- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
Pesti bringás futárok mondása, hogy sose az indexet nézd, hanem az első kerék irányát
(meg persze a sebességéből is sok mindenre lehet következtetni, vagy amit te csináltál, még egyszer azért megnézem, biztos ami biztos)
Mondjuk tegnap akivel találkoztam motorossal, ott mind1 lett volna, nem volt indexe ugyanis
rendes rendszámos motor volt, 90-es évek eleje. (elöl se láttam nagyon, de mellette/mögötte jöttem inkább)
Előtte a jobbkezes utcába se nagyon nézett be ahonnan jöttem, bár bringával voltam, azt nehezebb észrevenni, és nem kellett fékeznem, bőven elfért azért. (mondjuk ha motorral vagyok, az necces lett volna) Aztán meg index nélkül lekanyarodott jobbra, ott is bezavart kicsit, mert mellette voltam majdnem...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest