- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
-
-
Infomaker
tag
-
banhammer
veterán
válasz
leviske #2517 üzenetére
Szerintem nettó hülyeség, hogy amiatt állítottak rá a szopórollerre, mert felmondtad a szerződést.
Ennyi erővel velem már vagy 3/4 tologathatnák a szopórollert, mert nem kötöttem új szerződést, hanem bármikor lemondhatom az ADSL-t.
-
hirvadász
csendes tag
válasz
leviske #1960 üzenetére
Hali de igen!
Mint már korábban is írtam:"Sziasztok!
Most beszéltem Üllőn a polgármesteri hivatal 1 alkalmazottjával, és azt monta hogy a Digi Kft. rábólintott hogy a mi "drága" WTV-nk benne legyen az összes csomagban, úgyhogy jövő héten jönnek a Digi-től és megerősítik személyesen is polgármester asszonynál!
Gondolom utána kezdenek itt is kábelezni!" -
Mr.Csizmás
titán
-
Dictator^
veterán
válasz
leviske #1612 üzenetére
Az egyeduralomnak vége lesz, de még így is lesz UPC-s szerintem.
Szóval ha másért nem, azért maradhat.
UPC magyarország topicba meg hiába mennek, mert ott nagyrészben kábelnettel foglalkoznak, itt meg ha maradt ADSL-es UPCvel hűségbe maradt tag, itt kisírhatja magát.
Szóval szerintem a topic maradhat, mert UPC 29-es körzet ADSL még élni fog, mellette lesz Digi, amit a Digi topicba ki lehet beszélni.. -
kabelmania27
félisten
válasz
leviske #1031 üzenetére
Nem dsl, kábelmodemes internetnél (digitális tv videotár szolgáltatásnál) szükséges a hálózat visszirányúsítása a kétirányú kommunikáció miatt. 29es körzetben jelenleg Pécelen lehet kábelmodemes internetet igényelni, a digi terjeszkedésével szerintem más településeken is elérhetővé fogják tenni a kábelmodemes csomagokat.
fiberpower 25,50,120as csomagok maradásra tudnak ösztönözni, mivel nem kell fúrni meglévő kábeleket lehet használni csak egy splitter pár méter koax és egy modem beüzemelése szükséges -
kabelmania27
félisten
válasz
leviske #1027 üzenetére
Nem tud túllőni mert a technika ezt a maxsebességet tudja.
Szerintem előbb utóbb visszirányusítani fogják a területet, akkor tudnak 25,50 vagy 120megabitet szolgáltatni. Ha Pécelen meg tudták oldani a hálózat visszirányúsítását a többi településen is meg tudják csinálni, csak egyszerre annyi erősítőt szerintem nehéz lecserélni. -
Dictator^
veterán
válasz
leviske #1023 üzenetére
nem értek a kábelezéshez, meg a központhoz, de nem hiszem, hogy 36ot tudna...
de mondjuk a 8mbitnek simán birja majd a dupláját.... hogy az árral mit csinálnak az passz.. de mondjuk el tudom képzelni, hogy lesz egy 8mbit, 12mbit, 16mbit, meg 18mbit, vagy ilyesmi.. érted.. gusztustalan akkor is
-
Dictator^
veterán
Úgyértem, ha most van még 6 hónap hűségem, és váltok egy nagyobb csomagra, majd 1 hónap múlva lemondom... (nekem ez kiskapunak tünik, gyk. a 6 hónapból csináltál 1-et, de ez érvényes mondjuk 11 hónapnál is...)
Ja várj, tehát ha volt 4500Ftos TV-s előfizetésem 6 hónapig, és ezt megváltoztatták 1 éves hüségre plusz 4200FT-ra, akkor csak a 300x12 összeget kell fizetnem?!
-
Dictator^
veterán
Ülhetnek, januárba ugyis még beleesik a UPC, majd a 15 körül felmondom szerintem
Most hivtam az ügyintézőt, csak ráérdeklődtem a hüségekre.
Elkezdte mondani.. lényeg:
Mind lejárt- WIN!Elköszöntem, kapásból, kérem ne tegye le, ajánlatom lenne a számára
Ledarált valamit, ami már amugy se érdekel, mondtam, hogy nem nagyon aktuális
Szerintem még hívnak majdIsmerös mondta, hogy feljesztettek valami kábelezést jópár 29-es körzetes településben, meg nem tudom mit.. nevetséges akkor is, hiába csinálják. ADSL az ADSL.
-
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Digi Gyömrőre tuti jön:
http://www.gyomro.hu/kozadattar/dokumentumok/hatarozatok/gyomroi_dokumentum_5267_1320410430.pdfHa minden jól megy január vége-február körül lehet már szerződést kötni (decemberben kezdhetik az optika építést, ami kb. 1 hónapot vehet igénybe, belső információk alapján)
-
A T-Home-os
csendes tag
A UPC-nél tudtommal tényleg működött ez a kiskapu, hogy ha az ügyfél egy magasabb csomagba lépett, akkor egy új hűség indult el és a pár napos gondolkodási időn belül le tudta mondani ezt. De már bezárták ezt a kiskaput. A T-nél sosem volt ilyen.
(Data Over Cable Service Interface Specification) Adatátviteli Meghatározások a KTV Hálózatokon. A Comcast, a Cox, a TCI és a Time Warner 1996. májusában megalakították a Multimedia Cable Network System Ltd. (MCNS) nevű társaságot. Az MCNS-hez csatakozott még a MediaOne, (Continental Cablevision), Rogers Cablesystem és a CableLabs cég is. Az MCNS 1997. márciusában kiadta ~ néven a KTV adatviteli csatolóelemekre vonatkozó specifikációját.
A szabvány sikerén felbuzdulva elkészítették annak európai verzióját is, EuroDOCSIS néven, az európai kábeltelevíziós szabványokhoz igazítva.
A 1.0 szabvány a sávszélesség kiosztásra a „Best-Effort” vagyis a legjobb elérhető technikát alkalmazta. Az 1.1 első verziója 1999-ben jelent meg és a QoS technológiával egészítette ki az előző változatot. Az átállás az újabb verzióra csupán egy szoftverfrissítést jelent a legtöbb gyártmánynál. Nem ez a helyzet a 2001-ben kihirdetett (Euro)~ 2.0-val. Itt a fizikai rétegben történt változás miatt teljesen új chip készletekre van szükség. A 2.0 verzióban az előrelépést a visszirány átviteli sebességének felgyorsítása és vele párhuzamosan zavartűrőbbé tétele jelentette. Így már az alapvetően aszimmetrikus KTV hálózatokon is lehet szimmetrikus adatszolgáltatást kínálni.
A 3.0 verzióban a sávszélesség tömörítéssel történő emelése az Internet hozzáférés és így multimédiás szolgáltatások biztosítása volt a cél. VOD és PPV rendszerek IPTV jellegű szolgáltatással. -
Dictator^
veterán
Na várj, akkor nálatok már ki volt építve, de nem tudtál róla?
Mert nálunk tuti nincs, megkérdeztem, Gyömrő azt hiszem teljesen le van fedve (Mende mellett van) és oda kötöttek is a cimbiék.
Én probáltam itt, és mondták , hogy felejtős, nincs is és nem is lesz kiépítve a T-homenak itt.Utobbi időben a Digit mondták, hogy talán, velük már körbe vagyunk zárva, hátha..
-
Dictator^
veterán
Igazából lehet az Ügyf. -esek semmit nem tudnak, de beugrottam az Auchanba (Maglódi) és megkérdeztem, hogy várható, hogy lesz-e valami itt nálunk.. Mert mellettünk lévő Gyömrőn már van. Hát kb. kiröhögtek és a válasz nem volt.
Szóval a Diginél adok esélyt, ha már a HWSW-n írták.
Az Ügyintéző srác sem tudhat ilyet, vagy igen?
-
Galilleus
csendes tag
Sziasztok!
UPC nél vagyok én is de kábelen, ami idegesít hogy 250Gb a havi korlátom, ez mitől korlátlan net? (pontsabban ha havi 250 et meghaladja az átlagom 3 hónapig akkor kikapcsolnak vagy korlátoznak) Most hogy ezt nem letöltési korlátnak hívják hanem üzletpolitikának, miszerint e felett már nem rendeltetésszerűen használod az internetet az engem nem érdekel mert maximálisan akkor is csak ennyit használhatok = korlát.
-
orkester
őstag
Akkor tévedtem, csak Nálad volt a gond.
A saját modem nem tudom miért baj nekik, de mikor közöltem, hogy vennék egyet, azt mondták ne tegyem mert úgysem fog menni, meg különben is minek, használjam amit adnak. Mindezt kb. olyan hangsúllyal, mintha szolgáltatót szeretnék váltani.
-
orkester
őstag
Hello!
Szerintem inkább náluk lesz a hiba, de biztos megoldják majd, ha véletlenül valakinek bent feltűnik, hogy valami nem stimmel. Addig várj türelemmel.
Ne vegyél másik modemet, mert nem tudod és nem is engedik használni, már próbáltam. Hívd ki őket, hogy nézzék meg, rosszabb nem lesz, legfeljebb kapsz egy másikat.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest