- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
#71562240 #35640 üzenetére
Ebben nem lehet vita,mindenki higgyen a fülének,én is azt teszem. Emiatt tartom marhaságnak a cikket. Ha ugyanazzal a fülessel ugyanazt a zenét ugyanolyan hangerőn hallgatod (kíváncsi voltam,megtettem),akkor rájöhetsz,hogy nem basszustöbbletről,hanem tisztább mély hangokról van szó,ráadásul semmilyen hangerőkülönbség nem észlelhető.
Ezzel szemben részletesebb a hang,szélesebb a sztereo színpad. A részletesség a legfülbetűnőbb,olyan apróságok is hallatszanak,amelyek addig nem. Nem tudom mennyire és hogyan nyúl bele a hangba,de az tény,hogy a beépített hangszínszabályozókkal hallható súgás ennél nem jelentkezik,ami pl. a dsp manager esetében elég durva.Mindent egybevetve mégis azt kell mondanom,hogy csak az használja,aki hallja is a különbséget,aki nem ,annak úgyis mindegy. A visszajelzések alapján egyébként nem egyértelmű,hogy rossz. Nagy kérdés,hogy cikk írója miben van éppen érdekelve
A divat pedig nem mindig rossz - én a romcseréket tartom divatnak -,de attól még lehet,hogy sokaknak nagyonis fontos és jó
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest