- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhero
tag
válasz
Kolondrum #74922 üzenetére
"Az terep, ez közút. Ott megszokott a zúzás meg a koszos motor, én ennek a holt ellentétét gondolom a kétkerekű közlekedésről."
A tiszta motor ok, a bejegyzéseid alapján tényleg odafigyeltél erre, de a zúzás jellemző volt elég rendesen, akár a tudásodon felül is. Aztán sajnos beütött a krach, ami persze kizárólag külső körülmények eredménye és te mint a motor vezetője nem vagy felelős érte. Nem baszogatni szeretnélek csak leírom, hogy a bejegyzések alapján mi a véleményem. Pár héttel a baleseted előtt azon tűnődtem mikor nyírod ki magadat és/vagy valaki mást, és/vagy töröd szarrá a motorod. Sajnos nem kellett sokat várni.
-
-
Geresics
addikt
válasz
Kolondrum #74881 üzenetére
Nem azért, hogy belewau, de én olvastam az összes kommentedet az esetről, még mielőtt töröltetted volna. Bizony, a saját leírásaid alapján Te voltál a hibás, bár tény, hogy az út botrányosan rossz volt.
Távol álljon tőlem, hogy megszóljalak ezért, mert mindig fájdalmas látni, ha egy motor törik, pláne, ha személyi sérülés is van, továbbá jómagam idén kb. 8x estem (terepezés közben), csak az én motorom szerencsésebb volt (na meg körbe van vasalva)...
Nem oltásnak szántam, meg peace, meg minden, csak sztem így kerek a kép.
-
HSM
félisten
válasz
Kolondrum #74886 üzenetére
Nagyon rosszul hazudsz...
Egyébként ne érts félre, nem volt célom a basztatásod.
De ha nem esik le, hogy te szúrtad el, akkor a következő motorod is pontosan így fogja végezni, mint ez....
(#74894) imibogyo: A videón látható eset semmi más, mint vegytiszta user error. Egy 15 lovas gép is bejátszotta volna. A csóka egyszerűen nem vette figyelembe, hogy a vatta új gépen a gumi nem fog tapadni, míg le nem koptatja a formaleválasztót róla... Gépkönyv is említi, ennél többet nem lehet tenni....
(#74895) Bogyó bá': Pontosan így látom én is.
Mondjuk nálam még a 600 sor4 gépek is beleférnek a "kezdőbarát" kategóriába, azok is amíg nem állatkodnak vele (forgatás lefele az óráról) addig hiába papíron 100LE, gyakorlatban tök ártalmatlanok, gyengusok.
Az SV blokkját már annyira nem adnám kétbalkezesek kezébe....Pont azért, amit írtál róla. Mondjuk én pont ezt imádom benne, hogy nem az a nyugis megalszik a tejföl a számban típus, hanem menni akar, és kordában kell tartani.
-
demars
addikt
válasz
Kolondrum #74861 üzenetére
Azért ez "érdekes" és k.vára bosszantó, hogy soha semmire nincs ebben az országban pénz meg idő. De miután megtörtént a baj, egyszerre tudnak intézkedni! Felháborító és elszomorító ez a mentalitás, gondolkodásmód.
Nem autópálya szintű utakat akarok a faluk között, de basszus felénk olyanok, hogy a fél kerék eltűnik a kátyúkban. Átérünk másik megyébe és klasszisokkal jobbak az utak! Ennyit a "fényes" nyugatról.( GYMS Megye)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Kolondrum #74790 üzenetére
Ugyanígy, kis különbséggel
:
- benzinbe nem öntök semmit, standard 95-ös OMV (mint mindig), de teli tankkal (mint mindig, amúgy is).
- nem zárok el semmit, nem engedek le semmit. Akksit 2 hetente az Aldi-s töltőre rádugom, mivel szinte új, így max. fél óra alatt végez vele. (Ott a motorban, soha nem veszem ki az akkut).
- Szívató csutkára húz, slusszkulcs elfordít, és láss csodát: elsőre indul. Jó a töltésem, nem szivárog a benya, gyári értéken a kompresszióm és 1 hónapnál többet sosem áll a vas. Nem csinálok ügyet belőle... -
demars
addikt
-
TommyNagz
senior tag
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Kolondrum #74696 üzenetére
hát igen uraim, сам в шоке ) (én is meg vagyok döbbenve).
Most vettem másfél hete, lekérdeztük persze vásárlás előtt:
2013.05: 8868km
2016.05: 9018km
Én vettem 9279-cel.
Nálam a szezon igazából nem ismert fogalom, télen is nyomom, ha nincs hó, szóval nálam kapni fogja az ívet, az tuti. -
imibogyo
veterán
válasz
Kolondrum #74576 üzenetére
Persze ez is tökéletes, csak eszembe jutott, hogy anno a sajátom sem volt sokkal drágább. Bár én webshopból vettem, nem ALDI/LIDL, vagy ilyesmi helyről.
(#74577) runner 125: igen én is néztem ezt, csak hát ebben az időben kicsit híján voltam a "motivációnak" (értsd ennyi volt az összes spórolt pénzem, egyetem mellett).
-
imibogyo
veterán
válasz
Kolondrum #74570 üzenetére
Végülis nem rossz, bár én 11.000 Ft-ért ezt vettem egy nagy leárazáskor... Elég sokat használtam az utóbbi időben és szerintem nagyon strapabíró (van ugyanez kék kofferrel is, nagyon picit más elrendezéssel).
-
kcsa
veterán
válasz
Kolondrum #74230 üzenetére
Ha nincs jegyzőkönyv, nincs büntetés. Ezzel együtt a lehetőség fennállt.
Ismerős sztorija: a fia elindult motorral, háztól kb. 15 méterre az ónos eső miatt jeges úton beesett az árokba (egyedül) és eltörte a lábát (sajátját). Kijött a mentős, hivatalból hívta a rendőrök, és megbüntették, mert nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett.
-
dugynok
senior tag
válasz
Kolondrum #74189 üzenetére
Biztos szegény motor tehet róla, hogy eldobtad. Változtatni nem fog a történteken, ha gondolsz rá, ha nem. No offense, de gyerekes gondolkodás...
Egyébként meg annyival és úgy kell menni, ahogy az út - főleg az ismert! - megkívánja. Ez a karma. Állatkodtál eleget az utakon, semmi nem történt, ismert szakaszon meg perec.... -
imibogyo
veterán
válasz
Kolondrum #74105 üzenetére
"hogy valakinek a rossz is "jó"."
Tudod mint a mazochistának.... A mazochista ugyanis a legszerencsésebb ember a világon. Mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor rossz, tehát jó...(#74120) Doki16:
Ilyenkor olyan irigy vagyok, de örülök, hogy jó gurulás volt.(#74124) V.Stryker:
"Jól látom ,hogy baloldalt autós kíséret?"
Inkább csak autós kísértet az... Bele van bukva a műszerfalba, mint az állat... Ez soha nem jelent jót. Mondjuk nekem is francia autóm van, de az izzócserén kívül még sok mindent nem igényelt a kötelező dolgokon kívül. -
Balynt85
csendes tag
válasz
Kolondrum #74116 üzenetére
Igen, én is hasonlóan nagy tételre számítok. Kollégám felmérte a károkat, szerinte ha ha az idomokat nem cserélem (mert igazából csak esztétikai hibája van, bár engem nagyon zavar) akkor olyan 100 körül megúszhatom a teló cserét ha sikerül jó állapotú bontottat találnunk.
ath:
A terecsenyi leágazó előtt történt, ott már fel van újítva az út, elég jó minőségű, csak én voltam a balfax.
-
Geresics
addikt
válasz
Kolondrum #73665 üzenetére
Azt kellene megtudni, hogy Ők mivel ragasztják be a hasonló lyukat, mert utána még nem keveset mentek is vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest