Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
A legrissebb verzióval nálam már nem lehet használni a javat, valaki tudja hogyan lehet mégis rávenni? Jó lenne.
Köszönöm.
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Eddig azért használtam firefoxot, mert a chrome már nem támogatta a java-t, de most egy pár napja azt veszem észre, hogy a firefoxból is eltűnt?? Na ne már!
-
Ferenc.
tag
válasz
Normi™
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Elsőnek is a google+ nak utána nézve azt írja támogatott a firefox böngésző (persze nem tudom androidra is értik-e). Így nem értem miért nem megy nálam.
Engem zavar, hogy nem megy, mert onnan szoktam egy kattintással a fordítót, térképet és sok mást előhozni, s bármilyen noname böngészőt használtam eddig mindig jól működött a google.hu azon belül a jobb felső sarok miután bejelentkeztünk a gmail fiókunkba, csak Firefoxnál botlottam ebbe, hogy nem megy. Kérném akinek van firefox a telefonján(android), az írja meg, hogy annak sem megy a jobb felső sarokban a szokásos a google keresőt behozva? Ki próbáltam adblock nélkül is, akkor sem változik semmi, nem megy.Viszont nagyon szépen köszönöm az Ublock origin tippet! Az adblock is szépen szűrte a reklámokat ebben nem látok változást, viszont miután letöröltem az adblockot és felraktam ezt az ublock origint, a böngészés sebessége a firefoxon androidon a kétszeresére nőtt! Fele annyi idő alatt betöltődnek a honlapok, sokkal jobb lett így! Elsőnek nem akartam elhinni így leszedtem az ublock origint és visszatettem az adblockot mint ahogy volt, na és egyből kétszer lassabban jöttek be a honlapok újra.. úgyhogy végleg leszedtem az adblockot és fent van az ublock origin! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Sok ideig más böngészőt használtam mobilon, most elkezdtem használni a Firefoxot mobilon, mert erre rá lehet tenni az adblock bővítményt, így mobilon sem jönnek a reklámok böngészés közben.
De már az első lépésnél nem tetszik valami. A www.google.hu oldalt behozva, nem úgy néz ki a felső menüsor mint más böngészőkben, ez még nem lenne gáz, de:Gondoltam következő lépés akkor, hogy belépek a gmail címemmel a google-n.
Belépés után a google.hu oldal írja hogy +Ferenc azaz a nevem a jobb felső sarokban, s semmi más nem látszik. Pedig ott szokott még lenni ez-az.. Na mondom ez még nem baj, s rákattintottam a +Ferenc -re erre ez jön fel:"A Google+ nem támogatja a böngészőt. Előfordulhat, hogy elavult verziót használsz, vagy maga a böngésző típusa nem támogatott"
Eszem megáll, hogy felrakom mobilra az agyon dicsért firefoxot és nem megy normálisan a google(+) rajta. A telefonom teljesen friss, Android 6 -os, minden app friss verziós, tehát a firefox is. Így nem értem mi ez. Másnak jól megy?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911