- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Nippon
őstag
válasz
Topiccsendőr #29027 üzenetére
Puha futómű, gyenge váz... Igaz egy túrázásra használt motornál ez nem feltétlenül döntő, de a felsorolásából szerintem ez a két motor az amit nem kell választani. A maradékból meg döntsön a saját szempontjai szerint.
-
válasz
Topiccsendőr #29027 üzenetére
Gondolom arra gondolt, hogy elfárad az anyag. Rázkódás, rezgés, vibráció előbb utóbb kikezdi az anyagot. Fékezés, jó magyar utak, stb...
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28984 üzenetére
Aham. Akkor kevertem a Minarellit a Piaggioval. Szoval az enyemen Yamaha szij van.
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28978 üzenetére
Ez biztos? Marmint ugyanaz, vagy ugyanazt gyartottak mashol (azaz licensz)?
-
Kasza08
őstag
válasz
Topiccsendőr #28930 üzenetére
akkor még jobb ötletnek tűnt, mint 10km-t tolni...
-
Kasza08
őstag
válasz
Topiccsendőr #28848 üzenetére
hogy egy motoros, aki leszáll a gixerhaccázról ne azt mondja a "bringa" mögül, hogy "mi ez az első kerék itt hátul?", mint tette ezt egy kolléga, csak éppen egy CBR 125 mögött. 130-assal is ugyanúgy lehet kanyarodni, csak 20 mm-el nagyobb mint a gyári, mégis mutatósabb. az enyémet 600-asokkal keverik össze a laikusok, aki pedig motorozott valaha, azok pedig 250-essel. 150-es a gyári, 130-as van rajta, de felmegy a 170-es is. sokat befolyásol, ha hátulról nézik.
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr #28851 üzenetére
Jah, bocs, nem vettem akkor még észre, Tüzi hsz-ére akartam válaszolni.
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28853 üzenetére
Persze, pont azert alltam meg egy pillanatra. Sima supermoto sosem kellene (vagyis jelenleg nem erzek vagyat iranta). Ugyebar en viszonylag univerzalis motort keresnek, utcara, varosba, bejarni dolgozni, turazni... Ilyen szempontbol egyelore a VFR-t meg a CBR-t tartottam nehezen verhetonek, de egy ilyen sem lehet rossz.
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr #28847 üzenetére
Sajnos nem valószínű, hogy valaha is lesznek 400as sportmocik.
A belpiacosok is csak azért születtek meg, mert akkoriban Japánban az adó- és a biztosítási rendszer olyannyira nem kedvezett a 400-asnál nagyobb motoroknak, hogy a széles vásárlóközönség nagy része nem volt hajlandó nagyobb gépet venni.
-
Nippon
őstag
válasz
Topiccsendőr #28810 üzenetére
Kurvára megnyugtatna....
-
válasz
Topiccsendőr #28818 üzenetére
Miskolcon belénk is jöttek. Ha motorral vagyok, szerintem megdöglök. Zöld, sárga, piros. Kicsit határozottabban, de megállunk autóval, két másodperc múlva előrébb repült az autó egy olyan jó métert. Csaj nem vette észre, hogy piros, és megálltunk, azt hitte átmegyünk. A legdurvább, hogy nem fékezett. Nyakam 1 hónapig fájt. Persze Miskolc, persze cig..y, persze 5 perc múlva húszan lettek (powered by nokia) két rendőr meg messziről pislogott (oda sem jöttek). Motorral minimum 2-3 hónap kórház abban az esetben ha mákos vagyok, és lepattanok a szélvédőről mert nem nyakkal kapom el a tetőt, stb.
Ezt védd ki. Se hang, se fény, se semmi, hátulról telibe.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #28818 üzenetére
robesszel engem meg is toltak igy.a mai magyarországon veszélyes közlekedni.még a papák,mamák is agresszivek lettek.én nem tudom hány embernek kell itt meghalnia,hogy rend legyen.
nem a gyorshajtás a probléma,hanem az agresszivitás,hiába tesznek még ki 1000kamerát,az csak még jobban felidegesiti ezeket. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28812 üzenetére
Na erre emlékszem
le lett cserélve, nem?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #28759 üzenetére
régebben voltak cikkek,melyek arról szóltak,hogy oktánszám mindnél rendben van.én különbséget egyáltalán nem érzek,tök mindegy hol tankolok.sem fogyi,sem teljesitmény.
de ha ennél többet tudtok,biztos forrásból,akkor érdekelne engem is.ti télleg tisztán láttok Talma/Dodor, akárki oldalán?
sztem csak az a baj,hogy nem lehet a hangzatos eredményekre figyelni,ezért kell a hirverés.de engem konkrétan csak arról győzött meg,hogy ne akarjak kimenni zászlózni. -
Nippon
őstag
válasz
Topiccsendőr #28759 üzenetére
Igen ez igaz a 2008-2009-es 1000RR-ekre, nagy mértékben eszik az olajat. Esnek szét a váltók is, gyenge a kuplung és szar a hűtése. Ez nem mende-monda....
Mér te hallottál a K5-K6 os GSX-R-ek vázrepedéséről? Magyarországon ilyet nem hallottam, mégis volt pár alvázszám amit visszahívtak.... -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28749 üzenetére
És mi rakódik le? Esetleg láttad már? De miért tisztább egy 98-as mint egy 95-ös benzin, ha adalékanyagokban térnek el egymástól?
ja hogy az ismerősöd
integra: bocsika
letöröltem. extráról nem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #28748 üzenetére
én most nem a hrondára általában akartam utalni,hanem h szőrbe szőrt CBR vs R6.igaz ugye sokat futott meg öregebb,gyengébb,rosszabb,de nem baj...
na hát akkor direktebben irok a hülyeségetD
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28750 üzenetére
amúgy ez tök igaz hogy ha megtanulsz pöpecen motorozni 2 személlyel utána szólóban meglepően könnyen mennek ám a dolgok
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28748 üzenetére
kó kezgy el gyűjtögetni me' sok lösz a service
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #28694 üzenetére
ráfizetsz egy Hrondára?
-
Nippon
őstag
válasz
Topiccsendőr #28698 üzenetére
Nem a villa volt a lényeg, hanem a villanyak. Hagyományos villával jobbak az esélyei, de amúgy én is leszarom, a motor sorsa érdekel a legkevésbé egy balesetnél.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #28695 üzenetére
Átfogalmazom.
nálam nem tud szempont lenni egy motornál, hogy milyen a villája ha egy autóval találkozik, hiszen nem balesetnél kell megfelelnie, vagy ha már megvan a baj én álljak fel egyben a motor le van szarva. Szerintem. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #28645 üzenetére
de nem hirtelen berántva,hanem fokozatos adagolva?
hmm,ennyivel kisebb a CBR fékereje?nekem ha majdnem markolatig huzom sem blokkolja,viszont a segge ekkor már fél méter magasan jár.
naggyon durva lehet az erhat -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28589 üzenetére
a 2 tihamér akit kitoltak nemsokára csinál valami új minőségi motorosújságot ha lehet hinni a rigóknak
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #28601 üzenetére
jaja. ha en azt szeretem egy motorban h kuzdeni kell vele a kanyarodashoz es minden egyes szepen bevett kanyar egy kis gyozelem, akkor nekem az a jo. ha meg azt szeretem h beveszi magatol a kanyart es lehet vele csapatni ezerrel-millioval, akkor meg az. gyakorlatilag a motoroknak nem hibai vannak, csak tulajdonsagai (nem bug, hanem feature
) nyilvan vannak feladatok, amire van jo es kevesbe megfelelo vas, de az mar mas kerdes.
nyah, asszem ezt is kitargyaltuk. -
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr #28588 üzenetére
FZR 250-ről volt szó.
-
Integra
titán
válasz
anno mikor a magyar superbike indult, évekig előfizettem.
aztán hagytam ezt is, mert egyszerűen nem látom értelmét.
a motor revünek meg aztán pláne nem. túl megutáltam ezt a szektort régen és egy mukkot sem hiszek egy újságírónak sem el.
pár napja volt a kezemben a legújabb sbk. elég gyenge lett megint -
TayRol
nagyúr
válasz
en a Superbikenak vagyok elofizetoje, kulfoldi lapokat meg nem is igen latok a polcokon.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28535 üzenetére
...és olyan rusnya is
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr #28516 üzenetére
De bizony annyit forog. 17-18k.
-
Integra
titán
válasz
látod, azt tuti nem a hondáról másolták
-
TayRol
nagyúr
válasz
az olyan ronda, hogy mar szep. nekem is bejon egyebkent.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #28521 üzenetére
Hozzátenném még a Multistrada-t is, azis ottvan. Számomra. A kutya se viszi, olyan olcsó, mint a szemét.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #28525 üzenetére
na ebben nem vagyok biztos azért.
de megint csak a pohu-s éveim felidézve, ha pl egy audiról rosszat írta, a sajtó osztályon elég komoly balhé volt az épp aktuális újsággal szemben...
egyszerűen nem lehet ma leírni hogy valami szar 15 milláért, még ha az is, akkor sem. -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #28518 üzenetére
eleg keves mostanaban az objektiv, korrekt, nem elfogult motorteszt. szerintem.
-
emvy
félisten
válasz
ha lenne egy 749-em vagy 999em
Mi a baj a 848-al?
-
törölt tag
válasz
nedumajja, a multkor a ket jamakat is egy oraig neztuk
Tuzi: en kiprobalnek egy szett-et, ha lehet meg. irnek maganba
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28514 üzenetére
hmm, látom nem linkeltem a hírt. Mindegy, akkor is jól mutat
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28381 üzenetére
khm, mit nyavalyogtam?
Mi azt akartuk, hogy gyertek át a Mátrába meg a bükkbe. Mentünk vasárnap egy 300 km-es karikát. Bár engem szlovákia továbbra nagyon mozgat, hogy ott csak több kanyar van mint itt.
Pest köré azért f*s elmenni, mert mire odaérek megunom az egészet.mod: olvasom, hogy azért megsajnáltál
egy euroringre vevő vagyok szeptembertől. De menjünk már ki többen is, az úgy a faja. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28337 üzenetére
De azt a lakókocsit el is égették
Hát igen. De ezzel én csak felmegyek a hegyekbe, ledobobom a p*csába és verjük neki üresen
egyébként is neked plasztikrakettád van, én meg pucérkodok
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #28391 üzenetére
a gixerest én sem láttam, de ahogy laycsi is mondja, a monstás előttünk nyomta a határátkelőig.
szóval jól meghúzhattátok.. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #28386 üzenetére
ez mikor volt? még szombaton mikor együtt mentünk, csak meglógtál?
28388
naja, meghallgattam volna az angol kommentátorokat, ahogy nyerítenek a közvetítés alatt, tuti hogy bajadzsit felhozták volna -
Boci_83
őstag
válasz
Nekem 60km. Egy esti karikám szokott olyan 100km lenni, amikor csak azért indítom be a motort ment nem hallottam a hangját 3 napja.
-
Integra
titán
válasz
hétvégén egy újabb kör?
de most úgy kinyújtva azzal a hosszított szlovák szakasszal.. bármerre is legyen az.. -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #28339 üzenetére
Olyan gyorsan mentetek, még el sem birtam koszonni!
Azert jo volt, zsir volt, elveztem! -
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #28274 üzenetére
Pont ezen akadtam ki, hogy vége mindjárt a nyárnak, egyre korábban sötétedik, és micsodám kivan. Én nem akarok szar időt, meg hideget, meg Karácsonyt, mert depressziós leszek tőle!!!
-
sharpapa
senior tag
válasz
Topiccsendőr #28272 üzenetére
Elhiszem hogy megeszi. Helyi vagányrobogósok klubbjában egy két tuningolt aerox vagy sr50 simán lenyomta gyorsulásba a Leonardot. De azokkal gyűlöltem 200 méternél többet menni mert beleőrültem az ordításba.
-
[Vazz]
tag
válasz
Topiccsendőr #28253 üzenetére
Teljesen elbizonytalanítottál. Fogtam én egyáltalán a kormányt???
Hát igen, kakucs nem egy motorerődemonstráló pálya, több múlik a rájderen mint a technikán.
-
dave93
őstag
válasz
Topiccsendőr #28253 üzenetére
Okés, köszi mindenkinek
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #28236 üzenetére
jó lenne még időt találni pár kör kakucsozásra, jó lenne picit tanulni tőled, mennék pár kört mögötted.. csak az idő...
-
[Vazz]
tag
válasz
Topiccsendőr #28246 üzenetére
Egyik emzzé mint a másik. Csak azért mentem utánnatok hogy megnézzem hogy mennek a nagyok, + csak jobbkézzel fogtam a kormányt, azt is csak azért mert muszáj!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
wow.
jövő hét télleg nem játszik? én mindenképp ki akarok menni roxival jövő hét hétfő-szerda között,akár délelőtt is.
horgos kocsival is tudnék szolgálni. -
[Vazz]
tag
válasz
Háháháháhááááá....
Azért azt a "nagyonbealáztunk mindenkit" kicsit cáfolnám! Ennyit még nem előztem EMMZÉT!
Amúgy két szerelővel, donormotorral, zenés szervízótóval nem volt nehéz egy perc alá menni!!!Üdv: A SRAD-os tyarek!
-
Boci_83
őstag
válasz
Ott volt Wazz is!
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28239 üzenetére
jóval 10 perc felett? 10:08, azért egy ilyennel odaverős. Csajszi mondja is, hogy félt egy kicsit
Britteknél van egy hasonló kaliberű csaj, csak az motorozik. Valakinek nem ugrik be, hogy hívják?
-
ALI_G
veterán
válasz
Nekem is megtaníthatnád, hogy kell 50-es kört menni kakucson
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28191 üzenetére
odaverős! respect
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #28156 üzenetére
régi 600asom 12után nem sokkal szabályzott.szal mai haccázasra korrektúráznám.
amugy első évjáratos F4im már 6tól elindul,szemben a későbbiekkel.de 13 fölé nem érdemes pörgetni,ott már nem esik jól neki. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28201 üzenetére
nemgyőzök
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
fudejóvagy
teccik a military-s krosszkormányod -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28189 üzenetére
én sem gondolkodnék melyiket vegyem sztem... RSV4-et
-
Integra
titán
válasz
nóproblémó
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr #28189 üzenetére
Nekem inkább ez kéne: [link]
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #28188 üzenetére
telleg, 1:51,467-el Michal Filla.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #28155 üzenetére
csinalhatjuk ugy is h elotte/utana ring
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28158 üzenetére
Nortonék vágják a KVrészer eszenciát -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28155 üzenetére
követünk mester
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28117 üzenetére
És azt hogy csinálták?
Meg hogy lehet ezt országok között összehasonlítani?boci: én eddig 4-et vettem összesen, 1-et elhagytam, egyet muter használ (unisex napszemcsi powa) és van egy sárga színűm szürkületben való vezetéshez. Ja és volt pofám ÁFÁ-s számlát kérni
mivel védőszemüveg.
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28068 üzenetére
Nem, semmi ilyesmit nem csinal. Egyszer durrogott a kipufogo: csutortok hajnalban, valoszinuleg rovidzaras akkuval.
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28065 üzenetére
Mik azok az egyertelmu jelek?
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28054 üzenetére
9000-ig forgattam ma delelott. Nem erzekeltem kesest sehol -- mondjuk ez egy karburatoros gep, meg nem hazilag hekkelt dob. Sot, pont jonak tunt a gazreakcio kozepalacsony fordulaton. De mondom, ma este megrangatom rendesen, es kiderul. Koszi a tanacsokat.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28054 üzenetére
be volt szpídezve az R6-od
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28048 üzenetére
Eddig sem rangatott, csak nagyon alacsony fordulaton picit docogott, es mintha kevesbe docogne.
Tudom, hogy most a kognitiv disszonancia altal okozott 'biztosjavultmertkoltottemra' erzesre gyanakszol, de tenyleg probalok figyelni arra, hogy mi valtozott. Inkabb meg hajtom kicsit, aztan irok.
-
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr #28029 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #28019 üzenetére
miota össze vissza csövezik a kipuffokat,interferenciacsövekkel,meg mittoménmivel,azóta tényleg el tud állitódni picit a szinkron.közvetlen dobcsere előtt és után is csináltam szinkront.nem sokat,talán fél bárt ment odébb,ha 10bár a skála túlsóvége.
nekem karbis gázreakcióát is tönkretette már végdob.mikor mesélted az R6 sztoriját,akkor döbbentem rá,hogy ja télleg gyárival nekem sem rántott akkorát az F2es.én ott úgy oldottam meg,hogy irtó finoman adtam vissza a tüzet.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28016 üzenetére
Mit jelent az, hogy elment a szinkronom?
ergo ha felrakom és érzem, hogy a blokk nem úgy reagál mint ahogy húzom a gázt, akkor szinkronizáltatni kell a karburátorokat? -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28012 üzenetére
Ja emlékszem már, neked lett luk benne? cumi. Meg torpant is ha jól rémlik.
Karbisnál csak karbiszinkron kell? mod: fúvóka? -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #28012 üzenetére
tenyleg, ezt meselted is.
ha nekem is nagy, eszreveheto kulonbseg lett volna (lenne) a gyari es ez kozott, enis visszatertem volna az origi-hez. a hang annyit nem er, hogy kuszkodni kelljen a motorral/motornak. -
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28006 üzenetére
Persu,
nekem most egy eu-homolog, a konkret tipushoz gyartott dobom lesz/van (nincs meg felszerelve). Karburatoros a szerkezet. Utana kell allitani a karbit vagy sem? Ha igen, kb. mennyi penz, es hol csinaljak meg?
-
ALI_G
veterán
válasz
de egy végdob csere azért nem szól bele annyira, nem?
-
Integra
titán
válasz
egy komoly kipu rendszerhez ált már egy póver komander is dukál, önmagában egy kipuff csak inkább gondot okoz. ok, hangosabb lesz
-
Chieftec
őstag
válasz
Topiccsendőr #27975 üzenetére
"De hogy hogy agyonvágja a gázlengéseket. Úgy el fog kevesellni mint a szél."
Ez mit jelent???
-
Chieftec
őstag
válasz
Topiccsendőr #27976 üzenetére
Neeem!
Felreertettel azt mondtam, hogy HA varosban megyek akkor 3,4 korul elvaltogatom ott meg semmi hangja... Nem azt mondtam, hogy csak varosban hasznalom..
Bebaszna ha a 6-7 literes fogyival meg a 120 pacival varosba vettem volna...
Honda vmi nagyon buzerans dobot rak ra gyarilag, mert ravan irva nagy betukkel, hogy mekkora kiraly dob, mert megfelel mindennek es csak 80dB es!! Gixxer gyarilag 96.. Nemtom hallottal-e ilyen mocit de eddig mindenki aztmondta, hogy ehhez a kinezethez egyszeruen vicc ez a hang.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #27982 üzenetére
nah, láccik má hogy öregszel,
minden szöggyári semmi sufnituning mi? -
ALI_G
veterán
válasz
Azért ha városban nyelezed még egy 600-es sportgép is teret ugrik mint Teal'c a csillagkapuban.
TayRol: fater is párszor motorozgatott vele, elvitte anyámat is
neki tetszik, csak nem tudja kezelni a sok ménest. Igaz 2-300 km-t vezette.
-
emvy
félisten
válasz
-1: a CBF-em hangja annyira extrem gaz kis fordulaton (<8000), hogy azt te nem tudod elkepzelni.
8000-nel szepen szol mar, az teny.Elvaltas-tema: apam kiprobalta a motoromat 20 ev motorszunet utan (MZ volt neki a teteje), aztan mondta, hogy o ennel erosebbnek kepzelte el. Aztan kiderult, hogy 70-ig hajtotta, de hatosig elvaltott... ez persze termeszetes, dizelautohoz szokott fule van.
-
Integra
titán
válasz
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
milyen stat?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #27950 üzenetére
nagyon tolja neki. raadasul ebben a szinben meg jol is nez ki.
-
Nippon
őstag
válasz
Topiccsendőr #27902 üzenetére
Én azért megtéptem annak a bálnának a fülét, szerintem egy kezdő motoros lazán keresztbe rakja kanyarban, ha nyegle módon kezeli a gázt.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #27908 üzenetére
jaja, ez a feladat, csak azert irtam pocketbike-ot mert azzal palyan inkabb lehet randalirozni veszelytelenul sztem mint utcaival utcan
ha barmit is kihajtasz akar csak pillanatokra is a vegeig, akkor az jo erzes
mindegy h 50ccm 2t v 1800-as hathengeres
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #27906 üzenetére
az, hogy mindenkinek mas a maniaja csak azert lehet, mert itt nem sok ember van, aki vezetett thunderace-t. ha sok lenne, akkor legalabb mindenki egyetlen dolgot balvanyozna:
az en motoromatmod:
bajnokpityu: jaja, kene valami pitbike-os csapatos hullafaradtramotorozos orultkodos osszeroffenes es amikor mar mindenki alig tud ulni is, akkor meginni valami jeghideg 'udcsit' es rajonni: motorozni jo -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #27903 üzenetére
mit nem ertesz
az abs jo. az abs rossz. kell az abs. nem kell az abs. tud motorozni - nem tud motorozni. nehez - konnyu. honda az isten. a honda sz@r. bmw az isten. bmw is sz@r. yamaha az isten. az meg foleg sz@r, eszi az olajat. jo a valvoline - gagyi a valvoline. az ezresek is sz@rok, eszik a gumikat. meg a lancot is. nem eszik. de megis.
na. teccikerteni? -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #27872 üzenetére
bocs, gondoltam okosodok egy kicsit
-
Kasza08
őstag
válasz
Topiccsendőr #27866 üzenetére
...Vagy viszem szervízbe
napközben úgyis munka van és 10 után jövök csak haza.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #27869 üzenetére
Azt érzem is, de menet közben is hozzáér? csak nem.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #27867 üzenetére
másznak?
És ha tolom akkor miért fognak?
-
Kasza08
őstag
válasz
Topiccsendőr #27862 üzenetére
én sem, de kellett cserélni
a fogaskerék lötyögött miatta egy picit, valami cucc a kerékben és kinyomja a fogaskereket. kb.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #27849 üzenetére
Igen, az érdekes lenne, de akkor mi?
-
Kasza08
őstag
válasz
Topiccsendőr #27847 üzenetére
Na tehát:
Úgy van, hogy kitolom a maRiSkát a garázsból. Megbillentem, és forgatom a kereket. Már ekkor érzem, hogy nem gurul tovább, hanem szinte azonnal megáll a kerék. Aztán kicsattogok és megyek egy 1km-s kört. A hátsóféknek a közelébe se értem. Így annyira nem is érezhető, mert az új powernyelv miatt elég bika lett alul (bajnokpityu rulez).
Vissza érek, minden karaj. Megnézem a hátsó tárcsát és tojást lehet rajta sütni. megnézem az elsőt, amin szintén, de az ugye indokolt, mivel végig azt használtam &motorfék.
Na utána mentem még egy kört, amikor letoltam a földig a hátsófékpedált. na, ilyenkor nem is hajlandó elindulni máshogy, mint 7k felett csúsztatom a kuplungot. Különben fullad, érződik, hogy erőlködik a motor. Haladgatok, 4k-nál nem akar tovább emelkedni a fordulatmérő, hiába a csutka gáz. Visszacsapok egyet, akkor 5,5k-nál ugyanez. Addig nem képes gyorsítani, amíg nem nyitok powert, akkor valahogy visszább másznak a dugattyúk, és utána lehet rendesen is indulni... nagyjából rendesen.
Tegnap kipumpáltuk a levegőt belőle, így is csinálja. A pedálban még mindig van egy 2-3 cm-es holt játék.
Kerék pogácsát most cseréltek benne szervízben , tehát a kereket levették, nem tudom, hogy ehhez kell-e a tárcsa is.Fékbetétet az előző szervíz alkalmával cseréltek (Június közepe) azóta ha egy olyan 300-400 km-t mentem vele. Addig semmi gond nem volt. A vicces, hogy hazafele a szervízben megdöntöttem a saját sebesség rekordomat: 165km/h.
Szervíz utáni másnapon kezdte ezt el csinálni.
A tárcsa belső karimáján már el is színeződött a fém.Inti: Rendben, én még csak azt nem vágom mindig, hogy fénykép hogy készül rólam hátulról? Azok a fekete dobozok képesek rá? Vagy a lézeres mókusok mitcsinálnak velem, ha mondjuk nem állok meg?
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest