Hirdetés
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-Attila
senior tag
válasz
mclaren777
üzenetére
A Feladatkezelőt nézted már közben, mennyi a processzorterhelés ilyen esetekben?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Nemrég frissítettem Firefox 3.6x -ról Firefox 5.0.1-re.
Az előddel nem volt semmiféle problémám, viszont az új verzióban van 1-2 hasznos és érdekes újítás ami miatt mégis megtetszett. Számomra szép és gyors, viszont: ha beakarok hozni egy új oldalt (főleg könyvjelzők közül) képes 20-30 másodpercekig elgondolkodni ami egy idő után rendkívül idegesítő!
(ilyen a FF 3.6x-nél nem fordult elő)
Ilyenkor a Win szerint "nem válaszol" és valóban: hiába próbálom nyomkodni akárhol a böngészőt... majd egy idő után magához tér, mikor már sóhajtozom és ez sajnos így megy elég sűrűn..
A gépem nem hinném hogy gyenge hozzá (X4 630, 4 GB DDR3, Win7 x64), úgyhogy nemtudom vajon mi lehet a baj...(?)

-
nfsu17
veterán
Üdv.
Tegnap még működött a yousable tube fix, de ma már nem. Nem jelenik meg a YT oldalon a configure gomb, stb.
Természetesen Greasemonkey engedélyezve és mikor YT oldalra lépek, akkor a pipa is mellette van az eszközök fülön, tehát ott aktív, de YT-on nem.
És nem tudom kivenni a pipát a hibajelentés küldése elől a menüben.
És tisztán emlékszem, hogy már frissítettem 5.0.1-re, mégis 5.0-t ír ki.
-
szigmat
tag
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
A speed-dial nagyszerűen működik. -
szigmat
tag
Sziasztok!
Eddig operát használtam a gépemen, de újra raktam a win7-et és felraktam a firefox-ot, hogy kipróbáljam.
Mindent sikerült szépen beállítani, csak egy dologra lennék kíváncsi.A gyorshívókat belehet állítani? Ha igen, akkor hogyan, mert nem találtam ilyen lehetőséget.
Köszönöm!
-
Zola007
veterán
Nemrég frissítettem az 5.0-ra, azóta egyetlen idegesítő dolgot vettem észre, de ezt szeretném visszaállítani. Ehhez kérnék segítséget.
Adott több megnyitott ablak (a,b,c), ezekben mondjuk 10-10 lappal.
Ha a "b" vagy "c" ablakban lévő bármelyik lapon nyomok egy "megnyitás új lapon" parancsot menüből vagy középső gombbal, akkor az "a" ablakban lévő lapok végére rakja az újonnan megnyitottat.
Hogy lehetne ezt visszaállítani a régire
Mármint a "b" ablakban megnyitandó lapot valóságban is a "b" ablaklban lévő lapok végére tegye? -
S-Attila
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
5!
Számoljunk el végtelenig. 
-
Leopaard
csendes tag
válasz
artiny
üzenetére
Meg lehet: hozz létre a firefox profilban a chrome könyvtár alatt egy userChrome.css nevű fájlt ha még nincs olyan, és ez legyen benne:
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
#personal-bookmarks
.toolbarbutton-icon
{
height: 24px !important; width: 24px !important
}Itt most 24x24 pixeles, de meg lehet adni mást is.
Ha a szöveg méretét is meg akarod változtatni akkor ez is legyen utána:.toolbarbutton-text {
font-size: 14px !important;
}Lehet hogy van egyszerűbb módszer is, de erre csak ezt ismerem
-
Koczka
tag
Hogy lehet modosítani hogy egy adot file-al mit tegyen a fox?
Tehát letöltse vagy megnyissa? mert régen bepipáltam hogy töltse le a pdf-eket és mostanában jobb lenne ha csak megnyitná.
-
artiny
őstag
Meglehet növelni Bookmarks Toolbar-ban lévö ikonok méretét vagy akár az egész toolbart?
C:\Users\KEX\Desktop\Untitled.png -
BullZeye
veterán
Akarom, most!
-> Ilyen lesz FF9 -
zoli62
addikt
Miért nem tudok Windows Xp Pro-n Firefox 3.6.18-ról frissíteni? A manuális keresés sem talál semmit.
-
canniball
nagyúr
válasz
kranazoli
üzenetére
"Csak Én vagyok ennyire balf*sz vagy esetleg más is?!
"
Csatlakozom, már ketten vagyunk.
Leopaard!
Nem gondoltam volna hogy ilyen egyszerű lesz de tényleg működik, köszönöm!
Persze közben azért találgattam, most meg hogy tudom a jelszót azt vágja az arcomba hogy rápacsáztál haver, túl sok próbálkozás, f@szom az elmű túlbiztosított rendszerébe is! 
-
fatal`
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Érdekes, lehet, hogy valamelyik kiegészítőd kavar be.
-
fatal`
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha nincs az oldalnak faviconja, akkor maximum a Bookmark Favicon Changer kiegészítővel tudsz hozzárendelni. Ha meg van saját faviconja, akkor látszik a fülön is.
-
Winner_hun
félisten
Mit állítsak be / át hogy a füleken mindig legyen favicon? 6 lapból 2-nél van, a tübbi az üres szamárfüles A4-es lap.
-
Leopaard
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Próbáld meg azt hogy az about:config-ban a prompts.tab_modal.enabled értékét false-ra állítod
-
fatal`
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem lehet szűrni, nem úgy van megoldva. Gondolom valami js szűrkíti.
-
Leopaard
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A linkelt oldal javascripttel dekódol, a kódban pedig látszik hogy nem küldözget semmit sehova

Egyébként ez egy egyszerű base64 dekódoló -
fatal`
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jaaa
Ennyire zavar, amíg linket szúrsz be? Szűrd ki element hiding helperrel azt a divet ami sötétít.Nem reklámszűrés, de ha ez is az alapelvekbe ütközik, akkor töröljétek.
-
fatal`
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem látom a problémát. Hogy érted hogy el van sötétedve minden?
-
fatal`
titán
válasz
kranazoli
üzenetére
Ne siess vele annyira és nem lesz gond

Nem azt mondtam, hogy nálam okés, hanem engem nem zavar, hogy így van. Valszeg ugyanolyan mint nálad.

Ez pont olyan, mint az Opera speeddial ikonoknál, sokan nyomkodják az x-et az elemeknél a jobb alsó sarokban és törölgetik ki véletlen az elemeket, nekem még egyszer sem sikerült eltalálni, mert a képre kattintok

-
Matthewus
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Matthewus
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
A gyári, extra minimalista ikonoknak (házikó, töltés, ugrálás oda-vissza..) van színesebb verziójuk? Elég gáz így hogy azok egyszínűek a könyvjelző eszköztáron meg ott van egy sor színes ikon.
-
Winner_hun
félisten
válasz
HZoli87
üzenetére
Ezaz, remek.
Az Organize Status Bar nem úgy működik ahogy szeretném, voltak ott lent ikonok amiket teljesen balra pakoltam, most minden jobbra van zárva. Ezt a jobbrazártságot valahogy meg lehet szüntetni?Pontosítok: nem minden ikont lehet odébbrakni. Van ami sötétszürke, ezeket nem lehet pakolni (a gyári beépített huzavonával), van ami világosszürke, azokat el lehet rakni balra.
-
fatal`
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Status-4-evar kiegészítővel.
Szerk.: Elkéstem, elfelejtettem frissíteni a topicot.
-
HZoli87
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
S-Attila
üzenetére
Nagy ívben teszek rá hogy mi ajánlott és mi nem. Évekig megvoltam vírusírtó és tűzfal nélkül, egy vírusom se lett. Ez csak lassít mindent. Behalást mutatott az oprendszer, épp egy másikat próbálok életre lehelni, csak sok itt még a beállítatlan dolog. Majd a víruskergetőt meg az egyéb felesleges dolgokat is kiiktatom, csak a gépet lassítják, semmi hasznuk.
ps: ne vedd támadónak a hozzászólást, lehet kicsit olyanra sikeredett, eléggé vacak napom volt...
Következő kérdés: ami eddig a Kiegészítősávon volt (linkek mutatása ha az egeret ráviszem) most jobb oldalt villog nekem össze vissza. Ezt hogy lehet visszatenni a kiegészítősávra?
-
HZoli87
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
about:config -> browser.download.manager.scanWhenDone -> False
-
S-Attila
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem csak az adott víruskeresőben kivételként, bár ez nyilván nem ajánlott.
-
Winner_hun
félisten
Idétlen víruskeresést a letöltés után valahol le lehet lőni?
-
kranazoli
senior tag
Fijjugok!
Létezik vmi megoldás arra, hogy YT videóknál a töltést jelölő csíknak a magasságát meg lehetne változtatni?! (rendszeresen felqrja az agyam, ha bele akarok tekerni egy videóba, mindig Én(!) balf*sz a videóra kattintok és lepauzolja)
Csak Én vagyok ennyire balf*sz vagy esetleg más is?!

-
fatal`
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Már a hármas (lehet korábbiakban sem) verzióban sem az url sáv mellett volt.

Amúgy tabmix plus kieg, beállítod, hogy legyen mindig jobb oldalon, aztán jobb klikk valahol -> Customize és oda húzod ahova akarod.
-
S-Attila
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jobb katt valahol az Eszköztáron, Testreszabás, és a lapfülek melletti + ikont lehúzod oda, ahová csak akarod. Legalábbis nekem működik.
-
S-Attila
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Így?
-
fatal`
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
A tabok melletti + jel miért nem jó?
-
Winner_hun
félisten
Új lap ikont ami működik is hogyan, honnan lehet feltenni?
-
canniball
nagyúr
Használja valaki a Fillform kiegészítőt? Szükségem lenne egy jelszóra, az AppData\RoamingMozilla\Firefox\Profiles\...\Fillform-ban meg is találtam a data.txt-t amiben ezeket tárolja, de úgy tűnik a neveket-jelszavakat kódolva menti... Vissza lehet ezt valahogy fejteni?
-
mecsek20
tag
válasz
Jarod1
üzenetére
T-Home -ról váltok Digi Kábelre, jelenleg a számhordozás miatt még párhuzamosan megy a kettő. Mindkettőnél ugyanaz a helyzet. Én a routerre tippelek. T-Home routerrel: maps nem megy, Digi routerrel: nem megy, T-home közvetlenül: maps OK, Digi közvetlenül: este megpróbálom, szerintem menni fog

-
Puma K
nagyúr
Hali!
Tapasztalt valaki hasonlót mint én konkrétan, van mikor a Firefox csak a második kattintásra indul el, addig semmi, majd bejön 2 Firefox ablak...
Ezt csinálja 3 gépnél is... két gépen zsír új oprendszer van/volt.1. HP laptop, Intel (1.7 Ghz c: 1, t: 1), 1 GB DDR, int VGA, friss Windows7 SP1 32 Bit
2. Asus laptop, Intel i3-350M (2.26 Ghz, c:2, t: 4), 4 GB DDR3, AMD HD 5470, Windows7 SP1 (64 Bit)
3. Dell laptop, Intel i7-2630QM (2 - 2.9 Ghz, c:4, t:8), 8 Gb DDR3, NV GF GT 540M, friss Windows7 (64 Bit)Üdv
Puma -
Kam1kaze
tag
válasz
Jarod1
üzenetére
Nálam pár hónapja jelentkezett ilyen először (nem töltött be, vagy csak félig), router "reboot" megoldotta, de azóta még párszor volt ilyen, meg valamikor betölt az oldal, de nagyon lassan. Mikor hogy... Mindig csak router újraindítás oldotta meg.
4 napja utánanéztem uTorrent beállításoknak fórumokon (más okból), és ott rátaláltam ilyen problémára is, hogy a torrentezés is kifektetheti a routert.
Ezért a Sávszélesség -> Kapcsolatok számánál, lejjebb vettem az értékeket (sokkal magasabbak voltak előtte beállítva nekem), és azóta nem csinált ilyet.
Egyenlőre csak 4 nap telt el, de ez már jó jel, hogy azóta nem jelentkezett ilyen probléma. -
mecsek20
tag
válasz
tzimash
üzenetére
nálam ugyanez. egyik gépen se megy. routeren vannak, egyik kábellel a másik wlan. Vista és win7, egyik böngészővel se megy. Iphone wlan-on keresztül: natív app tökéletes, safarin maps.google.com ugyanúgy nem megy mint a laptopokon. Van még egy régi gép amin ubuntu van közvetlenül csatlakozik a netre router nélkül, azon tökéletes. Szerintem a hiba nem nálunk a van hanem a google-nél... Ráadásul kéthetes nyaralásból jöttem vissza és előtte még jó volt, azóta meg legtöbbször nem, de néha meg tökéletes.
-
Jarod1
veterán
miért van az hogy be sem tölt néhány oldalt????
A kiszolgáló nem található címel leáll, néha csak félig tölti be az oldalakat.. -
sysrq
őstag
Sziasztok, FF5-ből hogyan tudnám átpiszkálni a könyvjelzöket IE9-be?
-
Jarod1
veterán
nálam mostanában jelentkezett hogy időtúllépés miatt nem lehet megnyitni a weblapot,, tudtok erre valami megoldást? több weboldallal is csinálja..
-
Jarod1
veterán
nálam mostanában jelentkezett hogy időtúllépés miatt nem lehet megnyitni a weblapot,, tudtok erre valami megoldást? több weboldallal is csinálja..
-
fatal`
titán
Konvertálást egyik esetben sem végez, közvetlenül tölti a ytről. Én az mp4et preferálom a formátum miatt. A konvertáláshoz külső program kell, ha jól emlékszem (és ha mindenigaz az mégcsak nem is ingyenes, szóval ha kell, akkor azt végezd inkább utólag valami ingyenes cuccal).
-
Myers
senior tag
Helló!
Download helperrel szednék le videókat a YT-ról. Ha legördítem a kis ikon melletti nyilat, akkor 3 féle változatot látok egy konkrét videónál: 240p, 360p és medium. Az első 2 alapól flv, a medium viszont mp4?
A 360p és a medium kb azonos méretű. Melyiket érdemes leszedni? Mikor végez kevesebb konvertálást?
Na meg ott vannak még a konvertálási beállítások millióféle lehetőséggel. Gondlom nem érdemes össze vissza konvertálgatni, mert az még ront a minőségen.
Szóval, mit tanácsoltok?
-
Zin
őstag
Google keresobe hogy tudom beallitani a nyelvet?Mert angol...Mozzila a bongeszom!
-
Jaki2000
aktív tag
A kezdeti nehézségek után úgy tűnt, frankón megy az FF5.
Most azt tapasztalom, hogy a korábbi előzmények megmaradnak, de egy ideje, ha leállítom a beírt címeket nem tárolja. Pedig rendszeresen használom őket. Elég kellemetlen állandóan beírkálni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

megvárom a hivatalosat
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Számoljunk el végtelenig.

"