Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ma majdnem kitolt velem a Budapest Netbank új fejlesztése. Letiltották a jelszómező beilleszthetőségét, most már a Ctrl+V kombinációval is.
Egyébként a Roboformot használom, viszont a kötelező jelszócsere során, a generált 20 tagú jelszót persze nem tudtam rendesen begépelni, már csak azért is, mert berágatott. Ha háromszor elrontom, akkor meg képes letiltani, ami külön kellemetlen lett volna.
Végül a generált helyett inkább egyszerűbb jelszót írtam be. Így sül el visszafelé egy fejlesztés, kénytelen voltam butább jelszót használni.
De most már úgy felbosszantott, hogy keresni akartam egy jelszócsillagokat teljesen megszüntető kiegészítőt. Otthoni gépen ne csillagozzon egyáltalán! Pláne az egyszer használatos kódoknál, értelmetlen.
Viszont, amiket próbáltam, vagy nem működött jól, vagy eltüntette a Firefox tárolt jelszavainak felajánlását is. Tehát ez egyelőre nem jött össze, de közben legalább találtam egy ilyet:
A csillagok eltüntetésére van bevált, nem elavult kiegészítő, ami kompatibilis a gyakran használt oldalakkal? Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911