- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
Sziasztok,
a következőben szeretnék segítséget kérni: mindig is firefoxot használtam, telejesen meg vagyok elégedve vele.
múlt hónapban rátaláltam a 64 bites nightly verzióra, ami nagyon bejött, észrevehetően gyorsult a böngészés (mind a 32 bites rókához, mind a waterfoxhoz és Palemoonhoz képest), meg nekem az új design is bejön.
Viszont: mégis egyenlőre visszatettem a 32 bites foxot, mert nem tudom megítélni, rejt-e biztonsági kockázatot a nightly.(ha jól tudom ez egy fejlesztői változat, amit nem tesztelnek különösebben).
Nem a stabilitásra gondolok, mert azzal nem volt gond, hanem az esetleges biztonsági résekre, hibákra (már ha vannak). Ezeket kivédik-e a köv bővítmények, amiket használok: noscript, adblock plus, valamint az EMET-ben is hozzáadtam a nightlyt és a nightly plugin containert.
Megköszönném, ha vki tudna segíteni, aki ezt a verziót használja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911