- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Valószínűleg nem lett a korábbi verzió megfelelően eltávolítva és ez zavar be, manuálisan kell megtenned:
- c:\programfiles\Mozilla Firefox
- c:\users\felhasznalo\appdata(rejtett)\local\Mozilla
- c:\users\felhasznalo\appdata(rejtett)\locallow\Mozilla
- c:\users\felhasznalo\appdata(rejtett)roaming\MozillaEzeket töröld, aztán próbálkozz újra.
-
Matthewus
őstag
Youtube High Definition helyett: Youtube Plus, szerintem az egyik legjobb Youtube kiegészítő, azt is tudja többek között, ami neked kell.
A sütis dologhoz: a beágyazott Twitter videók nem mennek sütik nélkül, és az indavideó HTML5-ös lejátszója se működik rendesen nélküle.
-
Normi™
őstag
Bizonyos cookie-k kellenek mert tárol benne információt az aktuális menetről,szerintem maga a blokkoló engedélyezi,de lehet tévedek.Ezek már intelligens programok.Ha semmi sütit nem engednek nem működik az adott oldal.Nem sok értelme van a canvas-nak noscript mellett,maximum annyi,hogy ha engedélyezel egy oldalt noscript-el és pont azon fut egy követő script akkor cumi.Az a baj,hogy ez egy végtelen történet,tökéletes biztonság nincs,csak enyhíteni tudsz,de egy szint után rontja a netezés élményét.Véleményem szerint ennél jobban foglalkozni vele nem érdemes.Én abból indulok ki,hogy titkolni valóm nincs,ellenben az adatgyűjtés majd értékesítés nagyvállalatoknak stb..játékokban nem szívesen veszek részt.Meg jár a magán szféra,de ez nagyon nehéz kérdés,nem is mennék most bele ha nem gond.
Ha érdekel téma szívesen küldök anyagot meg tippeket privátban....és majd eldöntöd,hogy meddig akarsz elmenni.
-
Normi™
őstag
Szia!
Gyanítom,hogy fehér listás sütik ezek,mert ezek nélkül nem működne normálisan a youtube.Nekem sok biztonsági kiegészítőm van,de a cookie-at engedélyezem,a harmadik féltől valókat nem,mivel azok nem feltétlenül szükségesek egy oldal normál működéséhez.Amit tehetsz,hogy normális működés megmaradjon az a self-destruction cookie nevü add-on,ez amint bezárod az adott fület megsemmisíti annak a cookie-ját/jait és nem marad meg a böngésző bezárásig.Én picit paranoiás vagyok,de ez bevált.A betterprivacy inkább a szuper cookie-k ellen véd,azaz a flash cookie-k ellen,ha nem használod a flash-t aktívan kikapcsolhatod,a youtube akkor automatikusan html5-ben fut és akkor már ez a kiegészítő is feleslegessé válik,én már nem használom pont emiatt,igaz sem facebook-om nincs se nem játszom online dolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Nintendo Wii U
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged