Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
benedekco
üzenetére
Így van, gyönyörű, kívülről és belülről is. Azért üres, mert általában szinte csak művészfilmeket adnak, illetve a jegy se olcsó. Szóval most eggyel több indok, hogy minnél többen jöjjetek.

Szerk.: Mielőtt vki félreértené, a Firefox 4 találkozó természetesen ingyenes.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
benedekco
üzenetére
Először is köszönöm.

Másodszor: Ezt már le akartam írni régebben, de most talán pont jó apropó lesz rá - sajnos nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy terveztem. Az egyetemen a félévem nem nagyon sikerült, vagy inkább nagyon nem sikerült. Emiatt most nagyon, nagyon sokat kell tanulnom. Aki régebb óta követi a fórumot talán észrevehette, hogy talán akár nagyságrenddel passzívabb vagyok, mint mondjuk 2 hónappal ezelőtt. Ez nem azért van, mert meguntam, vagy mert már nem akarok segíteni Nektek, hanem egyszerűen nincs időm felmenni a fórumra túl gyakran. Ezek után gondolhatjátok, hogy mennyire van időm logoutos cikkeket írogatni. Még a Firefox első hszes tippek trükkök írások updatejét sem tudtam megcsinálni.
Egyelőre az összes logoutos cikkemet belátható időn túlra halasztottam (egyet akartam még anno az Fx4 bétájáról, majd egyet a véglegesről, egyet a kiegekről, és egy cikket az MPC-HCról, no meg frissíteni, bővíteni az első hszt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyelőre az összes logoutos cikkemet belátható időn túlra halasztottam (egyet akartam még anno az Fx4 bétájáról, majd egyet a véglegesről, egyet a kiegekről, és egy cikket az MPC-HCról, no meg frissíteni, bővíteni az első hszt).
KAMI911