Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Igen is, meg nem is...
Egyrészt a házvásárlás (ami ha minden jól megy 4 hónap múlva fog bekövetkezni) természetesen a büdzsé egy jelentős részét leköti. Ettől függetlenül, ha valakit érdekel a motor, akkor ő teljesen összeszerelt és megjavított állapotban fogja megkapni azt (alkatrésznek, vagy pályamotornak). De most az ingatlanozás miatt inkább kivennénk belőle a pénzt, mert logikusan az most a hasznosabb (200k-ra gondoltam felújítva, összeszerelve ami a netes árakat tekintve szerintem reális, PH-soknak akció is van
).Másrészt a feleségemtől kaptam a közelmúltban (újra) egy ígéretet, hogy ha eladom ezt a gépet amit már nem éri meg papíroztatni (ezért ő semmi értéket nem lát benne, még a régi forgalmit sem kértük el a tulajtól) és az új ház megvételén/felújításán is túl vagyunk, akkor vehetek egy sokkal fiatalabb és egy hozzám sokkal jobban illő ((túra)endúró, vagy SM) gépet egy komolyabb összegért, ami célért megéri beáldoznom ezt a vasat, amit eredetileg is csak pályára szántam és csak átmenetinek...
Szóval röviden ennyi... De ha a ház megvételéig nem megy el, akkor meg marad nekem, mert onnantól felszabadul havonta egy akkora összeg, amiből bőven jut rá és akkor már nem fog érdekelni, hogy mit magyaráz a feleségem (
). Talán még forgalomba is helyeztetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
). Talán még forgalomba is helyeztetem.