-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz KaiotEch #21200 üzenetére
Nem ficsor hanem a PH hibaja, gondolom. Ha hasznalsz AdBlock-ot tiltolistara kell tenni a http://prohardver.hu/design/operaspeeddial.png sort mert az kavar be.
Megeloztek.
(#21199) Steelmanus Valasz magamnak, a 08.24-i Nightly ban meg jo volt a Brief 1.5.4, mert visszatettem egy regebbi mentest es abban mukodik rendesen, de most direkt frissitettem a maira es igy mar nem jol mukodik
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
most én vagyok a hülye vagy tényleg a firefox 6.0-ás változatát telepítettem fel?
3.6 volt eddig...ennyit fejlődött?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #21208 üzenetére
nyomkodtam a frissítést, de nem látott ujabb verziot...ezért volt a 3.6
most meg teljes rendszertelepítés volt és csodálkozva láttam ezt a 6.0-át...de így már értem.
köszi a felvilágosítást.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Elvileg landolt a TypeInference JS motor kiegészítés a mozilla-centralon!
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz Steelmanus #21204 üzenetére
Jah, az új nightly sajna nem csak azt, de pl a Google mail Popup Unread Manager-t is tönkre tette, igaz ezt kb 1 héttel korábban, mint Brief-et. Szerencsére találtam 3 hetes nightly-t gépemen, így most letiltott updattel használom, mivel úgysem változott azóta semmit a felszínen, sok bajom nincs belőle.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Az miért van ha egy privát böngészést inditok akkor bezárja az összes nyitott tab-ot?
Nem lehet ezt csak egy külön tab-ra szűkiteni? Vagy valami másképpen megoldani?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Kam1kaze
tag
Fura jelenséget tapasztaltam meg most Firefox 6 alatt. Meg van nyitva kettő ff, és ha a másodikban a t-home oldala van megnyitva, és ott jobb klikk egy linkre, majd megnyitás új lapon, akkor az első ff ablakba nyitja meg új lapra, nem amelyiknél rákattintottam. De t-home oldalnál is csak egy bizonyos helyen belül csinálja ezt, érdekes...
-
Kam1kaze
tag
válasz WonderCSabo #21215 üzenetére
Ha itt rányomsz a "Választhat mobilinternetet a T-Mobile kínálatából.", akkor nyit egy új ablakot, és ha itt középen a tarifák valamelyikénél, rányomsz a részletekre, jobb klikk, és új lap megnyitása, akkor csinálja ezt.
Most kipróbáltam, hogy nem arról az oldalról mentem oda, hanem kimentettem az elérést, akkor nem csinálta ezt.[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
válasz Kam1kaze #21216 üzenetére
Lehet Én csináltam rosszul, de Nálam mindent az új Fox-ban nyitott meg.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
A legújabb Nightly buildben már tesztelhető a Typeinference JS engine! A MozillaZine-on egész jó eredményeket írtak a fórumtársak.
-
Kam1kaze
tag
válasz WonderCSabo #21218 üzenetére
Innen dobott el oda, mikor nem talált a címemre netet, utca keresés alapján.
"Sajnos a megadott címen a rendszereink szerint jelenleg nem érhető el internet szolgáltatásunk."
Ezután alatta ajánlotta fel a "Választhat mobilinternetet a T-Mobile kínálatából." lehetőséget.[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
válasz Kam1kaze #21219 üzenetére
Áhámmm! Most már értem. Így Nálam is hibás, ha ez hiba.
Beírtam a címem. Nem T-s környéken lakom. Új ablakban nyitotta meg valóban a "Válasszon...." hivatkozást. Ott klikk-elek bármi részletek link-re és valóban a "szülő" Fox-ban nyitja meg a link-et új lapon, nem a meghívott Fox-ban.
Manuálisan csinálva mindezt okés.
(Csak ha WonderCsabo is ki szeretné próbálni, talán így jobban érthető. Írj be olyan címet, ahol nincs T, ha Nálad T van)
Ha ez hiba, akkor itt a szülő-gyermek kapcsolat hibás.
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
bim
veterán
Hy guruk!
Az URL. (vagy mit tudom én hogy hívják) sor alatti keresőmarhaságot hogy lehet kiírtani?kép.
És egyáltalán hogy települt oda? -
nggabi
félisten
eddig a firefoxban ha kijelöltem egy szöveget és jobb klikket nyomtam volt olyan, hogy megnyitás új lapon. ez hova lett? (most 7 béta van fent)közben rájöttem ott van az, csak egy linknél nem ment vmiért...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
HZoli87
veterán
[ Szerkesztve ]
-
bivalyolo
őstag
hali
az miért van, hogy indításnál a kezdőlap mellett bejön a kiegészítők is egy új lapon?
"Let's agree to disagree!"
-
bivalyolo
őstag
válasz Steelmanus #21231 üzenetére
Kezdőlap: http://prohardver.hu/index.html|about:addons
amikor beállítottam a kezdőlapot meg volt nyitva a kiegészítők is..
"Let's agree to disagree!"
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Megjelent a Firefox 6.0.1, amely egy SSL bizonyítvány-al kapcsolatos hibát javít. A Google egyik oldalán egy csaló bizonyítvány volt, ezt most már az új Firefox szűri. Ez nem a Firefox hibája, de a felhasználók védelme érdekében kiadták a frissítést.
-
Koczka
tag
Üdv.
Meglehet-e azt csinálni hogy a firefox indításnál jelszót kérjen?
-
vante
aktív tag
válasz WonderCSabo #21233 üzenetére
Kicsit beragadt szegény. Próbáltam a frissítés alkalmazását, de csak újraindul. A probléma utána is megmarad.
-
WonderCSabo
félisten
Tesztelgettem kicsit az új TypeInference JavaScript Enginet a Nightlyban. Egész szép gyorsulást hozott!
TypeInference kikapcsolva:
V8: 2201 pont
Kraken: 11508.5ms +/- 1.6%
Sunspider: 466.7ms +/- 3.1%TypeInference bekapcsolva:
V8: 3125 pont
Kraken: 9215.8ms +/- 1.0%
Sunspider: 411.8ms +/- 2.5% -
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #21236 üzenetére
Nem vagyok tisztában a dolgokkal, de ez nekünk, átlagfelhasználóknak a gyakorlatban mit jelent? UI nem gyorsul, az amúgy is bugos lassú scriptek ezzel is lassúak lesznek, a jól optimalizált scriptek pedig amik amúgy 0.1 sec alatt betöltődnek most 0.08 sec alatt fognak?
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
namerke
tag
Üdv!
Megtudnád mondani, hogy 64bites Nightlyban is elérhető-e a TI? Vagy ahogy a 32bites nightly kapja a frissítéseket az a 64bites vonalon is azonos ütemmel megjelenik?
Valamint az érdekelne még, hogy létezik-e olyan build amiben már van TI és a [korábban említett] Azure is megtalálható? Persze itt is a 64bites vonal érdekel inkább.
Ha nem létezik akkor van lehetőség egybefésülni őket valahogy? Vagy ez már túl komoly téma?[ Szerkesztve ]
-
jobbacsabba
aktív tag
Üdv!
3.6.13-as foxit használok. Eddig ha jobb klikk->keresés guglival kattintottam, akkor feljött a gugli.hu találata, és ha akartam kiválaszthattam, hogy a teljes weben keressen. Most valamiért a gugli.com adja a találatokat és nem is tudom átállítani, hogy magyar oldalakon keressen.
Mit tegyek, hogy a gugli.hu-val keressen?
Előre is köszi a választ! -
WonderCSabo
félisten
válasz BullZeye #21237 üzenetére
Ezek a brutál szkripteket alaposan begyorsítják, amik a jövőben jobban el fognak terjedni, most csak egy pár van. Pl. raytracert JS-ben megírva.
namerke: Természetesen minden benne van, de optimalizálatlanul, ezért jóval lassabb.
A Nightly buildekben már az Azure és a TI is bennvan.
-
namerke
tag
válasz WonderCSabo #21240 üzenetére
Köszi a gyors választ!
-
Steelmanus
addikt
Felre ne ertsd, - es mas sem - kiprobaltam en is a ket benchmark-ot, es meglepodtem az eredmenyen, mert az en gepem gyengebb mint a Tied, es ezeket az eredmenyeket kaptam, igaz W7 32 bit alatt. TypeInference-t kikapcsolva nem neztem, tehat alapbol ahogy van bekapcsolva hagytam.
Kraken-1.1
7565.0ms +/- 0.4%
SunSpider 0.9.1
353.8ms +/- 0.6%Flash engedelyezve, az AdBlock Plus bekapcsolva, de csak az Easy es egy sajat reklamszuro a prohardver.hu/design/operaspeeddial.png van csak.
Viszont nagyon keves kiterjesztest hasznalok szamszerint 9-et. -
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #21242 üzenetére
É teljesen friss profillal próbáltam. Valszeg azért lett az eredményed jobb, mert magokat nézve a Te procid egy magja erősebb, mint az enyém egy magja.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #21243 üzenetére
Valoszinu, eszembe sem jutott hogy a mag frekvenciara gondoljak, csak a tipusat neztem amit Te hasznalsz.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #21244 üzenetére
Hát jah, sajna a Firefox nem multi-core alkalmazás.
-
HZoli87
veterán
Benchmarkoltam egy kicsit én is. A legújabb Nightly (2011-08-31) ellenfele a 7-es verzió második bétája volt. Mind a kettő azonos beállításokkal, megegyező kiegészítőkkel futott, úgymond "belakva". Gépem az adatlapomon, maximum átlagos teljesítményű notebook.
SunSpider 0.9.1:
Firefox 7.0b2 - 328.3ms +/- 0.9%
Nightly (2011-08-31) - 310.8ms +/- 0.5%~ gyorsulás mértéke: 5.6%
Kraken (verzió: 1.1):
Firefox 7.0b2 - 7546.3ms +/- 1.2%
Nightly (2011-08-31) - 5348.3ms +/- 1.5%~ gyorsulás mértéke: 29.1%
V8 Benchmark (verzió: 6):
Firefox 7.0b2 ->
Score: 3193
Richards: 4798
DeltaBlue: 3587
Crypto: 4583
RayTrace: 2781
EarleyBoyer: 3364
RegExp: 1150
Splay: 3985Nightly (2011-08-31) ->
Score: 4304
Richards: 5348
DeltaBlue: 7908
Crypto: 10356
RayTrace: 2326
EarleyBoyer: 4797
RegExp: 957
Splay: 5851~ gyorsulás mértéke: 25.8%
[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
Tegnapi nightly-val, tiszta profil, 0 kieg:
Sunspider: 325.6ms +/- 0.5%
Kraken 1.1: 5591.9ms +/- 0.6% -
Cyberbeni
addikt
mai 64-bites nightlyval nekem (kb 10 addon van felrakva):
sunspider: 239.9ms +/- 2.0%
kraken: 4459.7ms +/- 1.9%[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest