Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrhero

    tag

    Bukó

    mindenkinek megvan a maga preferenciája, én személy szerint nem értem a városban felhajtott bukóval közlekedőket. Egy szerencsétlenebb baleset és nincs állkapcsod. Máshol meg nincs nagyon értelme. Persze benzinkúton, meg útbaigazításnál milyen jó... Hát nem tudom. Szerintem biztonság tekintetében egy felhajtható és full face sisak közül a full jön ki nyertesen, ha azonos kategóriájú sisakokról beszélünk. Én nagyon nem bírom a meleget, de nincs gondom a városi közlekedés során kánikulában full face sisakkal, felhajtott plexivel 30+ fokban.

    Füldugó

    3m bevált eddig, mást nem próbáltam. Nem kényelmetlen egyáltalán, csak ketté kell vágni keresztben. Így két pár eltérő átmérőjű füldugót kapunk, de nem lóg ki a fülből egyáltalán. Menetszelet kiiktatja, motorhangot tompítja, forgalom zaja megmarad, beszélgetni is lehet vele, mert azt is lehet hallani.
    Vagy bedugom a fülest és megy értelmes hangerőn valami zene/rádió/gps. Menetszél és motorzaj ellen szintén jó. Ha nem üvölt akkor a forgalom zaja is megmarad szépen.

Új hozzászólás Aktív témák