- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz117
aktív tag
válasz
darál0w #8766 üzenetére
Hi!
Legegyszerűbb megoldás. -
donnano
csendes tag
válasz
darál0w #6747 üzenetére
ha olyan oldalon járok ahol kellene ez a progi kiírja"Hiányzó bővítmények telepítése"erre én klikk erre ő" Adobe Flash Player"erre én Tovább erre ő"Adobe Flash Player Nem áll rendelkezésre kézi telepítés" és ittsem történik semmi ezen kívül:The following applications need to be closed before the Adobe Flash Player Plugin can be installed
Hát röviden ennyi
Ja no inglis csak az jön le,hogy valami rohadtul be van zárva.De mi
-
akaido
addikt
válasz
darál0w #6735 üzenetére
Nem tudom miért, asszem ez a default, de nem biztos.
[Tab Mix Plus 0.3.7.3]
kiegészítővel még jobban beállítható, hogy mi történjen pl. a bezárandó lapokkal. -
oxox
addikt
válasz
darál0w #6456 üzenetére
Darálow -Kedves Gábor örülök, hogy ilyen értelmes, segítő hozzászólásokkal gyűjtöd a hsz-id számát...csaknem gondoltam marhaságra, és csak nem egyértelmű, ha nem egy olyan hozzáértő olvassa mint Te (és talán pont az a topic célja, hogyha valaki nem ért valamit, akkor kérdezzen...csak akkor szoktam teljes mappa törlést csinálni, ha eldurran az agyam, azért volt furcsa).
- WonderCSabo -
köszi
-
Winner_hun
félisten
válasz
darál0w #6426 üzenetére
Jelszavakat, beállításokat, mindent elment? Sessionokat is?
Bár mindegy is, kézi mentésnél nincs jobb én amondó vagyokForecastfoxot én régebben használtam de rájöttem hogy azon kívül hogy az üres helyet megpakoltam vele, sose néztem hogy milyen az idő, meg ha véletlen néztem is akkor is sokszor hülyeséget írt így száműztem. Nem hiányzik.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
darál0w #6211 üzenetére
Az FF frissítési metódusai a következők:
- a gépen lévő stabil verzióról a legfrissebb stabil verzióra frissít, ha van
- a gépen lévő béta verzióról a legfrissebb béta verzióra frissít, ha vanA 2 között nincs átmenet. Természetesen egy adott főverzión belül (pl. FF2, vagy FF3). A programfrissítéseken kívül a kiegészítőket és a keresőszolgáltatásokat frissíti automatikusan a program. Ezen túl a frissítéseket az Eszközök/Beállítások/Haladó/Frissítések-nél lehet konfigurálni, de ezt a 2 szabályt nem lehet felülírni, max. a frissítést letiltani.
Egyébként érdemes a bétákat kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest