Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
tboy93 #125381 üzenetére
Én huszonegy-két éves fejjel ütöttem el motorral gyalogost zebrán. Nem vagyok rá büszke. Más kérdés, hogy a gyalogos saját bevallása szerint is annyira elgondolkodva ment át a zebrán, hogy azt se vette észre, hogy zebrán van.
Ettől még én voltam a hibás, noha a gyalogosom, ha épp egy busz / teherautó elé sétál ilyen öngyilkosan, akkor nem egy szál csonttöréssel ússza meg...
Jogsim nekem is ugrott természetesen. A dolog pikantériája volt, hogy ekkor még nagymotorra jogosítványom se volt, csak autóra, meg kismotorra. És ez hehe az intézkedő rendőröknek nem tűnt fel. Az a szép 90-es évek eleje
És mielőtt leadtam volna a jogsimat, besétáltam újat csináltatni (hogy nehogy jogsi nélkül maradjak a bevonás idejéig), ahol szemrebbenés nélkül beikszeltem, hogy nekem van nagymotorra is jogosítványom (gondoltam, úgyis most veszik el a jogsimat, már úgyis mindegy), és őrület, de megadták a nagymotor jogsit. Így lett nagymotorra hivatalosan jogosítványomHangsúlyozom ez a 90-es évek eleje volt.
Végülis minden rosszban van valami jó. Azóta azért jóval óvatosabban vezetek.Ja, és ettől még azóta is motorozok (leszámítva a 18 év kihagyást, de az nem ez miatt volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Metal Gear Solid
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest