- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
most én nem akarok mindenre reagálni, de szerintem van olyan lehetőség a henger lekapcsolásban, amit lehet normálisan használni a 7köznapokban. 90-100-as túratempóhoz minek 600 helyett 1200cm3-t etetni? a kardán elbírja a BMW-nél, akkor elbírja a Hondánál is a sebességet. Én boldogan viselném a motorom 178kg-ja helyett 188kg-ját, ha kardános lenne, nem ez a dzsuvás lánc. fogaskerékvezérlés? mi értelme? ki nem szarja le, hogy örök életű, amikor 80ekm-t kibír egy mai motorban a lánc? te mennyi idő alatt mész 80ekm-t? van értelme? arról nem beszélve, hogy baromi szűk ám az a réteg, akit nem idegesít a vinnyogás....a lánc meg csendes.....
-
Integra
titán
tudod, azért mert valami nem a te vagy én pénztárcámra van megépítve, nem jelenti azt, hogy szar. nehéz nem észrevenni az állandó jelenlétét a nálad amúgy is meglévő pénz és profit ellenességnek meg mindennek, ami drága, multi, etc, vágod miről beszélek. szinte már azt érezni nagyon sok esetben, hogy nem is a motorral van a bajod, hanem azzal, hogy elmegy melletted a világ, ott a sok fényes csoda és neked nincsen és ezért tönkremegy, értelmetlen, szar etc...
a világ márpedig ilyen és fejlődik és gyorsan tör előre. azért mert valami nem a te szád íze szerint megy, még nem feltétlen jelenti azt, hogy hulladék etc..
mi eljátszunk a régi motorjainkkal, mert erre van pénzünk, de ha megengedhetnéd magadnak hogy 4-5 gurigát kiperkálj egy zsírúj vasra, nem tennéd meg boldogan?
mert én igen... de azért mert nem engedhetem meg magamnak még nem fogom fikázni, főleg, hogy még nem is láttam és nem tudom pontosan milyen lesz, inkább a kíváncsiság vezérel.. -
Topiccsendőr
addikt
A motor ki se jött még, ahhoz képest jól eeevagytok, hogy mi a szar meg mi nem.
A technika igenis halad. Kicsit szélsőségesen állsz a témához, szíved joga, de néha úgy látom nincs meg a kellő technikai tudásod - nekem sem - hogy lefitymálj jópár dolgot. Én nem fikázok semmit úgy, hogy még a paramétereit se tudom. El lehet játszadozni, hogy mi lenne ha - de durva támadásnak érzed azt, hogy egy túramotorra kardánt szerelnek? Meg a nagytőkések támadása a középsztender hiánya? Kardán szerintem elbírja a 260 at, nem az a szűk keresztmetszet. Tényleg nem értem miért vagy felháborodva. Nincs benne fogaskerekes vezérlés. Na bumm. Lánc is működik tökéletesen. Nagyon túlmisztifikálod a motorkerékpárgyártást. Nem bálványnak kell tekinteni, hanem használni kell. Egy élvezeti cikk. Ki kell nyomni a szemét, forgatni kell. Nem a vitrinbe berakni hamár megvan, meg azon filózni, mi nincs benne, meg mi van benne. Ez nálam a motor. Egy szimpla használati cikk. -
jasszer
őstag
"Nem tudnak hova fejlődni, és mindenféle ilyen ökörségeket beépítenek mindenbe (nem csak a motorokra vonatkozik, mindenre), aztán a sok agymosással elbutított hülye nyugatit beetetik a marketingel, mert csak a szép csillogós krómos giccsel vagy valaki... mindegy."
Igazad van, a szügyhám óta nincs új a nap alatt.
-
bajnokpityu
félisten
kardán?ha jó,akkor nekem,kipuff?mert szép,csöndes, lekapcsolós henger? mert francnak nonstop ?1200ccm?-t etetni.
ha hondához hiven mind megbizhatóan,utcán használhatóan működik,igenis inkább kérném kis felárral,mint nem.középtámasz meg nilván kapható extraként.F4i hez még úgy sem.számomra már a 98tól gyártott VFRek is tehenek.nehezek,kényelmesek,szél se jut a sisakra.nem is értem,h 230kilóba hogy nem fért bele a kardán.ott már tök mindegy h 230 v 240.
számokat ebben a HSZben nem kell készpénznek venni
-
-
-
bajnokpityu
félisten
-
Tangerine
senior tag
-
Boci_83
őstag
Mod: SZVSZ!!
Mindenki oda van azoké a kurva X gyűrűs meg extra erős, ABCGFDHDGXSO láncoké, amikor kerestem a láncokat akárkinél érdeklődtem egyből nyomta a süket dumát hogy arra a legerősebb láncot szabad csak feltenni, meg izééé 'oszt alig van különbség szakító szilárdságban, talán 10-15% a Sima O-gyűrűs lánchoz képest.
Meg annyiban különbözik hogy a szemeket nem O alakú gyűrű védi a szennyeződőstől, hanem X alakú a gyűrű. Esetleg arany színű, azaz kadmiumos vagy valami hasonló, ez esetleg keményít rajta valamit, de nem sokkal ér többet, úgyis időszakosan, és nem egyszerre nyúlik meg a lánc, ezért csattog, hol megfeszül, hol meglazul, mint nekem is ezt tette. Ráadásul mindaddig fel sem tünt hogy csak a látszó oldal volt arany színű a gyári láncnak, a másik oldala sima szürke!Én még ilyet nem b@sztam.
Egyébként én sem vettem volna meg az X gyűrűs láncot, csak azért az egyért vettem meg mert 1500Ft-al volt drágább mint a Sima O-gyűrűs DID vagy Iris Lánc.
Így 22K-ért jutottam hozzá a 108 szemes 530ZM lánchoz.
A gyárival megegyező lánc amúgy a ZVM lett volna aminek 10%al több a szakító szilárdsága, és cca 38K lett volna. Kérdem én, hova? De lehet az 2x annyit elment volna. Biztos!A pályán meg 520-as minél vékonyabb láncokkal mennek a 200LE-s motorkkal, én meg az alig 130Le-re tegyem a legdrágább 530-as láncot!
Nem neked szól konkrétan, csak úgy éreztem le kell írnom! -
Gaboman
nagyúr
Az teljesen mindegy hogy 6 vagy 2ben megy annyival,ez már több mint 200%os sebességtúllépés.Közveszélyes őrült erre nem tudok mást mondani,az ilyen előbb,utóbb csinál valami balesetet,másoknak kárt.Őt és a hasonló barmokat kapásból kilőném egy fegyverrel hogy ártatlanokat nem veszélyeztessen,nem ám kergetőznék vele.
Az ilyen állatfajták mind megérdemlik,a lehető legkeményebben bánnék velük,majd meggondolnák hogy lehet közlekedni,és ez vonatkozik minden közúton haladó járműre és sofőrjére. -
cochy
tag
A kedvenc autóm a viper..
Azért annak is a jó annyát, aki 2X évesen ilyenekkel megy. Biztos ő vette.A joggsihoz meg annyit, hogy ez pont az a téma, hogy milyen motorral lehet elkezdeni motorozni. Van aki azt mondja, hogy simán mehetsz 1000-es géppel is, van aki meg hogy végig kell járni a lépcsőket. Elkezdtem járni a lépcsőket én is, aztán a 125-ös gépnél azon kapod magad, hogy hoppá.. már 160-al mész. Akkor meg nem (majdnem) mindegy? Meggyődésem, hogy soha nem lesz normális teszt arra, hogy kiszűrjék kinek milyen gépre lehet jogsija. A másik meg, hogy amíg a főutcán pubok vannak és abban jó nők, addig egy 1x éves emberkének akármit mondhatsz, akkor is full gázt fog huzni a pub előtt, mer az menő.
Még annyi, hogy ujra elolvastam a balesetről szóló cikket. Igazi autós újságíró írhatta, annyi érzelmi szálat megmozgatva, amennyit csak lehet. Ettől függetlenül igaz..
-
Topiccsendőr
addikt
A fotós is bevárta a motorosokat, egy robogósnál több nem termett először, aztán a supermotós makik rendesen lerombolták a 10 év kemény melóját, hogy normális viszonyban legyenek a motorosok a forgalom többi résztvevőjével. Egy fotós befújta őket.
Kevés a motoros, meg kevés a kultúra. Ez még mindig eladható.
Egyébként meg szerintem itt meindenkinek a SWATosok térdelnének a hátán, annyi szabályt szeg meg egy nap alatt. De ha nem,akkor volt ilyen bőven. Ezt nem a kamasz srác védelmében mondom, hanem az ilyen önkéntes határozathozatal, meg dupla sebességtúllépésnél fejlövés stb. Mindenki a saját... verje a csalánt. Vagy. A saját portáján söprögessen. Vagy. mittomén, ne legyünk má okosabbak egyből ilyenkor, mert nem lehet hülyebiztos dolgokat csinálni, meg fel lehet ilyenkor csattanni, csak nincs értelme. Én azt mondom, végezze a dolgát rendesen mindenki, abból baj nem lehet. -
Nem valami nagy ismerettségi körömből kapásból 5-6 példát tudnék felsorolni, akik pénzel mentek át a vizsgákon, közülük kettő, egy éven belül embert ölt az utakon az alkalmatlansága miatt, amit szvsz páv-al kiszűrtek volna. (egyikük totál alkalmatlan volt, másik meg idegbeteg)
-
bajnokpityu
félisten
ótóknál egyik legjobb fékbetét-gyártó a textár.mondjuk fékfolyadékot nem hsizem h maga gyárt
Gabo:de krosszosabb motorok nem első kerékről veszik a sebesség jelet?
sportmotorok jó ideje mind első lánckerék tengelyéről,igy áttételmódositással bukod az órát is.eleinte a ghostrider K1es ezres gixere is ezért mutatott olyan sokat.haver aszongya,neki van olyan motorja.
-
ALI_G
veterán
engem egy nagy bömi követett, hiába húztam 200-zal, beért mindig. Akkor még kis csíra voltam és nem tudtam úgy vezetni kanyarokban, az a rohadt 4 kerék meg tapadt neki rendesen. Egy 20 km-t biztos "menekültem", mert komolyan mint aki ki akart végezni.
Egyébként 80-nal ment mikor leelőztem kb 110-zel, szóval tarkónlővést az ilyennek, biztos bőrfejű milliomos volt. -
Topiccsendőr
addikt
Három dugattyús úszó nincs. Az úszónyereg csapját rézpasztázni szokták, a zsír nem jó. Én inkább fékbetétcseréhez ajánlanám a dugattyúk kinyomását és megtisztítását, mivel az autókkal ellentétben a motorokon nincs porvédő és egész egyszerűen visszanyomod a dzsuvás dugót a hengerbe. Hiába van ott a karmantyú, a ráragadt homok csiszatolja a munkahengert. De lehet én vagyok szívbajos.
-
-
Chieftec
őstag
-
bajnokpityu
félisten
Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest