Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz ath #84789 üzenetére

Igen is, meg nem is...

Egyrészt a házvásárlás (ami ha minden jól megy 4 hónap múlva fog bekövetkezni) természetesen a büdzsé egy jelentős részét leköti. Ettől függetlenül, ha valakit érdekel a motor, akkor ő teljesen összeszerelt és megjavított állapotban fogja megkapni azt (alkatrésznek, vagy pályamotornak). De most az ingatlanozás miatt inkább kivennénk belőle a pénzt, mert logikusan az most a hasznosabb (200k-ra gondoltam felújítva, összeszerelve ami a netes árakat tekintve szerintem reális, PH-soknak akció is van :DDD ).

Másrészt a feleségemtől kaptam a közelmúltban (újra) egy ígéretet, hogy ha eladom ezt a gépet amit már nem éri meg papíroztatni (ezért ő semmi értéket nem lát benne, még a régi forgalmit sem kértük el a tulajtól) és az új ház megvételén/felújításán is túl vagyunk, akkor vehetek egy sokkal fiatalabb és egy hozzám sokkal jobban illő ((túra)endúró, vagy SM) gépet egy komolyabb összegért, ami célért megéri beáldoznom ezt a vasat, amit eredetileg is csak pályára szántam és csak átmenetinek...

Szóval röviden ennyi... De ha a ház megvételéig nem megy el, akkor meg marad nekem, mert onnantól felszabadul havonta egy akkora összeg, amiből bőven jut rá és akkor már nem fog érdekelni, hogy mit magyaráz a feleségem ( ;] :P ). Talán még forgalomba is helyeztetem.

Új hozzászólás Aktív témák