Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel

nagyúr

Ma majdnem kitolt velem a Budapest Netbank új fejlesztése. Letiltották a jelszómező beilleszthetőségét, most már a Ctrl+V kombinációval is.

Egyébként a Roboformot használom, viszont a kötelező jelszócsere során, a generált 20 tagú jelszót persze nem tudtam rendesen begépelni, már csak azért is, mert berágatott. Ha háromszor elrontom, akkor meg képes letiltani, ami külön kellemetlen lett volna.

Végül a generált helyett inkább egyszerűbb jelszót írtam be. Így sül el visszafelé egy fejlesztés, kénytelen voltam butább jelszót használni.

De most már úgy felbosszantott, hogy keresni akartam egy jelszócsillagokat teljesen megszüntető kiegészítőt. Otthoni gépen ne csillagozzon egyáltalán! Pláne az egyszer használatos kódoknál, értelmetlen.

Viszont, amiket próbáltam, vagy nem működött jól, vagy eltüntette a Firefox tárolt jelszavainak felajánlását is. Tehát ez egyelőre nem jött össze, de közben legalább találtam egy ilyet:

Don't Fuck With Paste 1.1

A csillagok eltüntetésére van bevált, nem elavult kiegészítő, ami kompatibilis a gyakran használt oldalakkal? Köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák