Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Djuree #36959 üzenetére
LSL-t mondják legjobbnak, és igen, arra való ha taknyolsz, felfogja az apróbb eséseket, megvédi a blokkot a komoly bajtól, lényegében kevesebbet fizetsz a végén
A jó gombák letörnek ha pl. padka szélének csapódnak és túl nagy erő hat rá, mert különben elcsavarná a vázat.
Sokan csinálnak utángyártottat, az lényegesen olcsóbb, de mondjuk fele annyit ér. Nekem olyan van, meg ismerősömnek is. Ő már tesztelte, kis fika eséseknél a gagyi is elég, állítólag azokat is perforálják, hogy időben eltörjenek. Amúgy kb. egy hosszú csavart képzelj el, rajta egy gomba alakú gumival. Ügyes esztergálók simán leutánozzák az olcsókat és amúgy is must have minden motorra, akinek a gazdája vigyáz rá. Amúgy létezik sok helyre, pl első hátsó felni "agyba" csatlakozó is, de általában csak a blokkhoz valót szoktál felrakni. Pályázázni érdemes fullra felszerelni.
runner 125: respect, mekkora láma
-
emre
veterán
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Djuree #36891 üzenetére
az olajcsererol mindenkeppen bizonyosodj meg, a gumikat is nezd at, nem olcso a cserejuk. lanc-lanckerek milyen, szinten fel perc alatt megnezed, es ott tudsz alkudni. kabat sem kell, -60 ezer, azert mashol mar komplett ruhazatot kapsz. remelem jol megneztel sok motort, mert azert van valasztek.
par pelda.
-
yodamastah
őstag
válasz
Djuree #36860 üzenetére
En hajtottam kb 15e km-en at fzs600 fazert. 220-230 azzal a motorral mar nem az igazi. Nem stabil a vaz es a futomu. Ugy megy egyenesen ennel a temponal hogy kicsit mar imbolyog a motor, nyulik maszik a vaz. De nincs ebben semmi extra, az atlag olcso japan turagep az ilyen.
230-al autopalyazni nem sok ertelme van amugy, hiszen a fogyasztas annyival no, hogy a gyakoribb megallasok miatt pont kb semmivel nem halad gyorsabban az ember. En 160 korul szoktam autopalyan gurulni. Teljesen bazi mindegy, halal unalmas az autopalya 270el is meg 130-al is.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Djuree #36793 üzenetére
Tök nincs benne robotzsaru érzésed,kényelmes és könnyedén lehet benne mozogni,nem úgy festesz mint aki ki van feszítve.
Azért a kabátban lévő protektort és a protektoringet nem szabad összehasonlítani,nekem is van a kabátban de az meg sem közelíti az ingen lévőjét.
Ki kell venni a kabátból ha kilehet és csak úgy felveszed az ingre. -
Integra
titán
válasz
Djuree #36739 üzenetére
ezt nem mondanám. wsbk kegyetlen nehéz, ott bitti simán elhullana, nincsen olyan rutinja igazából. neki endurance van. ő lassabb is, de konstans a pöcs hidegben és zuhogó esőben is tudja hozni a köridőket, ezt már world endurance vb-n bizonyította párszor, úgy megy, mint senki más ilyenkor. tényleg egy pitbull módjára lefagyva megy a motoron és hozza a köridőket. nem véletlenül áll neki absz jól az utcai versenyzés, ezt élvezi.
megkockáztatom, hogy azért nem kerül a képességei ellenére mindig ilyen lúzer csapatokhoz és nem egy nagy és frankó csapatba, mert valahol mindig saját magával van gondja. amíg saját magát nem rakja rendben, addíg a nagy csapatok sem fognak bejelentkezni érte... -
alvaro
senior tag
válasz
Djuree #36741 üzenetére
Nekem a nadrág van kívül, a csizmaszárat jó simulósra meg tudom húzni, a nadrágszár meg alapból bő.
Ha a bélés benne van, akkor pedig legbelül a bélés, aztán a csizma, végül a külső rész (nem patentolom hozzá a szárhoz a bélést alul) - olyan "labirintus" technikával. Ha melegítő is van a bélelt nadrág alatt (mondjuk úgy 5 foktól lefele), az is a csizmaszárban, értelemszerűen -
Gaboman
nagyúr
válasz
Djuree #36667 üzenetére
Az Africa Twin is egy nagyon jó motor,azzal sem csinálnál rossz vételt.
Az hogy meg mész utána nem baj,jó megnézni sok motort,legalábbis én szeretem.Integra:fehér gél alapú láncsprét vegyél, ha teheted. nagyon jók.
Én is ilyet vettem anno a KTMre nem szerette,hamar ledobta,aztán a Fazeren nem volt rossz,érdekes hogy egyik mocin sokkal tovább jó volt,talán az egyenletes motorkaraktere végett,nem dobálja annyira a láncot. -
Integra
titán
válasz
Djuree #36652 üzenetére
no offense, de tényleg, a megjelenésed óta %-ban mérhető lett a topicban elhangzott ökörség és ez nem feltétlen jó. összesen együtt nem mondtunk itt ennyit, mint te egyedül
azt javasolnám, hogy lassan nem ártana egy keveset motoroznod és tapasztalnod. (de valszeg megint én vagyok csak a hülyeségre háklis...)de hogy értsd is végre, és ne csak megsértődj:
átecseteled brigécollal a láncot, hagyod picit ázni, majd nagynyomásúval a kúton lemosod az egész trutyit kb 40 cm távolságból. igen, jól gondolod, a benyakúton is csapvíz/ivóvíz folyik. sőt, ha otthon a ház előtt a saját nagynyomásúd használod, az is csapvízzel/ivóvízzel működik, az ég világon semmi baja nem lesz tőle. a víz lecsöpög, leszárad. utána pedig jó minőségű láncsprével átfújod belülről.
ennyi az egész. amióta a lánc lánc, a víz meg víz, ez így van.
kapis?te amúgy desztilált vizet öntesz rá, vagy lepisiled?!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Djuree #36379 üzenetére
Most jöttem meg Alsóőrsről.
Állati jó volt,sokan voltunk,bakker fel fórt a hűtővizem és miért,mert a szerelő dugta vissza a ventilátor csatlakozóját.
Mehettem utánatölteni,jó 3-4dl kellett bele annyit kinyomott magából,még jó hogy egyből észrevettük és nem sokat mentem így vele. -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Djuree #36315 üzenetére
Te miről beszélsz?
Sportkipufogó cseréjével karbis motoroknál ha valaki tényleg teljesítménytöbbletet akar elérni akkor,légszűrő,légszűrőház módosítás,fúvóka cserét érdemes rá csinálni,utána karbiszinkron a rendszerhez.Hogy ne csak érzésre hanem a valóságban is érjen valamit,azt hiszik sokan hogy hú-ha rátett egy rendszert azt mennyivel erősebb,azt ha megmérnék akkor meg csodálkozna hogy gyengébb a gyári értéknél,na azért van szükség erre.Nem nagy befektetés,amiről te beszélsz ott már a blokkba kellene belenyúlni ami drága mulatság és a élettartalmát is megrövidíti a blokknak. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Djuree #36251 üzenetére
Nem nagyon vagy tisztában a dolgokkal mi mennyibe kerül.
Meg se számolom mennyibe volt a Fazerem nem egész 1éves pályafutása alatt.
Ez van,nem olcsó hobbi a motorozás.Első szerviz:65000Ft
Éves bizt:16000Ft
Teljesítményadó:32000Ft
Szervizelés 40000kmnél:62000Ft
1 első,2hátsó gumi:45000Ft
Sportlégszűrő 24000Ft
DynoJet:38000Ft
Tankolás 10000km alatt kb:800L=24000Ft
Egyéb szervizelések összesen:40000FtNem egész 1év alatt nekem:346000Ftba került a motorom eddig.
-
DigitXT
félisten
válasz
Djuree #36249 üzenetére
Ezt gondold át még egyszer...
Persze hogy függ a
használattól, hiszen épp erről van szó, hogy mennyit
költesz a motorodra... Ha mondjuk nincs motorod, és
nem is motorozol, nyilván nem tankolsz bele, LOL.(Gondolod, hogy aki egyszer tankol egy szezonban,
az pl. ugyanakkor ér a 10000 km-es szervízhez, mint
aki 30x?) Üzemeltetési költségnél a benzin alaptétel:
ha használni akarod a gépet, tankolni kell... Az más
kérdés, hogy vannak olyan költségek is, amik kvázi
függetlenek a használattól (pl. biztosítás), de attól ez
még nem szigorú szempont, hanem sima józan ész. -
.mf
veterán
válasz
Djuree #36020 üzenetére
"tesco parkolóban honda fireblade-et láttam ma, repsol-os festéssel
"
Inkább nem is sorolom, hogy mi mindent látok néha
Vagy mégis?
Ugyebár szomszédom az egyik Fastride szerkesztő, és itt van az egyik főhadiszállásuk. Láttam már tavaly, hivatalos megjelenés előtt VFR1200-at, különlegesebbek közül pl. V-maxot, meg viszonylag gyakrabban az ő motorjaikat (1098, MV Augusta F4 750, Kawa636, ill. K9 liter-gixer); ha ez nem lenne elég, a Nagyszőllős úton van egy másik motoros-magazin irodája, naponta többször megyek el mellette, ott is láttam már pár érdekesebb motort, pl. hosszabb tesztre lehetett ott egy Moto Guzzi, az a típus, amelyikben keresztbe fordított V2 van, s bár nem vagyok oda az ilyen félretro motorokért, de fehérben tényleg jól nézett ki. No meg itt van egy köpésre a Budaörsi / M1-M7 bevezető, elég sok motor megfordul erreTegnap például egy Harley-s felvonulásról jöhettek visszafelé a résztvevők, rengeteg Harley, rendőri felvezetéssel. Ja meg kb egy hónapja láttam S1000RR-t is, meg is lepődtem rajta, hogy bár tisztességes sebességgel jött, más motoroknál megszokotthoz képest alig hallottam -- ennek is elég lefojthatták a kipuffogó-rendszerét
Szóval itt körbe a sok nyalánkság, én meg továbbra is munka és motor nélkül
Aktív témák
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest