- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Nwis86 #55354 üzenetére
Mindig elfelejtkeztek a mentésről. Mindennap elkel menteni a profiájlt!!! A mentést lehet automatizálni, a FEBE nélkül is! Erre írtam többek segítségével egy batch fájlt. Nem bonyolult, egyszer kell elkészíteni, maximum 10 perc az egész. Ha bármi hasonló gond van, akkor a legutolsó profájl mentésre kell lecserélni a profájlt és minden OK. Ezeket kell áttanulmányozni és megcsinálni: [link], [link], [link], [link]
Ezek között is lehet keresgélni:
Más.
A "Válasz hozzászólás szerkesztése"énél eddig mindig úgy volt, hogy ha véletlenül kiléptem a Firefoxból, akkor sem veszett el a nem mentett hozzászólás, mert újraindításkor a legutolsó szerkesztett résszel állt vissza a tab, most viszont üresen. Tudok ez ellen tenni valamit? Ez a Firefoxtól függ, vagy a Tab Session Manager tulajdonsága volt? Ezt nem tudom.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Nwis86 #36130 üzenetére
Szia, biztos, hogy az új gép óta van ez a jelenség, vagy esetleg az új Firefox (28) óta? Firefox 27 verzióval sem állítja vissza a megnyitott tabokat?
Most gyorsan rákerestem és ezt a kiegészítőt találtam Session Manager, állítólag kimondottan ilyen esetre van, hogy mindent elment, amit szeretnél és összeomlás után visszaállítja. "saves and restores the state of all or some windows - either when you want it or automatically at startup and after crashes"
Nem használok ilyen kiegészítőt, szóval ez csak egy gyors segély részemről, ha esetleg nem kapnál később jobb megoldást. -
Fandango
veterán
válasz
Nwis86 #21489 üzenetére
Ezert jo TabMixPlust hasznalni mert azzal el tudsz menteni munkamenteket igy az ilyen eset elkerulheto. A masik az ilyen gep hasznalat sose vezet jora, (ilyen hulyeseget sose csinalnek). Tudom ezzel nem vezettelek ra a megoldasra, hogy old meg a problemad, bar legalabb bookmarkba elmentenem az olyan oldalakat amik ennyire fontosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest