Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geresics

addikt

válasz runner 125 #93392 üzenetére

Első körben rákeresnék youtubeon ilyen hangzatos címekre, mint pl. "Best dual sport ever", "Best cheap dual sport", stb.
    Aztán amikor ráunok a sok rizsára, akkor megnézném, hogy mennyibe is kerül egy üzemóra 2T és 4T esetén! Egyrészt, hogy tudjam, másrészt, hogy tudjam miket kell csinálni rajta. (Én pont ez miatt a cikk miatt tettem le az üzemórás motorokról!)

Nem üzemórás gépek esetén viszont alig marad választás, de azok nagyon jók!
    Örök kedvencem a DRZ400, amit szerettem volna venni egyet. Kedvenc motovloggerem, EveRide DRZ400-asa olyan frankón lett átépítve, hogy tökéletes motor vált belőle arra a célra, amire én használnám. Még Mr. Duhfactor-ék építették át, és egy sorozatot csináltak az átépítésből. Itt a komplett videó-lista (felújítás a 4. videótól).
    Először úgy csináltak, mintha ellopnák, aztán utána kezdődik az átalakítás, az utolsó videóban pedig teljesen "szakszerűen" összefoglalja az átalakításokat! Igazi műszaki nyelven! :DDD
    Sajna valahogy egyre inkább úgy érzem, hogy egyrészt nehéz ez a motor, másrészt nem nagyon találni belőle jó állapotút.

Később volt egy Yamaha WR450, amit majdnem megvettem SM és enduro szettel. Most is bánom, hogy addig morfondíroztam, míg elvitték - igaz, ezzel nem mentem volna el Isztambulig, de Neked ugye nem is ez a célod...

Persze azóta "evolválódtam" és elkezdtem a nyálam inkább a KTM 640-re csorgatni, ami mára már átcsapott a KTM 690 (és Husqarna 701) rajongásba, viszont a 690 már túllépi a keretet, amit rá szánsz kivéve talán, ha találsz egy német példányt, amit svájci nyugdíjas nő használt templomba járásra második motorként, és sosem dohányzott benne... pedig ezeknek már az olajcsere periódusa is asszem 10ekm!

De majd jönnek a témához jobban értők, és megmondják a tutit! :K

Új hozzászólás Aktív témák