Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
PHMIuser
csendes tag
válasz RootRulez #35614 üzenetére
Gyári rendszerrel is csinálta neked ezt az esést, vagy csak főzöttel? Pár napja én is beírtam a tapasztalatomat ezzel kapcsolatban, nálam hol 40%-ról esik le 19-re, hol 30%-ról. Vasárnap próbaképpen egy másik Defy-re is felraktam ugyanazt a CM 7.2 ROM-ot, amit én használok több, mint egy hete. 100%-os töltöttségnél raktam fel. Természetesen már az első lemerülés közben jelentkezett azon is az esés 19%-ra, pedig ugyanúgy, mint az én Defy-mnek, annak sem volt ilyen hirtelen töltöttség zuhanásos gondja eddig sohasem előtte a gyári ROM-al. Ami még érdekes, hogy a BMW logjából kinézve az akku feszültsége nem változik a 30-40%-ról 19%-ra való eséskor.
-
polcsa
aktív tag
Érthetetlen, hogy erre eddig semmilyen megoldás nem született.
Túl sok embernél jelentkezik ahhoz, hogy ne a szoftver problémája legyen.
Szerintem a lehetséges kiváltó okai a
-nem 100%-on való romolás
-össze-vissza akku kalibráció
-rátöltögetés a kalibráció környékén. (Lehet, hogy nem csak az első ciklus fontos.)Ja és 1%-on én 10-15 percet beszélek még (2G-n). Ez is hogy?
[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
Szia!
Vettem múlt héten egy defyt (az előzőt lenyúlta a lányom), na ezen nekem is van akksiesésem, 64-->51%
Bár most az 1.3 nyuszkó megy, és egy andidás akksi van bent és 61-en áll!!!Gondolom nem romfüggő a nálad tapasztalt dolog... az akksi is cserélve lett Lacopapinak köszönhetően!
remélem most megúszom (bár 15 órája megy már, és még 61%-on van!), és többet nem jön elő! pláne azért, mert már csak 9 nap gari van ezen a telón...
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest