Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
válasz CoolBoy323 #36042 üzenetére
Szüleim ríttak, hogy én nem értek hozzá stb. és az a baj, hogy befagyasztották a pénzem is....a tanulmányom miatt...
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok srácok,
Úgy néz ki nem sikerül időt, pénzt, erőt fektetnem a Döfim javítására és a szüleim is ellentmondanak a javításra úgyhogy holnap eladom a drágaságom 20 ezer forintért (törött LCD-vel és GG-vel). Ezzel eggyütt búcsúzom a fórumozóktól a
topickban. Ezúton szeretnék mindenkinek köszönetet mondani ebben az egy évben a sok segítségért és jó tanácsért!!!Még egyszer köszönöm és sziasztok!
Ui.: Párszor azért még benézek hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
[link] erre ha valaki tud választ engem is érdekelne.
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
-
Matada2.3
veterán
Helló lenne egy kérdésem. A KANGOK mostantól csak DÖFI +-ra lesznek csak?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Rendben Akkor majd ha végre megjön az LCD és a Frontcover akkor 2 ROM közül fogok választani. 1.Kang + 3dblur vagy csak simán 2.2.2 (CEE vagy SEA)
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz #35202114 #35354 üzenetére
Szóval 800 mhzel és 2.2vel flottul akadás mentesen szép grafikával megy?
Azaz ez azt jelenti, hogy kb. a GB és az ICS nem is kell ha van SEAd? elgondolkodtató. Ha megkérlek valami más játékkal is mondanál eredményt? Amihez már erősebb hardware kell.[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Szóval akkor összegezhetem a dolgokat?
"Froyo láz" van. Ami régen sz*r volt most az a király?
Az ics akadós, nekem eurosKANGom volt és mivel elromlott a döfim ezért még 1-2 hónapig az is lesz...
A lényeg: Kérhetek a SEAsektöl valami kézzel fogható dolgotnem benchmarkothanem valami játékkal tesztet? ha lehet valami erősebb játékkal (GTA)Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Valaki valamit tud az Ms2Ginger 4.0-ról? Csak mert mintha láttam volna valami bétát.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz hodostamas #34818 üzenetére
Lehet, hogy picit süsü vagyok de a processzoron és a belső memórián kívül semmi visszalépést nem találok + a kamera 8mpx-es
Egyet értek RootRulez kollégával.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz CoolBoy323 #33258 üzenetére
nem hanem beakadt a táskám nekimentem egy oszlopnak és kiestem az autó útra és a defy felfogta az esés 50% át akkor most mi legyen semmi javítás semmi?
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok nagyon gyorsan kéne egy kis segítség biciklis balesetem volt 15 perce és széttört a defy-m képernyője úgy hogy el is romnoltt nem látok semmit csak háttérvilágítás és fekete meg pixeles rsd-el megpróbálnám visszaállítani de nem találom mert nem tudom bekapcsolni a debuggingot. kérlek segítsetek ez mind a szervíz garancia miatt kell...
k*rva érges vagyok magamra
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
cm9-re lehet egyből kangot (7.2)-t fel tenni? Persze a wipeok társaságában.
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Valaki tud nekem írni egy bug reportot ami a MoKee-ben van?
Előre is köszi!Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Szisztok!
MoKee-t fel lehet tenni Cm7 re?Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz Szombó #27568 üzenetére
EiIgazából nem tudom talán a wifidel van a baj ha usbn akkor meg be kell kapcsolnod a debuggingot.
Nekem most lett elegem... kangon megy a proci 1200 on ezen felvidulva újra feltettem a cm9et de megint nem eszi meg Nem tudom mi a baj. Ink visszatérek 7.2 re
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
UHHHHHH most ölöm már meg magam semmilyen új cpu beállítást nem tud megemészteni a defy-m szerintetek mi lehet a baj? (cm9 legújabb) pedig setvsel-el megy ha minden igaz...
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
A wifi fullos de neked hogy állt be?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Felraktam a cm9 et de amikor a cpu-t barálnám a rebootnál nem képes a logonál tovább haladni... Ha resetelem akkor meg megy most akkor hogy? Miért?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok lenne egy kérdésem és egy kérésem 1 lacopapi megtudnàd adni az akksibaràt vsel praktikàdat 1100 es vsellel? 2 hogyan lehet a bootképet (motorola logót) megvàltoztatni? Mert nekem elég ronda ragadt meg... vàlaszotokat előre is köszönöm!
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
-
Matada2.3
veterán
megint van problémám... megvolt a restore a zip is de most nem indul újra leragad a logónál nem enged be a bootmenűbe se most mi van?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
hálásan köszönöm
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
sziasztok most tenném fel az ms2ginger 3 at cm 7 re de az advanced restoreban nem találja a zipet. mit tegyek?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség a WajkUI és a domIUI közt?Finn the human
-
Matada2.3
veterán
-
Matada2.3
veterán
Mindenek előtt B.Ú.É.K!
Szóval én most arra vetemedtem ,hogy CM9-es vonalat fölveszem és nem érdekel ha pár apróság nem megy. Szóval minden megvan aztán egyszer azt látom hogy a romnál a SIMA DEFY-om (mb525) MB526-á változott ami Defy+??? De nem csak ez van hanem az új CM9-eket már csak DEFY+ kernelhez adták ki és mivel nekem már az írás szerint MB526-om van ezért rátettem a defy+ os romot és megy
Már csak 1 kérés, hogy a viharba nem tudok telefonálni az új rommal a egy képen van térerő??
Remélem sokkollak titek de ez nekem már érdekes.
Megjegyzéseiteket előre is köszönöm!
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok mostanság szeretnék CM7-ről 9-re váltani.Meg is találtam az xda-s topicot de valami elbizonytalanított: Note: Builds from the 7.Dec and after are made for gingerbread kernel (2.3.4 betas for defy and/or for 2.3.6 recent defy+) itt a link:[link] egy kis segítséget igényelnék!
Előre is kösz!
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok tudnátok közvetlen linket adni cm7 2.3.7 re és hozzátartozó gapps hoz? Azt nem tudom ha van egy fölsorolás benne 50 link. Szóval előre is köszi!
Finn the human
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)