- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
Aktív témák
-
Nippon
őstag
válasz
[lAyCsI] #29622 üzenetére
Akkor nézzük objektív módon! Valaki véleményt kért az AGV Stealth sisakokról, te meg leírtad neki, hogy "szar".
Erre én írtam, hogy egy faszság, de írhattam volna baromságot, hülyeséget, balgaságot tökmindegy, amit te besértődtél. Ha te ezt magadra veszed, akkor tényleg nem kell, hogy beszélgessünk.
Amúgy meg el kéne gondolkodnod azon, hogy mi van ha két ismerősödnél is tönkrement ez a bizonyos sisak? Vagy fakezűek, vagy kifogtak éppen egy hibás darabot.
Ne haragudj de egy jó sisakról ilyen lehúzóan nyilatkozni, szerintem gáz. Mellékesen még akciós is, tehát igen jutányos áron vehette meg a kolléga. -
Nippon
őstag
válasz
[lAyCsI] #29579 üzenetére
Én azért mertem ajánlani, mert több is van az ismeretségemben és én is AGV-t használok.
Semmi baj velük, ez a személyes tapasztalatom, szemben az általad felhozott mendemondákkal...
Úgyhogy ne haragudj, de szerintem ez faszság! Ezért lennék arrogáns? Elnézted a házszámot.... -
Integra
titán
válasz
[lAyCsI] #29559 üzenetére
már esős időszak van, de nyugalom van. olyan, hogy stressz itt nem létezik, legalábbis nem olyan formában. nekem ez tiszta szanatórium otthonhoz képest, de jól esik, jóval nyugodtabb vagyok, elszöszmötölök az autóban a dugóban, nem szakad le a vesém az utakon és ha csatornafedelen kell áthajtanom, az emberek köszönnek egymásnak, jók a kaják, na meg a sörök...
Roli: kabbe
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI] #29364 üzenetére
És lesz százalékos pontozás ilyen témakörökben:
- városi használat (Oktogon-Nyugati): x%
- macskakövön tapadás teljesen nyitott fojtószeleppel: x%
- rossz útburkolaton (15 kátyú/m2): x%
- önkormányzatoktól kisebb támogatást kapó, szegényebb külkerületek még nem leaszfaltozott mellékutcáin használhatóság: x%
- autópálya , kanyar nélkül kb 15 km hosszan: x%És akkor bevezetnék a mínusz százalékokat is . Asszem.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI] #29329 üzenetére
nem kell komolyan venni bizonyos teszteket. pl a halálom az, ahol sportmotorokat közúton használnak és még le is fikázzák őket, hogy mennyire kényelmetlenek ésatöbbi. Hát ez mekkora lol. Mé nem viszed pályára te paraszt, ha odavaló? Vagy vesznek ezek egy nyerges vontatót is, és azzal mennek bevásárolni? Nem értem...
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #29234 üzenetére
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
Nektek még jó a link?
A benzin nem tartható el hónapokig, nem hogy évekig. Kicsapódik belőle a trutyi. Pedig amikor olcsó volt a benya, 230 körül, akkor nagyon akartam venni párszáz litert, de felhomályosítottak, hogy csak a gázolaj áll el.
persu: pék, ács
-
törölt tag
válasz
[lAyCsI] #28684 üzenetére
nem az a baj, hanem kerestem forumokat es szinte mindenki szereti es aradozik rola. egyetlen hatranyanak azt emlegetik h konnyen kockasodik. egyebkent jol bemelegszik, jol tapad, lassan hul ki, birja a dontogetest, stb. sot, szerintem nedves uton nem is erdemel olyan jo ertekeleseket, mint amiket lattam rola
es volt meg egy erdekes meglatas egy rivjuban: mivel nem acelszalas hanem nemtommilyen, ezert nagyobb nyomas kell neki, mint pl egy metzeler z6-nak. nem is ertettem h miert szeretem jobban a mocit, ha 2.8 van hatul, nem kevesebb -
törölt tag
válasz
[lAyCsI] #28672 üzenetére
ja, lattam mar, de ha race, akkor race
az sem rossz.
viszont most mar szeretnek latni egy gumitesztet a conti roadattack-kal, h miert verzik el. az ace-n kozuton gyakorlatilag kihozhatatlan a sodrabol. persu mar olyanokat kanyarodik vele h meg o is csodalkozika motorrevu meg lefikazza. vagy lehet h a tobbi tenyleg ennyivel jobb, de nekem ez is boven eleg
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #28303 üzenetére
Igen, egyedül elmentem tavaly is egy hétre motorral, mert elférek egyedül, felgumipókoztam egy fél disznót hátulra oszt kaja se kellett
De most már van eladó hengertáskám
Gyertek mátrába, esetleg ebéd a szokott helyen?ja, kva nagyot eshetett. Azért sisakban versenypályán hogy töröd be a fejed?! Meg a nyakcsigoját se egy egyszerű eltörni, mert van púp a hátán + van nyakmerevítője...
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #28213 üzenetére
Ez a baj, hogy elnézőek. Nem mondom, hogy buktasson meg egy ilyenért, de legalább ami már komolyan veszélyes, azt ne engedje át.
Értem ez alatt azt, hogy vannak olyan csotrogányok amiknek sehogy se látszik, se az index, se a helyzetjelző, se a féklámpa. Letépném annak a vizsgabiztosnak aki átengedte. Életveszélyesek.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest