- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz somi52 #36681 üzenetére
Ok, köszi. Akkor azt még megvárom.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
fa4hu
őstag
válasz Davebowman #36696 üzenetére
A hivatalos change log:
Pdroid Support is back
NEW Update Me App with a lot of Options
UPDATE Aroma Installer Script
UPDATE Clean Script during installation
UPDATE Miui File Explorer
UPDATE Google Maps
UPDATE Batterie Fix outsourced
UPDATE French translationAz Update Me Smartphone alkalmazással ROM-ot, kernelt lehet frissíteni, tweak-eket beállítani, telepíteni, nem kell hozzá az Aroma Installer-be belépni. A CPU-t a recovery-ben állítom, külön alkalmazást nem tettek fel, de célszerű egy beállító zip-et kreálni rá és csak fel kell tenni a recovery-ből.
-
defy456
aktív tag
Köszönöm, tényleg megy, de már elö is jött Az elsö probléma: valamiért nem ment a mobilnet. Csatlakozva volt, de nem ment semmi amihez net kell....
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
válasz defy456 #36688 üzenetére
A szükséges FR és wipe-ok után persze, hogy. Olvasgass, akkor nem lesz gond. Nekem WR 1.4.1 után került a telefonomra, semmi gond nincs vele; GB Stable verziót ajánlom, hiba nélkül fut nálam.
Előtte bekapoljál, mert FR után a felh. adataid is mennek NIL:> -re.[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
jano2101
tag
Hello valaki tudna dobni egy linket a fekete kutyáról v agy mi,
somi-mokeeos-v0.3.120318beta-defy-release erről!
köszi"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
Sanyo77
tag
válasz kanyazsombor #36672 üzenetére
Köszi az volt !
Nyomtam egy reset + restartot a launchernek , így már tudtam szerkeszteni az ikonokat, widgeteket.
Nekem is kéne gyári defy füles. Sajnos 2k legolcsóbb helyen is....
-
fa4hu
őstag
Kint van a White Rabbit 1.5.1 [link] Csomó dolog CM7 alól is állíthatóvá és telepíthetővé vált, nem csak a recovery-ből.
-
крокодил
tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Razr-ok is függetlenül gurultak e ki?
-
Morty1987
csendes tag
válasz #71562240 #36642 üzenetére
Mivel ez a telefon még a teljesen gyári droiddal van - ma lett frissítve tehát 2.1-ről 2.2.2-re - kerestem benne az In pocketet nem találtam.... most már a frissített verziónál megvan
etooo :
Köszönöm a linket
hodostamas :
Volt rajta fólia, de meg lett utána takarítva. Első körben azt hittem hogy a fólia miatt csinálja....
Meg lett takarítva : odabent a cégnél szemüvegtörlő folyadékkal - alkoholos folyadékkal - meg egy rongy darabbal át lett törölve miután levettem a fóliát.
SensorInfo proginál tulajdoképp melyiket kéne nézni?
(mert van ilyen hogy KXTF9 3-axis accelerometer, AK8973 3 axis magnetic field, ISL29030 proximity sensor, orientation sensos, ISL29030 Light sensor
Valószínű nekem az utolsó kellVendor : Intersil
Version: 1
Type : Type_light
Power : (nincs adat)
Max range : 27000.0
Resolution 1.0
Unit : lux
Value
Value->87.0Ezek az értékek vannak meghatározva)
Lehet hogy marad a csavarhúzós megoldás... majd éjszaka keresek valami csavarhúzót odabent
Ha nem be akkor nagy flexHalo : szombaton gyere töltök beléd alkoholt.... jah hogy dolgozol....de kár
Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó
-
kano
nagyúr
válasz somi52 #36673 üzenetére
Akkor felteszem szerintem. A blogodon lévő legutolsó a jó, igaz?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ccs2929
senior tag
válasz adorjant #36668 üzenetére
Szia!
Majd írd meg a tapasztalatokat,jelenleg nekem a gyári 2.2.2 CEE van fent, nemrég van meg a defy-m, először az ICS 4.04-et raktam rá, de nem ment alatta a gps, játékok(pl. modern combat 2 , Gangstar....), meg a barcode olvasó sem úgyhogy visszaraktam a gyárit.
Ha minden működik,akkor feltenném én is!
Köszi
Üdv.Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
kanyazsombor
tag
Ismét feldobom a kérdést, hogy akad-e valaki, aki nem használja a gyári defy fülest, és eladná nekem. Privátba írjatok! Köszi
Sanyo:
lehet, hogy zárolta a launchert. Így nem tudod szerkeszteni a home screent... Ha ez történt, akkor azt vissza is lehet vhogy csinálni[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
kano
nagyúr
válasz somi52 #36665 üzenetére
Ez melyik launcher?
Ez a Mokee is "zabálja" az akksit?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Sanyo77
tag
CM 7.2 -nél eltűnt a menű.
Odaadtam a gyereknek, játszon vele, amikor visszahozta már nem volt ott. Azóta az ikonok beállításait sem tudom előhozni. Hosszan nyomva az ikont csak rezeg egyet, de a beállításokat nem jeleníti meg.
-
adorjant
őstag
Az imént raktam fel a CM7 04.20 nightlyt,04.05 volt fent előtte,érezhetően gyorsabb a cucc (zöld lencsés a lelkem).
-
Angyalpor
tag
RC1 alatt masnak is fokuszal egyet a kamera,mikor elinditja a Talk-ot? :-)
-
somi52
őstag
A fekete kutyába visszaraktam a Google contachs apk. Idegesített hogy duplazta a név jegyeket
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
-
Koczka
tag
Üdv
Sikerült feltolni a CM7.2 RC1-et de wifi-vel akadt némi probléma mindjárt az elején. Van-e ebből használhatóbb verzsön is?
-
tib-bee
tag
Sziasztok. feltettem a fekete kutyát, de a névjegyeket nem akarja szinkronizálni, vagyis nincs is ott olyan lehetőség, csak a gmail és a naptár. Hogy lehetne visszahozni a névjegyeimet? Régebben gmailen belül megtaláltam, de mostanában ott se látom. Előre is köszönöm a segítséget.
-
VMatteo
őstag
Mokee-n még mindig rosszalkodik a mobilnet?
Tisztelet a Gépésznek!
-
bruti01
őstag
hahó népek mi a pálya nálatok?
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
defy456
aktív tag
Van a mem kártyán egy LOST.DIR mappám ami több mint másfél giga. Az mi lehet? Baj ha kitörlöm?
-
teo77
őstag
válasz hodostamas #36635 üzenetére
Köszönöm, alakul! :-)
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Vukmir
aktív tag
válasz Vukmir #36645 üzenetére
Illetve az is érdekelne,hogy a Play Store-ban miért kapok egy csomószor olyan hibát, hogy "Nincs kapcsolat" ? Ez jelentkezett WIUI-nál és most itt MokeeOS-nél is.
Ilyenkor elmegy a teljes wifi hálózaton és van amikor újra kell indítani a telefont hogy ismét legyen wifi kapcsolat (nem nem a router hibája)[ Szerkesztve ]
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
FearTomi
őstag
válasz memphis_19 #36607 üzenetére
CM9 kuka. 1 napig piszok gyors, nagyon jól működik, nincs FC, semmi hiba. 2. nap magától újraindult, fél percenként. Folyamatos FC, ha nem indul újra. Annyira lassú volt, hogy 1 percet kellett várni, mire lapozott, fényképezés, működik de felejtős, szétszedi a rendszert...kell még egy pár hónap mire jó lesz
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Vukmir
aktív tag
-
törölt tag
Morty1987:
Bekapcsolt in-pocket detection csinált már fura dolgokat egyeseknél...
[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
válasz hodostamas #36639 üzenetére
volt rajta neki fólia, elég hosszú ideig...
lehet csak le kellene mosni? vajon mennyire vízálló? esetleg alkoholálló?(de ecsém, ha alkoholt pazarolsz rá, ahelyett, hogy kitöltenéd nekem....!)
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
z0zz00
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy a wifi adatokhoz (lényegében zárt hálózatokhoz való jelszavak) hozzá lehet valahogy férni? Pl. Kimásolok egy adott állományt, másik készüléken beillesztem, és voilá, használható kettes telón is? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Morty1987
csendes tag
Bátyám (Halo) ajánlotta hogy kérdezzem meg itt a jó népet, a problémámmal...
A probléma a következő : kb 3-4 hónapja jelentkezett a hiba, miszerint ha valakit hívtam automatice elsötétült a képernyő, anélkül, hogy a fülemhez emeltem volna a telefont...
Ha csak csörgetni akartam, vagy épp számot cseréltük úgy kellett perceken keresztül maszírozni a telefont hogy végre adjon képet és le tudjam rakni - ugyan ez érvényes a hangpostára is.Tegnap csináltam egy factory resetet - gondoltam hátha megoldja a problémát. A telefonon amióta megvettem a gyári alap ROM van rajta.
A probléma továbbra is fenn áll.Hogy amikor hívok valakit, akkor még a fülemhez se emelem a készüléket már elsötétül, ha elveszem a fülemtől akkor meg nem adja vissza a képet. Ha elveszem a telefont, akkor a kis "infrared" világít.... de maszírozgatnom kell igazán ha pl telefonálás közben akarok valamit a menüben is csinálni.
Érdeklődök hogy hol tudom neki ezt beállítani, vagy esetleg van-e valami külön program, vagy ötlet hogy mi lehet a gondom?
Megjegyzés : fület nem tudok cserélni...
Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó
-
Angyalpor
tag
Ha a bootmenubol nyomok egy rom backupot,akkor az csak a romot menti,vagy az egesz telefonbol csinal egy image-t? Konkretan visszaallitas utan a programok,beallitasok visszaallnak?
-
Vukmir
aktív tag
Amíg WIUI-n 6MB/s volt az olvasási sebesség és 3,5 az írási addig Mokee-n 13,9 MB/s az olvasási és 2 MB/s az írási sebességem.
Most mi az, hogy 2 ROM memória kezelése közt ilyen különbségek vannak?
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
teo77
őstag
Egy érdekesség: többen jelezték azt, hogy a vítusírtójuk vírusnak észlelte az RSD-lite-ot. Egyesek szerint "Don't worry!" van. Na, de jobb óvatosnak lenni...NEKTEK WINESEKNEK! :-)
Hozzájutottam egy karakteres felületen futò, Defy&Defy+ root-oló programhoz. Mily érdekes, erre nem pikkel a vìrusírtó! (Hogy is van ez?!) Ha bàrkinek kell, szivesen megosztom!
Ja, a nevére nem emlékszem. :-)[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz szabof1 #36629 üzenetére
Végül is...! :-) Bàr ideàlisabb lenne egy olyan gyűjtőoldal, amihez többeknek volna lehetőségük a bővítésre, szerkesztésére, mint pl. hodostamas ROM-hibatáblázatánál. Ha nem is mindenki, de legalább a hozzád hasonlóan tevékeny hozzáértők szerkeszthenék és/vagy szerkesztenék. És, ha még ez kint is lenne valahol az oldalsávban könnyen észrevehető formàban, az úgy már nagyon perfekt lenne!
-
baal-amiga
senior tag
válasz Titi76 #36628 üzenetére
Én pár naponta rendszeresen törlöm a cache-eket sd-maiddel; szépen meg tudnak hízni. Problémát nem hiszem, hogy okozna, úgyis csinál másikat magának, ha kell
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
szabof1
őstag
Ez az én "link-gyűjtődém" Legfontosabb Motorola Defy/Defy+ telepítési leírásaim - megtalálható a LOGOUT blogomban
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok. Az SD kártyán az Android/data/com.google.android.music/cache/music majd 500MB. Lehet ezt gond nélkül törölni? Az Android/data/com.cooliris.media/cache meg 260MB. Ez annyira nem zavar...
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Halo
senior tag
az 1. hsz-ben a bemásolt linkek 90%-a meg van...
csak...
de...és igen, bevallom férfiasan, velem is fordult elő, h. inkább kérdeztem, mert hamarabb megkaptam a választ, minthogy utánakerestem volna...
Talán nem kellene annyira segítőkésznek lenni?Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
teo77
őstag
Kellene ehhez a fórumhoz egy link-"gyűjtöde"! Ìgy nem kellene örökösen linkelgetni a gyakran hasznàlt linkeket. Műkodhetne ùgy, hogy a leggyakrabban hasznàltak kerülnének mindig felülre!
-
jano2101
tag
Hello tudna valaki dobni egy linket a 3.... -os kernelről mert még 2.6...-van!
köszi"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
teo77
őstag
válasz zsolt19900 #36623 üzenetére
Szabof leírásában találsz linket a CEE-hez valami. Miutàn letöltötted, azt tallózd be!
CEE=ez a gyári -stock- rom.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz baal-amiga #36622 üzenetére
s én a litébe mit tallózzak be? mert addig megvagyok, hogy bootloader van a telefon képernyőjén most jönne a III 1.8 pont és ott nem tudom, hogy milyen fájlt tallózzak be
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
baal-amiga
senior tag
válasz baal-amiga #36620 üzenetére
Link pontosítva. Thx 2 hodostamas.
-
somi52
őstag
válasz Davebowman #36615 üzenetére
Market retro clok
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
baal-amiga
senior tag
válasz zsolt19900 #36617 üzenetére
Innen a III. 1.1-től 1.11-ig érdekes a számodra a gyári állapothoz. Előtte romot is szedj le, pl cee.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz zsolt19900 #36611 üzenetére
2.3.7 em van most rajta, csak "oly régen" foglalkoztam ezzel, hogy kiment a fejemből, miként kell visszacsinálni gyári állapotra a telefont, ebben kérném a segítségeteket
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Halo
senior tag
válasz Hafy75 #36614 üzenetére
pedig nálam is megy... lehet, nagyon rázúdúlt a tömeg...?
tegnap este csináltam / próbáltam, akkor működött. Most meg hiába nézem, ha egyszer már van nálam, akkor van...marad a türelem?
(vagy ne adj' Isten, valami user error az oka...? ööö - van google+ , v. gmail accod?)[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Hafy75
aktív tag
válasz baal-amiga #36613 üzenetére
E-mailben értesítjük a(z)
címen, ha elkészült Google Drive-meghajtója.Nekem ezt írja éppen..
[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
gariztatásba menne a defym, és vissza szeretném tenni a cm7 ről a gyárira, ennek mi is a menete? belinkelnétek nekem a leírást s, hogy miképp tudom lementeni a programjaimat, kontaktokat, smsmeimet
nagyon szépen köszönöm előre is nektek!
-
kano
nagyúr
válasz KaiotEch #36582 üzenetére
Nekem azért ez elég gáz. WR 1.5 van fent és éjszaka (repülő módban) 6 óra alatt 81%-ról esett 70%-ra. Azért ez vicc.
Más kérdés:
Van egy 2.3.6-os ROM amiben nem jó a Contact. Hogyan tudom kicserélni a Contact-ot ebben a ROM-ban? Ugye a 2.3.7-es Contacts-ja nem jó ehhez?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
memphis_19
tag
Továbbá előjött az akku töltés jelzésnél egy kérdőjel és nem szándékozik tölteni sem.
Erre valami megoldást tudnátok mondani?Köszi.
-
memphis_19
tag
Tudnátok segíteni?
Nem indul telom, a google logó bejön, villan a kék led, majd a zöld és megfagy. CM9 mod van rajt. Azután jött elő a probléma, hogy a CPU settingsben módosítottam a beállításokat.
A boot menübe be tudok lépni, de sajna le van merülve az akksi és nem tudom frissíteni így a romot sem (low battery, cannot flash). Olyan kérdésem van, hogy töltődik a telo, ha lefagyott állapotban van?
Ha igen milyen romot tegyek fel rá (Froyo) és azt hol tudom elérni?Köszi a válaszokat.
-
defy456
aktív tag
Nekem mindegyik rommal stabilan 1 napot ment folyamatos nettel és wifivel, aktív használattal (2.1, 2.2, cm7, cm9) Az epsylon féle ics tetszett a legjobban,nagyon be jött nekem, soha le nem cseréltem volna de ott nem tudtam böngészni, mert mindig lefagyott mindenféle alternatív böngészövel is. Csak emiatt tértem vissza cm7-re.
-
nagyúr
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra
- IPhone 15 Pro max 1TB!!! Gyári független 2025.02.16. Apple jótállás akku 100% /65 ciklus
- Apple iPhone 16 128GB 2027.11.05-ig Euronics Garancia
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest