- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #38039 üzenetére
Ilyen előfordul,nekem múltok a papa a kocsikijáróból vágott ki elém,de úgy hogy előtte 2x is körülnézett jön e valaki az úton,mire odaértem akkor meg elkezd kijönni,satufék meg egy gyors manőver,ép hogy sikerült kikerülnöm az ökrét.
Még jó hogy 60al mentem,de hogy nem látott azt nem tudom hogy csinálta. -
runner 125
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #37701 üzenetére
Az igen, néztem a linket, valóban.
Ribi
A Váci út egyes részein nem 70 a megengedett?
..bár nyilván ha utánad fordult, akkor 50 volt.. Talán az adott kerület kapitányságán tudsz utánajárni.
De pl. édesanyámat tavaly előtt szeptemberében vasúti átjáróban mérték be, és tavaly januárban küldték ki a bírságot...
Járj utána. -
Ribi
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #37688 üzenetére
Valaki felvilágosítana, hogy mivan, ha a süni lekap előről hogy mondjuk 70-el közeledem felé, majd ugye mire mellé érek már csak 50. Viszont láttam hogy fordul utánam a kis kamerával. Ilyenkor a 2 képet úgymon egybe számít és csak a rendszámomat kapta le hátulról, vagy csak az számít ha hátulról tud lekapni miközben gyorshajtok ?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #37677 üzenetére
Dehogy jöhet szóba!
600 speed is lenyomja,egyedül nagyon éles kanyargós utakon tudna jönni veled,meg ahol nagyon hosszú az egyenes,ott végre elmenne.
De rugalmasságra esélye nem lenne.
Az 1000 kategória szinte bármit maga mögé utasít ha lámpától indulnál.
S1000RR 2.8sec 0-100,6.9sec 0-200.
Ezzel nehéz lenne tartani a tempót bárminek is,max Bugatti Veyron. -
Ribi
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #37636 üzenetére
A gond nem ott van, amikor betonon állsz meg, hanem mondjuk füves részen.
Ha majd megfigyeled magad, kirúgod a támaszt és azzal a lendülettel támaszotd le ahogy leszálsz. És ekkor van az amit mondtam, hogy kb te kapaszkodsz a motorba. És ha a támasz alatt kicsit puháb a talaj akkor van a szopi.Közép standeres motornál dettó azt tanítják, hogy oldallt állva legurítod a standerről és utána szállsz fel. Meg is mutatták, hogy kell le és felrakni standerre. Szerinted hülyeséget tanítanak? Nemhiszem. Én valszeg hiába hitegetek bárkit. Honda kereskedésben a csávó amikor betolta a szervíz részbe a Goldwinget, szerinted ráült és úgy tolta be ? Nem, oldalt állva a nekünk is megtanított módot mesterien előadta és mint a biciklit betolta. Én meg 5k-t mertem volna rátenni, hogy elfekszik motorostul ahogy a pilicka csávó tolta az a böszme 400 kilós vasat. De aki miatt betolta, az is eltorzult arcal figyelte, hogy melyik manővernél fekteti le. De persze nem így lett. Nem Safety-Hungary reklám akar ez lenni, de most mit mondjak arra ha szakképzett emberek tanítják, hogy kell felszállni és leszállni motorrol? Mondjam nekik jóvan faszikám én jobban tudom magamtól, ne akarjad NEKEM megmondani, hogy hogy csináljam, mert én már 1000 szer fel és leszálltam minden gond nélkül.
Ne hidd el hogy ezt tanítják. Azt, hogy hogyan is kell jól csinálni azt pedig ott megmutatják.És míg a teremben voltunk ez volt az első mondatuk, hogy ki kell verni belőlünk a rossz beidegződéseket. Mint a ti le és felszállási módszeretek. Ez van.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #37616 üzenetére
Hidd el kanyarban, ha be vagy dőlve és elsővel fékezel, akkor felegyenesedik a motor. Sajnos saját tapasztalat.
Safety hungary-nál a standeres dolgot is próbálták beleverni az emberekbe, hogy nem felpattansz, felrúgod a támaszt és mész, hanem mellett álsz, felegyenesíted a motort, felhuzod a tamaszt, körbenézel, hogy senkit se rúgj szájba, majd átlépsz a motoron és nem a földre lépsz, hanem a fékre. Mert ha nem veszed észre, hogy jobboldalt valami gödör van, akkor a nagy sungos átlépés alkalmával simán eldőlsz, ha szerencséd van a lábadra dől a motor.
Leszállásnál ugyanez, nem megállsz, kirúgod a standert és ráengeded a motort, hanem megállsz, leszállsz és mellette állva rakod ki a támaszt.
És mindez azért, mert ha már faszán rutinosnak érzed magad, meg se nézed már hogy tényleg sikerült ki/be hajtani a támaszt, csak hallod a "csattanást" és azthiszed tényleg. Pedig kicsit lecsúszott róla a lábad és nem raktad ki, hanem visszament a helyére, szállsz le, ezzel egyetemben dőltöd a motort, majd féllábon egyensúlyozva te kapaszkodsz a motortba mert az úgyis a támaszra érkezik. Persze akkor veszed észre hogy jéé, a támasz nincs kint. És megint fekszik a motor, ha szerencséd nem marad alatta a lábad.
heJes sírást ne nézzétek -
Djuree
félisten
válasz
Ferdzsoo #37552 üzenetére
azért ez a srác nem volt semmi. képzeld el kivonatta a forgalomból előző nap mielőtt megvettem. mondom mi a f*szért vonattad ki ha tudtad hogy jövök holnap megvenni. azt mondta erre hogy mert nem hagytam előleget és nem tudta komoly vevő vagyok-e. de mondom nem ráért volna 1 hét múlva vagy 2 nap múlva kivonatni ha mégse jövök érte. erre már nem tudott mit mondani. de eleve biztos volt a megvétel, már lerendezte a banki hitelt is meg minden papírmunkát és utána vonatta ki
legszívesebben elkértem volna azt a 2300-at amibe került visszaíratni...de már 2300ft-on nem akcióztam ott...fater mondjuk igencsak ideges lett
költöztek nemrég és a szervízkönyvet meg a másik kulcsot sem találja. (mondjuk szerencsére tudjuk ki szervizelte végig, megbízható jó szerelő, ő ajánlotta a motort is). azt mondta majd ha megtalálta elküldi. nem hinném hogy valami rossz szándék munkál benne, nem úgy néztek ki. pénzesek amúgy, bátyjának egy africa twinje van, faterjának honda dominator, mindkettő zsír gyönyörű állapotban. van még simo meg mz is, de senki nem használja a motorokat csak ott állnak
-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo #37473 üzenetére
két hete történt itt kb, fiatal srác valamit bütykölt a fekete bőrszerkójában meg sisakban a motoron, láncnál. gyorsan akart elintézni valamit.
meghalt szerencsétlen, felforrt a srác a motorja mellett, úgy találták megtanulság: bármi matatás motoron, vetkőzni és inni inni inni, úgyis kiizzadod.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #37440 üzenetére
Nekem már volt hozzá szerencsém,és rajtam volt az enduró ruhám,mégis beszállt a méhe,satu fék,ugrás le a motorról,vetkőzés ezerrel,de már megszúrta a lában,volt ám csapkodás ezerrel.
Integra Meg több minőségi alkatrész van rajtuk azt is írják róluk,a DB7en még az 1098hoz képest is.Van ismerősöm akinek van 1098 azt mondja élményre összehasonlíthatatlan a japán gépekhez képest!
-
Daywalker
addikt
válasz
Ferdzsoo #37431 üzenetére
Na akkor megosztom az egy órával ezelőtt látottakat. Jöttem be melózni, állok a lámpánál, jön egy Suzuki SV, rajta a csóka szépen felöltözve. Igaz farmer volt rajta, de térdvédővel, tehát minden ok.
Megyek át, újabb gyalogos átkelő és az előbb látottaknak totális ellenpéldája: csávókám valami nagy suzukival, felnyitott állrészű bukóval, rövidnadrág, ujjatlan póló és PAPUCS!!! (természetesen kesztyű nem volt, de ezek után szerintem nem is várta senki a felsorolásban).Nem hiszem el, hogy ilyet lehet itthon. Én a rendőrök helyébe úgy rángatnám le a vasról, hogy pénzbüntetés mellett elvenném a forgalmiját is. Idióta.
-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo #37431 üzenetére
erről jut eszembe, tegnap mikor a szervízben voltam, megérkeztem, dől rólam a lé 35 fokban, már a csizmámba is lefolyt, rámnéz a nagyi a pultnál, mondja, meleg van?
mit lehet mást mondani erre, mint, hogy mondom, igen, rohadtul, de nem vagyok hülye gyerek, nem fogok strandpapucsban meg rövidujjúban motorozni.. (nagyi helyesen bólogat és már önti is ki nekem a nagy pohárba az ásványvizet! - mosoly, kedvesség, szolgáltatás), erre mit ad isten, ahogy ezt mondom, belép egy baszott nagy 100 kilós török purdé, akkora fuxszal a nyakában, hogy csak úgy dagad vastagságra, nike, farmer ujjatlan trikó, gyúrós kesztyű... persze hallott mindent, nézett is nagyokat, na mondom, akkor most azért jobban figyelek rá, ha véletlen túl megsértettem volna az 1 bites önérzetét, biztos ami biztos..
kimegyek száradni, hát kit látnak szemeim, törökünk barátnőjét. bocsánat, kislányát is írhattam volna, mert ha 16 volt, kis hamvas purdé.. persze bőrpántos semmi szandálban, rövidnadrágban, ujjatlan trikóban a bukóját szorongatva bámult rajtam, hogy miért vagyok csuromvizes és öntöm magamba a liter vizet.. biztos hülyének nézett, hiszen nyár van, dög meleg, ki az a barom aki full szerkóban teker.
törökünknek asszem amúgy egy matricatuningolt (+14le) eléggé ütött-vágott hanspree fényezésű pc40-e volt. -
emre
veterán
-
Djuree
félisten
válasz
Ferdzsoo #37325 üzenetére
milyen válság? kb. minden 3. kocsi bömös vagy merci vagy audi
nem tudom milyen válság van itt. semmilyen sztem. akinek volt pénze most is van, akinek nem volt most sincs
az hogy pár embernek valami rosszul jött ki az megesik máskor is. sokan meg meggazdagodtak....munka eddig sem nagyon volt, azóta meg csak romlik a helyzet, de ez válság nélkül is ilyen...
-
Picco
addikt
válasz
Ferdzsoo #37063 üzenetére
alszent: OFF
hmm, en is "szaguldoztam" 240+ tempoban(no nem ugy mint ezek, hanem kihalt, jol belathato utszakaszon odarantottam haverom ezredesenek), hajtott a kivancsisag, az adrenalin, de rajottem nekem sem okoz kulonosebb oromet.
ellenben kanyarogni szeretek az XT-vel nagyonis. akkor is amikor mar leer a tamaszto
nem kell mindig igy menni, de neha azert eleg jo, biztos neked is el fog gurulni a gyogyszered idonkent. foleg ha nincs mogotted utas es picit jobb minosegu utszakaszhoz ersz. persze mindig tudni kell h mit vallalsz, en megszivtam egyszer olaj miatt, de azt nem is lattam...az a sav mindig fekete volt a matraban, igaz ha lassan megyek, lehet h eszreveszem h akkor egy fokkal sotetebb volt. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #37063 üzenetére
Hasonlóan gondolkodunk a motorozással kapcsolatban,én sem szeretem az őrült száguldást,ez nem azt jelenti hogy néha nem csapok a lovak közé,hogy ahol láthatóan lehet gyorsan menni ott néha nem húzom a gépnek,és az ismert kanyarokban nem teszem le majdnem bukógombáig.Persze esztelenül nem hajtanék semerre és másokat nem veszélyeztetnék.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Ferdzsoo #36870 üzenetére
hát igen, itt az eu-tól is úgy kérünk segélyt hogy ha kell 80 millió akkor kérünk 100-at: 80 millió a tényleges költség + 20 millió zsebbe
és egy idő után ezt valaki megunja és nem kapunk több pénzt, és az a szomorú hogy ez érthető, én sem adnék...
lesz még itt szar helyzet, nem is soká ha így haladunk... -
Daywalker
addikt
válasz
Ferdzsoo #36725 üzenetére
Dehogynem, elvágod a zsinórt és szikráztatod, mint a filmekben
Egyébként is vertem a fejem a falba, mert amikor megvettem a mocit teljesen jól működött a gyújtáskapcsoló, aztán egy hétre rá kezdett el szórakozni. Sajnos mostanság elég sokan panaszkodnak erre (az a szerencsétlen totalcaros Winkler is írt erről egy postot, pedig az ő motorja nem 11 éves, hanem 1,5
).
-
Daywalker
addikt
válasz
Ferdzsoo #36722 üzenetére
Mondom a jó hírt
Megpróbálhatod a WD40-et, műszerolajat, fegyverolajat, zsírt vagy a sokak által javasolt grafitport...nekem ez segített valamennyit, mert nekem kormányzárnál akad be...inkább rá sem rakom, mert a végén ottmaradok valahol.
Ha a csodaszerek nem segítenek, akkor azt jelenti, hogy beszart a gyújtáskapcsoló és általában cserélni kell, javítani sajnos nem nagyon lehet. Namármost...motornál nem tudom hogy megy, autónál lehet gyárit rendelni ugyanarra a kulcsra (főleg az immobilizer miatt- Opelnél pár éve 26 ezer forint volt, egyenesen a németektől kellett rendelni kód alapján).
Motornál meg kell érdeklődni, hogy lehet-e ugyanígy rendelni, vagy komplett zárcsere. Amit még érdemes megnézni, az az e-bay. A ZX9-emhez 15 ezer forintból megvan egy utángyártott (Angliából) postával és két hozzá való kulccsal -- így a motor másik kulccsal fog indulni, mint amivel nyílik a tank és a csomagtartó.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Ferdzsoo #36640 üzenetére
amelyik környezet szennyező.
narancssárga a kupakja asszem. D-3 vagy mi a jelzése.
Daywalker: nem roncsol az semmit, de nem is hagyom rajta órákig, csak addig pamacsolom az ecsettel a felületen, amíg leszedi a szmötyit, aztán már öblítem is le vízzel. nekem volt Würth-ös műszaki tisztító, az egy álom, de borzasztó drága. akkor inkább vacakolok a brigeciollal.
-
Daywalker
addikt
válasz
Ferdzsoo #36635 üzenetére
Kérdésem pont ezzel kapcsolatos lenne. Ki mivel mossa a gépét? Plusz kéne tipp, hogy a felniről mivel lehet legkönnyebben lemosni a mocskot (főleg a hátsóról, amin van egy kis láncról ráverődött olaj is -- mert nem volt fent a láncvédő egy darabig)?
Illetve még egy kérdés: az idomokat és a tankot mennyire és mivel érdemes polírozni?
Gaboman: főleg, ha kifogsz egy jó leárazást. Tegnap láttam cordura alpinestars kabátot 22-ért...nem volt sz@r.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #36635 üzenetére
Köszönthetek itt a motoros topickban egy-két harcművész testvért is!
Én meg (Wing-Tsun Kung-Fu)ban gyarapítom technikámat.Visszatérve a ruha témához,azért ha nincs is pénze valakinek 100 ezer forintos ruhákra,érdemes befektetni valamire,nem pedig rövid gatya és pólóban tekerni.
Egy jó alsó,felső protektor megvan 50ből ami védi az egész felsőtestet és csípőt plusz lábaidat.Ez is valami és nem a bőröd meg húsod kopik ha fekszel. -
Picco
addikt
válasz
Ferdzsoo #36614 üzenetére
igen es sosem tudhatod h mikor kerul alad egy bananhely, mikor esik a fejedbe egy cserep, mikor tortenik egy olyan baleset amikor a jardan allsz, elsodornak...stb...
aki ennyit aggodik az ne uljon motorral, sokkal veszelyesebb mint az autozas, ez teny.
en meg varosba igyekszem figyelni es ha(kb 2-3szor fordult elo) neadj isten varosba vedofelszereles nelkul valami miatt sietnem kell, akkor inkabb az utvonalat tervezem meg gondosan es max 70-el megyek, ahol meg tudom h veszelyes, ott mind1 a tabla, akkor is lassabban fogok menni a megengedettnel ha ledudalnak, sot akkor plane lassitokjozan paraszti esz es a tobbi kozlekedo(es foleg a tekintetuk) figyelese legalabb annyit er mint barmilyen vedocucc(talan sisakot es gerincprotit leszamitva
)
-
Daywalker
addikt
-
Picco
addikt
válasz
Ferdzsoo #36349 üzenetére
amitota sportdob van a motoromon(1 henger), azota egyetlen ember lepett le elem, agybadugos fulhallgato...
a masik: menj kozelebb a felezovonalhoz es akkor nem lesz ilyen problema a gyalogosokkal. en varosban vagy a savom kozepen megyek vagy pedig a felezohoz kozeli oldalan.
-
válasz
Ferdzsoo #36307 üzenetére
Ennyit a karcmentes zsir új mociról,amúgy vissza ragasztottam nem is látszik ,de hát halkan megyjegyzem ,hogy a k#rv@ életbe
Hétfőn amúgy is elgurult a gyógyszerem ... állat mód jöttem haza az m7 esről ráadásul szakadt az esső vicces volt 166km et így levezetni...
tiszta hülye vagyok azt hittem ezeket kinőtem már...
-
Djuree
félisten
válasz
Ferdzsoo #36291 üzenetére
én a kocsit szoktam mosni viaszos mosószerrel, az lehozza a bogarakat faszántosul. persze kell kis dörzsi neki. 3 napig cseresznye fa alatt álltam, fullra be volt borítva a kocsi levéltetűvel, rá voltak száradva, de lehozta a mosószer faszául, és a fényezés is szép lesz tőle. utána még átmegyek rajta szarvasbőrrel és mint az új
-
Djuree
félisten
válasz
Ferdzsoo #36244 üzenetére
nem, de egy túlsúlyos ember, aki valószínűleg nem is sportol, lassabb reakciókkal rendelkezik pl., mivel az anyagcseréje is lassabb, lassabban jut az agyba a vér, aztán pl. a szeme is rosszabb, volt egy ilyen felmérés hogy aki egészségesen él és sportol sokkal jobb a látása. ...és ez csak 2 dolog.
benzint ne számoljuk már bele, az teljesen más dologbenzinnel együtt 1 millát is ráköltök, amennyit én motorozni fogok
Kasza08: nekem még nem, de faternak már sokadik, szóval van rálátásom a dolgokra
zsoltee10: hogy tudtad ilyen pontosan kiszámítani a fogyasztásokat?
-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo #36149 üzenetére
hidd el, jóval könnyebb 170 km-t másfél óra alatt lekocogni, mint nyélgáz felé, főleg ha közben minden irányba figyelsz, és néha a bekóstolgatós autókkal is játszol picit. fizikailag is, mentálisan is.
600 km volt a legtöbb eddig egy nap, ebből 250 km-t egyszerre. nem fáradtam el. kezdem nagyon megszokni és a motorozási stílusom is kezd olyan lenni, amilyennek lennie kell. kezdem végre tudatalatt rendesen alkalmazni a laza testtartást, a szorító combokat, amiket tanultam tavaly. most kezd beérni, úgy érzem.
remélem jövő szombaton újra egy rahedli dolgot tanulhatok -
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo #36026 üzenetére
50-nél ha esel, még ha autóval is kresselsz, valóban elég nagyok a viszonylag kis sérüléssel járó megúszások. nálunk pár éve volt egy nagy baleset, a hülyéje 120-szal ment és a szemből balra szabályosan kanyarodó autót telibe trafálta. túlélte. az egészet felvette a köztéri kamera, azóta is játszák minden műsorban. brutál nagy baleset. mutatni kéne mindenhol mindenkinek..
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Ferdzsoo #35929 üzenetére
Erre visszatérve, 100km/h fölött ment a "vétlen" motoros. Belső forrásból tudom, többen ismerték az arcot. Több autót is összetört már... Így az autóst valszeg vétlennek fogják kihozni, mert nem számíthatott rá.
Ilyenkor azért mindig megnyugszok hogy nem valóban "vétlen" motoros halt meg.
Mondjuk azért az sejthető volt hogy ahoz hogy 50 nél meghaljon nagyon nagy pechének kellett volna lennie... -
ALI_G
veterán
válasz
Ferdzsoo #35535 üzenetére
főleg, hogy motorosként nem igazán számítok arra, hogy valaki leelőz
Engem is ma elkaszálhattak volna.
Jövök normál tempóval, utolérek egy kocsit, rakom ki kicsike indexem, megyek át a sávba és akkor veszem észre, hogy ő is arra indexel amerre én és fékez!!! Be akart fordulni balra, de későn vehette észre. Rádudáltam rögtön, mert megállni már nem lett volna időm, kb. 30-cal már gyorsabban mehettem akkorra.
Hasonlóan párhuzamos közlekedésre alkalmas úton akkor akart visszajönni egy marha amikor mellé érek. Észre se vett...a belső sávban pont előtte bambult be, mögötte lévő autó már villogott meg indexelt, hogy húzzon ki a külső sávba. -
alvaro
senior tag
válasz
Ferdzsoo #35189 üzenetére
Minket múlt csütörtökön elvert a jég az Alföldön a viharban, de semmi. Igaz, csak fém van meg műanyag, előbbi vagy csupasz, vagy műanyagos, utóbbi meg ha kap a festése, hát kap - de nem lett baja annak se. Különben jobban aggódtam a minimális látótávolság meg a szél miatt, ami hol az árokba akart betenni, hol a szembejövő kamionok alá, mint az esőn a jégen. Igazából azt csak a párom mondta, miután megálltunk egy kúton, hogy jeget is kaptunk, nem értem rá ilyen csuppságokkal törődni ott és akkor
-
Daniel Alves
őstag
-
válasz
Ferdzsoo #35108 üzenetére
Élettartamát az csökkenti radikálisan, ha nem fújkálod, és a kenés hiánya miatt túlhevül a lánc, szarrá mennek a tömítések, és úgy egyáltalán az egész lánc. Ami így szépen elkezd néhol kattogni/megfeszülni/stb majd, ezért elkezdi csipegetni a fogaskerekeket is. Egy szarrá ment lánc pedig az egész hajtásra megterhelés. Váltótól kezdve a kerékcsapágyig. Amikor nyitott bukóval mész, és olyan furcsa surr-surr-surr hang jön a lánc felől ami a sebesség változásával karöltve változó intenzitással jön, akkor ideje megnézni a láncot, és ha a hátsó kereket tekerve a lánc hol megfeszül, hol megnyúlik, akkor csere.
mod:
ezzel nem kell játszani, mert ismerősnek szakadt már el lánca a teljesen elhanyagolás miatt. Mákja volt, hogy városban, 60al, és nem mondjuk kanyarban 130 körül.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest