- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Nippon
őstag
válasz
Integra #31099 üzenetére
Elhiszem, hogy nagyon jó a Forcefield, barátaim közül is többnek van ilyen gerincvédője, biztos nagyon komfortos is, de én maradnék a keménynél. Amúgy akkor már ott vannak a Knox gerincvédők, na az a top, csak itthon sajnos nem lehet kapni meg nem is igazán olcsó
Azért az túlzás, hogy leléptek mindenkit... -
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #31090 üzenetére
nyarra van az alpin protektormezem, ezt csak borruci ala kellene, mert oda nincs semmi.
a Forcefield es egy Dainese Wave 13 kozott vacillalok, meglassuk, milesz.mas: kinek kellene motor 170 ezerert?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #31085 üzenetére
ugy ertettem, hogy a forcefield az eddigi jelolt, de ha leakcioznanak valami dragabbat, akkor azt is megneznem.
meg kell kerdeznem kollegamat, o vett mar egyet - en ajanlottam neki, hogy mennyire meleg nyaron, mert irtak, hogy azert van sulya es elegge beleizzad az ember, mivel tokeletesen rafekszik a hatra. -
emvy
félisten
válasz
Integra #31032 üzenetére
Sor2, szijhajtas, 800 ccm, 3.5-4 literes fogyasztas. Motorcycle.com szerint abszolut pariban van a VFR-rel, a VFR kicsit sportosabb ulespozicioju (alacsonyabb kormany), ez meg a sulya miatt konnyebben dontogetheto. Mindkettoben jo az ABS, mindketto jol megy.. annyi, hogy valami miatt az UK-ban eleg dragak a hasznalt VFR-ek, kb. 1.6-1.7 korul vannak a 2006-2007-es darabok, mig ebbol mar olyan 1.4 korul is van ABS-es.
-
[Vazz]
tag
válasz
Integra #30897 üzenetére
Igen én is azt olvastam a motorrevü valamelyik számában hogy a nagy motorok nem gurulhatnak előre a sorok között. De igazából én is megyek ahol tudok mint ahogy sok motorstársam is. Jövőre kéne aláírás gyűjteni hogy lehessen záróvonalon is előzni motorral, amennyiben 54cm-nél jobban nem haladja meg a jármű hosszanti tengelye a záróvonal átlépését. Vagy valami hasonló. :t
-
.mf
veterán
válasz
Integra #30825 üzenetére
Motor-felállítás legfőképp technika kérdése, sokkal inkább, mint izmoké/erőnlété. Safety-Hungaryn mi is állítgattuk a ~250kilós idomos, teletankolt CB1000-t; még a kb 165cm magas, teljesen normál, női alkatú lány is simán felállította, nekem is ment a 192cm/60kg paramétereim ellenére
Nálatok nem mutatták, hogyha mondjuk jobbra dőlt, akkor úgy állítsuk fel, hogy előtte kirakjuk a lábtámaszt arra az esetre, ha túl nagy lenne a lendületünk; a másik oldalra dőlésnél pedig erre duplán vigyázzunk?
Jogsiszerzésnél én is kétszer eldőltem motorral, egyszer forgalomból visszajövet csak félig rúgtam ki az oldalsztendert és az visszahajlott, amikor szálltam le róla; előtte pedig rutinpályán dőltem el motorral, motor ráesett lábamra, de annak a lábamnak semmi baja nem lett, még kék-zöld folt sem, pedig nem volt rajtam (motoros) csizma (csak sima acélbetétes) -
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #30813 üzenetére
hat egy bo szazassal dragabb legalabb, mint a gs 500, de valahogy jobban bizom az sv-ben (nemazert, mert a gs szutyok), csak hosszabb tavra szerintem jobb megoldas lesz es megeri a penzt.
konkret gep meg nincs, majd jovo ev elejen nekifeszulok, de elkezdtem korulnezni es pl. ez tettszik.
asszonyt pedig tartom annyira komolynak, hogy esszel fog menni. a nyomatekot meg majd megszokja, de a v2 felepites miatt tettszik neki, hogy keskeny a gep. remelem valamit sikerul szerezni.
szoval ha valaki hall 7-800e kornyeken elado csupasz sv 650-rol, szoljon. -
Nippon
őstag
válasz
Integra #30769 üzenetére
Nekem nem kell mesélned az Intiről sem a VTi Civic-ekről, pontosan tudom, hogy milyenek, nekem is volt, és a mai napig vannak Integák a környezetemben. Azért nem jó a hasonlatod, mert az Inti, rommá van hegyezve. Olyan technika és minőség ami mai szemmel is megkérdőjelezhetetlen és egyedülálló a maga nemében...
A CB nem ilyen, finom szerkezet, de semmilyen értelemben nem kimagasló.na így vagyok a nagy cb-vel is és ezért kerül annyiba amennyibe. a cb ugyanilyen főnyeremény, csak két keréken.
nekem nem éri meg hogy veszek valamit olcsóbban, aztán szervízben szopok meg alkatrészcserékkel. nincsen erre sem időm, sem energiám. inkább piaci ár felett veszek valamit, de az nyújtsa azt amit én elvárok és úgy ahogy azt elváromSzerinted egy 1200-es Bandit kevésbé megbízható, mint a CB? Mert nem igazán értem, hogy mire mondtad
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #30771 üzenetére
jaja.
de a Hollandok sem olyan hulyek. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #30769 üzenetére
10 év és közel 100e km után a hátsó hosszanti lengőkarjaimban a két nagy szilent kezd repedezni, most vettük észre tüv vizsgán. mutass még egy autót ami ezt így tudja ebben a kategóriában. egyet se fogsz találni.
mutass meg egy helyet nalunk, ahol ezt vizsga elott megnezik.
-
Nippon
őstag
válasz
Integra #30765 üzenetére
SzalaiG:Emelhetik az árát, csak ki fogja megvenni....
Integra:Banyek itt senki nem tud a sorok között olvasni? Tudod jól, hogy nekem is bejön a vas (persze kizárólag a Naked) egész egyszerűen én nem látok benne semmit, csak egyszerű de jó motort. Egyetlen alkatrésze sem indokolja a magas árát, akkor már felhozom példának az új VFR-t, na az százszor inkább megéri az árát, mint a CB.
-
Nippon
őstag
válasz
Integra #30748 üzenetére
Melyik motor? Pl a sportmotorok ára jobban közelít a valósághoz (na nem a listaár, az nem jelent semmit) Ott legalább megdolgoztak a mérnökök a pénzükért. Akármilyen jó is a CB 1300, akkor is egy baltával faragott ősmotor, egyetlen "nemes" alkatrész nincs rajta. Pont ezért semmivel sem tartom jobbnak egy 1200-es Banditnál, és nem gondolom, hogy ennyivel többe kéne kerülnie.
Ettől még veszek egyet... -
Nippon
őstag
válasz
Integra #30743 üzenetére
Nem a dömpingáras motorokról beszélek, hanem arról, hogy soha nem ér annyit a CB amennyit van pofájuk elkérni érte. Nekem is tetszik, meg jó is, de valójában egy elavult foshalom. Semmi nem indokolja, az árát. Ezért nem is valószínű, hogy emelnek az árán ha kijön egy frissebb. De úgysem fog...
-
FABRICIUSZ
tag
válasz
Integra #30729 üzenetére
1300 cm motorkerékpár 126 lóerő = alacsony fogyasztás // alacsony fogyasztás = 1300cm motorkerékpár 126 lóerő.
Sehogy nem tudom összerakni .
Csak Al Bundy it tudom idézni ( nincs szervókormány , 5 gallont eszik 100-on a fék se jó , kit érdekel . Hihihihihi )
Csak hülyéskedek .
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #30717 üzenetére
ahh , nekem az nem kellene. a biciklim nagyobb.
asszony duki manias, miota meglatott 3 eve egy piros monsteren egy lenyzot, o is azt akar. csak ezeket mar az elejen kizartuk, mert nem bizom a 10 eves olasz motorokban.
te nem krav-magaztal? asszony erre jar mar nemtom miota, es engem is csabit... -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #30658 üzenetére
jaja, van asszonyban cucc
, a bandittal is csak az a baj, hogy nem er le a laba. amugy a 230 kilo nem zavarja.
cbf 500 kethengeres, a cb500 ugyan az, csak az elodje es vagy 30%-kal olcsobb.fazert is neztem, de neki naked kell. de ha decemberben itthon leszel, lehet azert egy ulesprobara elugrunk.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest