Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
dellfanboy #74557 üzenetére
Én az Mt07-re, raktam Termignoni rendszert. Amiben cserélhető a db killer, ki is vehető a db killer és a katalizátor is kivehető. Már mindegyik variánst próbáltam tehát:
1. kat+db killer
2. csak db killer
3. sem kat sem db killer nem volt benne6000 Km-t mentem vele mindegyik változat volt benn. Semmilyen negatív menettulajdonsági változást nem észleltem a 3 változathoz képest, és a gyári kipufogóhoz képest. Ha nem volt benne semmi kicsit erősebbnek éreztem, de lehet a jó hang okozta élményfaktor volt.
Semmilyen szervizes összehangolás nem történ és nem érzek jelenségeket anomáliákat a gázelvétel és újra ráhúzás esetén. Nincs bakkecske rángatás, ingadozó alapjárat, megtorpanás teljesen úgy viselkedik mit a gyárival csak azzal inkább villanymotor hangja volt és ez nem igazán passzolt az MT07 karakteréhez.
Nem mondom, hogy nem kell összehangolás mert a haver karbis banditja esetében volt összehangolás, de az én esetemben nem történt meg, de majd tavaszi olajcserekor megkérdem a szervizt.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest