Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Persu, és többiek akik láttak már motort szétszedve is, nem csak használják mint én
Napi szereljünk fórumról rovat következik.Egy haverom talált egy 2021-es törött S1000RR-t 4 - 4.5 millió körül és az az ötlete támadt, hogy max 6 millióig elmenve csinál belőle pályamotort. Német eBayen már kinézett hozzá rengeteg bontott cuccot ami a fotók alapján is nyilvánvalóan cserés.
Elmentem vele megnézni a motort, az eleje törött, az eladó elmondása szerint kb 30-40-re lassulhatott enyhén stoppiezva amikor telibe talált egy autót oldalról. A villán látszik is egyből hogy meg van hajolva, idomok sérültek, de a vázon így szabad szemmel nem láttunk semmit.
Elmentünk mégegyszer szerszámokkal, hogy megnézzük a villanyaknál mi a helyzet, és megintcsak avatatlan szabad szemmel úgy tűnik mintha nagy baja nem lenne, kivéve a csapágyak ahogy belevertek a perselybe (vagy nem tudom mi a pontos megnevezés).Ebbe a drive mappába feltöltöttem több képet amiket úgy gondoltam érdemes lehet nézegetni.
Beteszek azért ide is egy képet:
Az alsó csapágynál valami acél karika (megint nem tudom mi a neve) eltört, a képeken látszik is.
A motor egyébként pöccre indult, ha jól emlékszem március végén volt a balesete, azóta a biztosítóval megy a huzavona. A motor járása szép volt, így laikusként a gázkart huzkodva is rendben voltak a dolgok, a hűtő persze meghajlott.Illetve még amikor jöttünk el akkor még egy utolsó pillantást vetve tűnt fel, hogy a segédváz is egy jó 2 centivel félreáll. Nem igazán sikerült elméletet felállítanunk rá, hogy az mitől mehetett úgy el, hiszen a motor eleje kapta az ütést, és állítólag max 40-nel
utána elvileg a motor már csak az oldalára borult.Van értelme ezzel foglalkozni, vagy ez kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 16GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Napi szereljünk fórumról rovat következik.