- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
Czimby #116019 üzenetére
Már nem emlékszem, hogy felugrott-e. Ma rossz idő van, hétvégén kipróbálom.
Ő egy másik szerelő, Nyíregyházán.
Az állandó debreceni szerelőm nem tudna csinálni szinkront, mert nincs hozzá cucca, nem is javasolt ilyet.
Igen, az előélete nem ismert, ezért gondoltam ezeket, nekem jutott eszembe. Azt olvastam a neten, hogy bizonyos km után injektor szinkron és szelephézag ellenőrzés szükséges. De nem pont erre a típusra írták.Szívócső szinkron, erről most hallok először.
Az pontosan mi lenne?
Az alapjárat max csak hangra ingadozik minimálisan talán. Fordulatszámmérőn fixen.
Gyertya most volt cserélve, olaj és összes szűrő is. Fekfolyadekot meg nem csereltek, hűtőfolyadék az rendben a szerelő szerint. Teleszkopot is rendben találta.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest