Hirdetés
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ne is mondd.. Nekem ma volt az első olyan napom motoron, amikor befőttem, pedig nem voltam nagyon beöltözve. Szétizzadt a seggem, hátam..
Azért vettem ezt a gerincprotektort, mert elvileg ezt ajánlott bőrruhák gerincprotektorának a helyettesítésére. Szóval így továbbgondoltam az egészet, főleg úgy, hogy jelenleg csak munkábajárásra használom a motort, 15-15 km naponta Bp-n, ezért nem hiszem, hogy ilyen melegbe fogok felvenni kabátot.
Sőt az se tiszta, hogy ilyen melegbe mibe fogok járni dolgozni.. rövid gatya + póló + protektorok?
Dexar007: brutál a színe
de ilyen nincs a darázsgarázsban :-) a térdvédőt nagyon tudom ajánlani. Nagyon jó meleg polár anyag, egyszerű felvenni és tényleg biztonságérzetet ad, plusz ugye sokat dicsérték, hogy tényleg jó. Könnyen fel lehet kapni, kb 10 mp. Sosem mozdult el, felvette a lábam formáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Revolut
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest