- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhero
tag
Bukó
mindenkinek megvan a maga preferenciája, én személy szerint nem értem a városban felhajtott bukóval közlekedőket. Egy szerencsétlenebb baleset és nincs állkapcsod. Máshol meg nincs nagyon értelme. Persze benzinkúton, meg útbaigazításnál milyen jó... Hát nem tudom. Szerintem biztonság tekintetében egy felhajtható és full face sisak közül a full jön ki nyertesen, ha azonos kategóriájú sisakokról beszélünk. Én nagyon nem bírom a meleget, de nincs gondom a városi közlekedés során kánikulában full face sisakkal, felhajtott plexivel 30+ fokban.
Füldugó
3m bevált eddig, mást nem próbáltam. Nem kényelmetlen egyáltalán, csak ketté kell vágni keresztben. Így két pár eltérő átmérőjű füldugót kapunk, de nem lóg ki a fülből egyáltalán. Menetszelet kiiktatja, motorhangot tompítja, forgalom zaja megmarad, beszélgetni is lehet vele, mert azt is lehet hallani.
Vagy bedugom a fülest és megy értelmes hangerőn valami zene/rádió/gps. Menetszél és motorzaj ellen szintén jó. Ha nem üvölt akkor a forgalom zaja is megmarad szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest