Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiNIN
tag
válasz
vendingo
üzenetére
Az ausztria várasra megyünk is (2 napra. nagyon picike a táv, rádobunk 140-140 km-t
). Én már rég szerettem volna másokkal is menni. Egyszer voltam rövidke együttmotorozáson, nagy élmény volt. Főleg Budapesten száguldozni, de hát így is lemaradtam... Én országúton, szép tájakon szeretek menni, olyan kanyargós utakon, ahol nem is tudok gyorsan
Alkalmazkodni mondjuk nem szeretek, bizonyos határok között persze nem gond. Ezért megy az ember olyanokkal, akik valamelyest hasonlatosak hozzá.
Nagy tömegben nekem nem lenne jó, s agyonszabályozott keretek közt sem. De én még mindig jobb vagyok, mint Alvaro, aki mindenütt nagy követési távolságot hagy, a forgalmas budapesti utakon is, valamint egyfolytában vibrál a sebessége 70 és 100 közt. Az enyém sem állandó, de egyenletesebb. De az én motoromat nem is hatja meg annyira a gyorsítás/legurulás, s én is csak akkor szeretem alkalmazni, amikor valamiért különösen logikus számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- iOS alkalmazások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Én már rég szerettem volna másokkal is menni. Egyszer voltam rövidke együttmotorozáson, nagy élmény volt. Főleg Budapesten száguldozni, de hát így is lemaradtam... Én országúton, szép tájakon szeretek menni, olyan kanyargós utakon, ahol nem is tudok gyorsan
Alkalmazkodni mondjuk nem szeretek, bizonyos határok között persze nem gond. Ezért megy az ember olyanokkal, akik valamelyest hasonlatosak hozzá.