csak közölték a weboldalak, hogy tracking sütiket szartak a gépedre, elfogadtad vagy sem a cookie-k már ott figyeltek és gyűjtötték rólad az adatot.Manapság némely normális weboldalon ki tudod választani, milyen/mely sütiket szeretnéd, mint például:
- "Működéshez szükséges": Értds azonosítósüti.
- Weboldal beállítások: Esetleg témátválasztottál az adott oldalon, akkor nem kell minden egyes látogatásnál újra a kedvenc témádat kiválasztani, "emlékezni" fog a weboldal...
- Análitika ( ͡° ͜ʖ ͡°): Adatot gyűjtenek a böngészési szokásaidról, cserébe kapsz személyreszabott reklámokat és a weboldal üzemeltetője látja mit csinálnak a látogatók az oldalán...
- Marketig: Olyan sütik, melyek rengeteg más weboldalon is "hazatelefonálnak", például a retkes facebook, google+ gombok a weboldalakon. Ezeknek nem az a funkciójuk, hogy könnyebbé tegyék életed (könnyebb megosztás a f@szbúkon), hanem az, hogy cukkemberg bácsi akkor is tudjon követni, ha nem a facebook.com domain-en jársz. Tehát ha meglátogatod a retek.hu weboldalt, akkor ezek a sz@rháziak tudni fogják fb-on. Ebből volt régebben botrány, hogy olyan személyekről is gyűjtöttek adatot, akik nem regisztráltak arra a hulladék pénzgyár weboldalra és nem fogadták el a felhasználási feltételeket (igen az az EULA, melyet mindig mindekni csak leokéz, mert egy évnél is tovább tartana elolvasni és értelmezni)Ide vannak rejtve a sütik:
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz SenorGrande #57237 üzenetére
Dehogynem, kell az.
Block minden third-party cookies-t, Chrome-ban tökéletesen tudod engedélyezni minden oldalon melyik cookie-t fogadod el... Ősidők óta flottul működik. Mozilla is nekiveselkedhetne már, mert nagyon régóta hiányolom a funkciót.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
veterán
válasz SenorGrande #57237 üzenetére
Éppenséggel most már a figyelemfelhívás mellé elutasítási/beállítási lehetőségeket is kínálni kell.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz SenorGrande #57154 üzenetére
Próbáld meg frissíteni a Jawa-t
Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
lovi27
addikt
válasz SenorGrande #56668 üzenetére
Valóban! Nem akarsz ügyfélszolgálatos lenni? Kevesebb felesleges kört kéne futni. Persze, akkor is, ha normális hibaüzenetet (invalid address) kapnánk.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz SenorGrande #56648 üzenetére
Az a Mozilla által létrehozott szín a kódokat létrehozó Aris nem nyúlt hozzá.
-
Steelmanus
addikt
válasz SenorGrande #56637 üzenetére
Örülök hogy segíthettem.
-
movax
őstag
válasz SenorGrande #55988 üzenetére
"Röhej, ami mostanában zajlik a szoftveriparban, komolyan mondom..."
A useripar is soha nem látott mélyponton van, csak mondom...
-
Rimuru
veterán
válasz SenorGrande #55802 üzenetére
Persze hogy gyujtogeti mert az elozmenyekbol (is) dolgozik, tehat amig vannak elozmenyeid lesz mibol valogatnia.
Tobb soros lehet, about:config -> browser.newtabpage.activity-stream.topSitesRows
Nagyobb ikonok viszont szerintem csak nagyitassal erheto el. (elsonek nagyitanek a fentihez csak ezek utan nyulnek ha kell meg)Vigyázat, csalok!
-
veterán
válasz SenorGrande #55758 üzenetére
Rendben, ezt nem teszteltem, meg voltam győződve, hogy az kell még gondolom akkor csak valami régi dolog és már nem jó semmire, vagy esetleg más részletek variáláshoz szükséges.
(#55767) Kékes525: Mennyei
[ Szerkesztve ]
-
kovaccss
tag
válasz SenorGrande #55764 üzenetére
Beraktam a végére ezt, jó lett, zöld az aktív tab, az inaktív maradt a sötétszürke. Köszi.
Úgy látszik már a sima netezéshez is át kell képeznem magam programozóvá. Ezek a kódok C++ nyelven vannak? -
kovaccss
tag
válasz SenorGrande #55758 üzenetére
Én is beraktam most a tegnap frissen telepített FirefoxPortable\Data\profile mappába a mappát a file-lal az 1. sor nélkül, és működik. A lapok átrendezését el kell felejteni.
Miért nem mondtátok, hogy csak friss üres firefox telepítés után működik ez a CSS? Mert csak a CSS módosítás után kinyitott új lapokra érvényes.
Az összes firefox profilomat le kell gyalulni hozzá, és mindent elölről felépíteni, újra megcsinálni a profilokat, kinyitni az összes lapot, felrakni a kiegészítőket, stb.?[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
válasz SenorGrande #55648 üzenetére
Az 52-es ESR már csak augusztusig kap frissítéseket, én nem kezdeném el használni.
-
SP4C3
veterán
válasz SenorGrande #55648 üzenetére
Visszafelé nemigen kompatibilis.
Semmi pozitívumot? 10000x gyorsabban talpraáll és ugyanennyivel gyorsabban betölti a weboldalakat...
Meg még amit nem értek, néhány ember túlzásba esik kiegészítő téren... Nálam 1 kiegészítő állandóan aktív, meg egy van, amit kikapcsoltam, mert félévente egyszer kell, arra az időre bekapcsolom és ismét kikapcsolom ha már nincs rá szükség....
-
=Thor=
tag
válasz SenorGrande #49969 üzenetére
Ja, hogy a rendszer visszaállításra gondolsz, sajnos az nálam ki van kapcsolva...
Azért köszönöm a segítséget!
Esetleg a könyvjelzős faviconok visszaállítására nincs valami tipped?
-
=Thor=
tag
válasz SenorGrande #49940 üzenetére
Ez a Session Manager eddig elkerülte a figyelmem, de most felraktam, köszi.
"Megpróbálhatod régebbi verzióra visszaállítani a Profilmappát a Windows segítségével."
Ezt hogy?
Ja, és a a könyvjelzők visszaállítása után az hozzájuk tartozó ikonképeket nem lehet valahogy visszavarázsolni?
Elég átláthatatlan így, 50.000+ könyvjelző manuális megnyitása meg igencsak nehézkes lenne....
-
addikt
válasz SenorGrande #36094 üzenetére
A későn jövők is befutottak
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Vakegérke
félisten
válasz SenorGrande #36094 üzenetére
Nagyon tetszik az "aláírásod".
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
mikk2000
őstag
válasz SenorGrande #31134 üzenetére
Csökkentett módban rögtön kiderülne, mert akkor a kiterjesztések nem futnak. Ha akkor nincs magas cpu használat, akkor a kiterjesztéseket kikapcsolgatva rá lehet jönni melyik okozza.
-
nggabi
félisten
nekem ez vált be: flashplayer11_0r1_152_win_32bit.msi HD youtubera beszaggat még így is, de az új vmi katasztrófa ehhez képest.
pont emiatt jöttem, állandóan rinyál h blokkolva van a flash... ezt nem lehet kikapcsolni valahol?
"szenyor dzsíííí"
-
Ceree
senior tag
11.1.102.63 - ezt raktam vissza, hirtelen ezt találtam a gépen. De voltam olyan balga, hogy nem írtam fel, hogy igazán melyik a legjobb verzió.
Mondjuk az én gépem a tiédnél is jóval gyengébb...
[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest