Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Hát ez nagyon f@sza!
Előbb frissített a FF a 6.0.2 -re. Ez lett belőle.
Holnap reggelre marad a probléma felderítése és megoldása, mert eléggé sűrű volt az elmúlt néhány órám és már nincs kedvem bibelődni vele. -
bodhi9
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Előbb már nem bírtam még 1x szerkeszteni a hsz-emet. Most úgy néz ki megjavult, mert már régóta megy a böngésző és nem kellett bezárni! Egyébként az a furcsa helyzet állt elő, hogy amikor előbb is megírtam a hsz-t itt, akkor néha-néha erőteljesen fújtat a laptop, és most szintén ez van, egyébként meg már teljesen normálisan működik a Firefox. A diagnosztika többi lépését átfutottam, de úgy gondolom, hogy a profilommal, a személyre szabási beállításaimmal biztosan nincs gond, kiegészítőm már csak az Adblock van, sütiket meg gyorsítótárat, stb-t szoktam néha törölni. Az meg, hogy a plugin-container néha meghízik arra az időre, amíg pl. flash videot nézek az teljesen normálisnak mondható.
-
bodhi9
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Letiltottam a Google Update-et, meg két addon-t (Facebook Photo Zoom + Phototheaterkiller) és most valamelyest jobb, mint volt, de még mindig nem az igazi...
-
VINIKOR
senior tag
Olyan bővítmény kellene mint amilyen az Opera kezdőoldala, kis négyzetek, amikbe weboldalakat lehet elmenteni.
Köszi!
-
bodhi9
csendes tag
Hello! Miért van az, hogy egy idő után a Firefox processzor terhelése megnő és emiatt fújtat a laptop? Eléggé elviselhetetlen egy idő után és muszáj bezárnom és újra megnyitnom.. Be van kapcsolva a hardveres gyorsítás... Más böngészőknél (Chrome, Opera) ilyen probléma nincs. Ha ez nem csak egyedi probléma és másnál is így van, akkor ez a "bug" javítja lesz a későbbi verziókban?
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Egy bajom van, hogy visszajött ez a ronda shadow az aktív elemeknél, és az istenért se jövök rá mivel kéne kikapcsolni. Nem találom Firebuggal hogy hova rakta be a shadowot.
-
BullZeye
veterán
Brief 1.6b1 amivel működik FF9 nightlyval rendesen.
-
Loretto
veterán
Hamár TMP nem akar működni, van más plugin ami a tabokat alulra mozgatja?
-
Visormail
addikt
Ok, köszi hogy megnéztétek ti is.
-
Ramius
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Diagnosztika nem segített, meg az about:config sem. Ugyanúgy le kellett tiltani a tab mix plust, mint scope2007 kollégának.
-
syler
aktív tag
Sziasztok.
Olyan probléma lépett fel a firefox-ban, hogy kb 3-4 percenként olyan 1 percekre lefagy. Ilyenkor ha rányomok a képernyőre vagy akármire ff-on belül, akkor beszürkül a képernyő. Nagyon idegesítő ez, főleg, hogy 3-4 percenként megtörténik. Nem telepítettem, semmi új kiegészítőt rá, nincs vírusom elvileg, semmit nem csináltam. Memória elegendő van a gépben, frissítettem a ff-ot, de nem oldódott meg a probléma. Esetleg valaki találkozott már ilyennel? Örülnék egy kis segítségnek. Most muszáj vagyok chrome-ot használni

-
scope2007
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
na sikerült megtalálnom a hibát.. ez a tabmixplus valamiért megböszmült.
[pedig semmi se lett állítva] -
Lenry
félisten
megjelent a Feuerfuchs 6.0.2
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Úgy látom a google új domaint adott a gmail.com-nak

Az összes Firefoxban elmentett gmail usernevet és jelszavat be kelene írnom újra
Milyen lehetőség van arra, hogy az elmentett gmail-es usernév/jelszó kombinációknál átirjam a mentett doimaint az újra?
-
scope2007
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
sajna nem.. truen van. és nem működik
bezárni be tudom a tabokat középső egérrel.. de pl linket megnyitni már nem.. -
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jól néz ki.

-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Az új letöltéskezelő, amely nemsokára landol az UX branchen. (Kép forrása: StyleThing, MozillaZine fórum)
-
Ramius
őstag
Üdv.
Egyik pillanatról a másikra nem tudok a görgővel kattintani. Tegnap még működött, most meg nem. Beállításokhoz nem nyúltam. A többi böngészőben működik.
Mi lehet a gond? 6.01-es a FF verziója. -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
tehát lenne egy szöveg amit egyik helyről a másika paste-zok , tartalmaz színes formázott szöveget az egész code tagba van ágyazva . ha kimásolom és mondjuk vbulletinre akarom beilleszteni ugyanúgy code tag közé akkor elcsúszik és nem egymás alá teszi a sorokat.
másképp nem magyarázhatom. -
F34R
nagyúr
Sziasztok az miért van ami [code][code/] közé van téve formázott szöveg(színnel azt egy az egyben átmásolja viszont nekem csak szimpla szöveg kell ezért ha vB-re beillesztem akkor elhúzza egy sorban nem pedig egymás alatt marad a szöveg.?
-
scope2007
addikt
üdv!
van olyan parancs firefoxhoz ami kilépéskor törli a cache tartalmát?
-
Visormail
addikt
http://rtlklub.hu/most/ oldalon a bejelentkezés/regisztráció menüpont nálatok működik rendesen? Melóhelyen az egyik gépen IE8 és FF3.6 utolsó verziója van fent egyikkel se jó, nem lehet beleírni. Másik gépen IE8 szintén megjelenik az ablak de nem lehet beleírni az adatokat, FF6.0 ezzel jó!, portable FF6.0.1 meg se jelenik semmi ha rányomok a bejelentkezésre.
-
The.Bali
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi, de én a normál bal klikkes megoldással szeretném

-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy QuickTime Player 7 megléte mellett, hogyan érhető el az, hogy ha Firefoxban rákattintok egy .mp4 vagy .mov hivatkozásra, akkor ne jöjjön be a QuickTime player a Firefox ablakban és ne kezdje leötlteni a videót, hanem jelenjen meg a Firefox letöltésválasztós ablaka, mintha egy wav vagy mp3 filera kattintottam volna?
Köszi előre is!
-
Steelmanus
addikt
válasz
Killing
üzenetére
Szivesen, bar en vigyazok hogy ne telepuljon toolbar, de azert neha befuthat az emberfia, na de az ismeroseim gepen, ott aztan van boven, ezert is tartogatom.
(#21344) S-IW kranazoli eddig azt hasznalta csak szeretné ha mindig a legfrisebb Beta verzioja legyen Neki, csak nem birja kivarni hogy magyarnyelvu legyenen

-
S-IW
tag
-
T_Stark
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű, a magok számának emelésével nem lehet akármeddig gyorsítani a processzort. Minden mag hozzáadásával egyre kisebb a plusz teljesítmény az előző maghoz képest, vagyis van egy szint ami után már nem is gyorsul, de már nem tudom konkrétan hány magnál lenne ez.
Ezért mennek most abba az irányba hogy a GPU-t is beolvasztják a CPU-ba, és azt is befogják a számításokba, ebben a megoldásban még sokkal nagyobb potenciál van mint a magok számának növelésében. -
kranazoli
senior tag
A Fox 7 béta 4-essel angol nyelvű lett a YT is. Nem tudja vki, hogyan lehet átállítani magyar nyelvűre?!
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Persze, de mindig ott kezdik, onnan meg már csak 1 lépés a 32 és 64
8 év alatt meg lesz az, de 8 év múlva visszatérünk erre 
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Már vannak 8-16 magos procik. 6-8 év múlva pedig 64 magos procik simán lesznek intel szerint, nem félreírtam.(utsó 4~ évben 4x duplázódott magok száma)
64 bitest amúgy x64nek írnám, ha írnám
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor már csak 7-8 év van hátra, és 64 magos procikat végre ki fogja használni XD
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
-
kranazoli
senior tag
Mozilla Firefox 7.0 BETA 4 (14MB)
Magyar nyelven még nincs. Feldobtam. Hol tudom megnézni a verziószámot?! Az About-ban csak annyi van, hogy 7.0

-
Killing
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi, ez segített!

-
Steelmanus
addikt
válasz
Killing
üzenetére
Most nincs felteleptve de vannak toolbar gyilkolok, ToolbarCleaner
Lehet hogy ez segitene. -
vtechun
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
inkább visszaraktam egy normál firefox verziót

-
Killing
addikt
Sziasztok!
Van itt nekem egy ChatVibes toolbar amit sehogy sem bírok eltüntetni. Próbáltam a Beállítások->ChatVibes toolbar elől kivenni a pipát, de mindig visszarakja. Uninstalláltam a vezérlőpult->Programok és szolgáltatások programlistájából, de sehogy sem akar eltűnni és nagyon idegesítő. Tudnátok segíteni?
-
scope2007
addikt
látom már van Mozilla Firefox 6.0.2 is.. ez elvileg holnap fent is lesz a hivatalos fire oldalon?
-
fPApi
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi, a segítségeddel (egyelőre) megoldódott! Nem egyértelmű a rosszindulatú dolog, mivel nálam a dlink router-nél az advanced dns service-t kellet kivennem.
-
fPApi
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A jobb oldali keresők között nincs a dlink kereső. A keyword.URL változó alapértelmezett-en van. Nem hinném, hogy vírus okozza - MAC, más browser-nél nincs ilyen, egyéb gyanús dolog sincs, pedig már nagyon régóta van ez.
-
fatal`
titán
válasz
KaiotEch
üzenetére
Az Opera speeddial képet teszi be néha faviconnak, opera alatt is. Mindössze annyit kellene tenni, hogy nem faviconként megadni, hanem ipod-touch képként, jeleztem már a javítsuk a ph-t topicban, de nem reagáltak. SG-n is ugyanez a gond, ott se csináltak vele semmit, így ez ilyen.
-
kranazoli
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek
Ha a jövőben kiadás előtti verzióval fogjuk meglátogatni a Mozilla kiegészítők oldalát (pl. Nightly, Aurora, Béta verzióval), akkor nem fog problémázni a kompatibilitással, hanem mindig a zöld letöltés gombot ajánlja majd fel. [link]
-
fPApi
őstag
MAC-es FF 6-om van, és az a gondom, hogy ha a sima url mezőbe beírok valamit, akkor a legtöbbször a google keresőjével ad találatot, de néha (nem jöttem rá, hogy mitől függ) a www1.dlinksearch.com keresővel ad meg találatokat. Hogyan tudom a dlink keresőt kiiktatni? A beállításoknál nem találtam a keresőkre vonatkozó beállítást, mint a win-es FF-nél.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
vtechun
üzenetére
Az, hogy a TMP még nem alkalmazkodott az új tab mozgatáshoz. Próbáld ki a legfrissebb dev verziót.
-
vtechun
veterán
sziasztok, az Aurora verziót(8.0a2) használom, ha be van kapcsolva a tab mix plus, akkor nem tudom huzigálni egérrel jobbra-balra a tabokat, valakinek van ötlete, hogy ennek mi lehet az oka?
-
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, időközben rájöttem én is. Köszönöm.

-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy a FF megjegyezze az adott oldalon a felhasználó nevet, de a jelszót ne. Az érdekes az, hogy win7 64 bit Home edition-ban nem jegyzi meg, viszont xp-ben megjegyzi. Nem értem mi lehet a különbség, én nem állítottam be semmi ilyesmit.
Köszi: Pribi
-
kranazoli
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Fox 6.0.2: köszi!

GPU gyorsítás:
Lehet átsiklottál felette, de ilyet Én nem írtam. Épp azt ecseteltem, hogy lehet vagy-vagy; és-és; és-vagy kapcsolatban használni Őket. De szerintem nincs értelme kikapcsolni egyiket sem. Először Én is ellene voltam ennek a GPU gyorsítás témának, jó pár évig megvoltunk e nélkül is és minden további nélkül böngésztünk. (úgy, ahogy) De most már nem kapcsolnám ki egyiket sem. Se a böngésző hw-es gyorsítását; se a flash hw-es gyorsítását.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Gabesz144
üzenetére
Ezt jelenleg főleg demó oldalakon lehet kitapsztalni, mennyit is ér a HWA. Pl. itt.
kranazoli: A Firefox hardvers gyorsításának semmi köze a Flash vieókhoz. A Firefoxban lévő beállítás nincs hatással a Flash hardveres gyorsítására.
Face8814: jobbgomb a böngésző eszkötárra -> Testreszabás -> Az ikont a fülsorba húzod -> Kész.
(#21303) HZoli87: Jól mondod!
dokee78: A plugon-container.exe RAM éhségére kizárólag a pluginok felelősek.
(#21306) kranazoli: A DigiNotar SSL becsapós bizonyítvánnyal kapcsolatos további biztonsági frissítéseket, tudtommal.
-
kranazoli
senior tag
Nem tudja vki, hogy ebben mit adtak hozzá a Fox-hoz?
Mozilla Firefox 6.0.2 magyar (14MB)
Hivatalos letöltő oldalon úgy látom még csak a 6.0.1-es van kint.
-
kranazoli
senior tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Persze, hogy megemeli. Emelje is meg. Ez a dolga.
Lentebb link-eltem egy példa YT vidit. Azért azt, mert elég az első kockában megnézni a feliratot flash GPU gyorsítással és nélküle. Nem csak a gombok lesznek alul gyengébb minőségűek, az egész YT vidi. (A GPU itt inkább minőségben járul hozzá)
Én nem méricskéltem eszik többet a gép a GPU gyorsítással. Hiszek Neked. De nem konstans renderel 3D-ben a GPU. Böngészőben is visszaáll vagy idle; vagy UVD szintre attól függ melyik az aktív. (itt teljesítményben mutatható ki inkább a GPU munkája)
Mindkét esetben terheljük a VGA-t. Ellenkező esetben a CPU-t. De GPU gyorsítás nélkül a büdös életben nem lesz olyan minőségű a flash, mint GPU gyorsítás mellett. Ha meg már a flash gyorsítás aktív, akkor elenyésző a fogyasztási érték a között, hogy UVD; vagy 3D is aktív. És abban bizonyos vagyok, hogy kikapcsolt hardveres gyorsítás mellett lassabb a Fox. Ill. dolgoztatjuk a GPU helyett a CPU-t.
A legtöbb game videó is már legalább 720p-ben; jobb esetben 1080p-ben jelenik meg. Mi értelme ezeknek, ha gyengébb minőségen flash gpu gyorsítás nélkül nézzük. Arra meg kíváncsi lennék, hogy mennyi a különbség UVD szint engedélyezése mellett 3D nélkül. Mennyivel kevesebb ez, mintha a 3D-s órajeleket is engedélyezzük a Fox-nak.
-
BullZeye
veterán
válasz
kranazoli
üzenetére
Találkoztam több flash reklámmal, ami dettó megemelte az órajelet Nvidia/AMD kártyán, 1080p videóknál yousabletubefixel én nem vettem észre különösebb minőség romlást, de ígérem le fogom ezt is tesztelni ma-holnap. Egyedül a Flash lejátszó csúnyább (gombok alul), az meg nem vészes, hisz fullscreenben, amikor észrevehető lenne, eltűnik pár sec alatt.
Fogyasztásmérővel mértem az értékeket, nem a levegőbe beszélek. Attól, hogy nincs terhelés alatt a kártya, még 50-60 Wattal többet eszik. Megsúgom csöndben, hogy terhelés alatt +150wattot fogyaszt.
Nálam, egy hd4890oc-vel szerelt gép, nyugalmi állapotban, (semmi program, csak asztal) 121W helyett 174W-ot eszik CSAK azért, mert magasabb órajelen megy a TERHELETLEN VGA.
-
dokee78
félisten
Nem tudom mióta van így külön folyamatban a Firefox és a plugin-container,
de amióta így van több a RAM igénye a Firefoxnak.
4 lap van megnyitva(az egyik a Farmerama) és 500MB RAM-ot eszik a 2 folyamat.
Felváltva ugrálnak,prociterhelés 6-22% -
Gabesz144
senior tag
válasz
kranazoli
üzenetére
Nálam az a helyzet hogy nem szoktam gépen videókat nézni arra ott a TV
.
Nálam azért jó ha nem megy 3D-be böngészés közbe és azért a hőfokok is 8-10 fokkal alacsonyabbak. De most ahogy elnézem YT-be ha videót nézek megemeli az órajelet.
Eddig ha felléptem Hardverapróra akkor is emelt órajeleken ment de most csak ha YT-n videot nézek. Ez így jobb mint volt
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Holnap reggelre marad a probléma felderítése és megoldása, mert eléggé sűrű volt az elmúlt néhány órám és már nincs kedvem bibelődni vele.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

8 év alatt meg lesz az, de 8 év múlva visszatérünk erre 

KAMI911