- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
banhammer
veterán
Direktbe bedugva kb. a felét nem nézhetem azoknak az adóknak amikre elő lett fizetve.
Pedig a kártya (PCTV Hybrid Pro Stick 340e) elvileg fogadja a digitális és analóg jelet.A saját és különböző más TV néző programokkal is próbáltam a kártyát és csak az analóg jelet találta meg.
-
explorer68
tag
Nincs semmi baj Dictator barátunkkal csak elég volt neki a 10 év börtön, ahol csak upc-t lehet enni!!! Nekem is elegem van/volt belôlük! Egy pökhendi rohadt banda!!! Akkor is átmentem volna a DIGI-hez ha csak ugyan azt adta volna, mint a upc csak fele pénzért CSAK azért hogy alájuk tegyek!!! Dictator-t ez bassza fel, hogy "mitoménhonnanirkálók" ezt nem érzik át vagy vakok meglátni mit csinált velünk a upc itt a 29-es körzetben eddig.
Ugye mi a upc-n belül mindig is a legalja voltunk NEM ÁTLAG UPC FELHASZNÁLÓK csak akikbe a lábát törli a upc.
Soha semmi méltányos engedményt/gesztust nem tettek felénk csak csináltak a honlapjukon egy táblát 29-ES KÖRZET jobbra el, ti nem vagytok méltóak semmire! Leszedték a nagy zsét (12ezer/hó NET+TEL+TV) és kaptál érte egy 8/0.8-as netet amikor máshol dúlt a digitális forradalom, de nekünk muszáj volt ennyivel beérnünk és örülhetünk, hogy ez is volt! Nem mondom stabil volt nem volt vele gond, legalábbis nekem! Egy börtönben éltünk eddig és engem is idegesít, ha a börtönôröm talpát nyalja valaki. Úgyhogy elég a UPC fényezésbôl szabadság elvtársak!Mindenki annyit perkál a köcsög upc-nek a megkeresett pénzébôl amennyit akar PÉNZELJÉTEK csak ôket, de aki nem ebben a körzetben szocializálódott az itt ne dumáljon megkérem szépen, mert elgurul nálam a gyógyszer és akkor lesz nemulass!
-
hirvadász
csendes tag
Sziasztok!
Nem van jó hírem!
Üllő:
Most beszéltem önkormányzatnál emberkével, aki azt mondta hogy kb. 3-hete volt 1 megbeszélés a Digi, a Williams tv, képviselőivel de nem jutottak megegyezésre mert állítólag a Digi azt mondta hogy sokba kerülne a legkisebb csomagba is beletenni a WTV.-t!
Úgyhogy most áll mindenCsak nem értem én eztett Ha Vecsésen, Gyömrőn meg a többi városban meg tudtak egyezni akkor itt miért nem???
Vecsési, illetőségű urak!
Kérdem tőletek, ott is benne van a programcsomagban a DRÁGA WTV???? -
-
leviske
veterán
Te láttad már egyébként őket valahol ügyködni? Bár mostanság nem nagyon tekertem semerre a hideg miatt, de a környékünkön biztos nem jelent meg új vezeték.
(#1868) koháry: A PH!-n mindenki linuxot tölt fel. Aki nem, az is. Aki mégis mást állít, azt könnyen bannolják, szabályzatsértés miatt.
-
kabelmania27
félisten
Valamit valamiért
Egy Balaton parti kisvárost, ahol a városnak csak egy részén van a kábeltelevíziós hálózat kiépítve nem lehet összehasonlítani egy olyan településsel, amely a budapesti agglomeráció területén helyezkedik el. Még ha egy 5-10ezer lakosú várost nézünk meg a 29-es körzetből, ott sokkal fiatalabb az lakosság átlagéletkora mint itt, az internetbekötések száma is több. Jövedelem is több Bp és környékén mint somogy megyében, természetes hogy minden szolgáltató azt a körzetet próbálja megcélozni, ahol több a lehetséges ügyfelek száma, szerintem sokkal több hd képes tévé van a 29-es körzetben. -
Dictator^
veterán
500ftos digi az egész országban ingyenes. (külön lehetett kérni szerződéskor)
DIGIFON500 Díjcsomag
A szolgáltatás havidíja
500 Ft/hó
Saját hálózaton belüli hívások díja
0 Ft/perc
Helyi vonalas hívások díja egységesen a nap 24 órájában
0 Ft/perc
Belföldi vonalas hívások díja egységesen a nap 24 órájában
0 Ft/perc
Romániai DIGI vonalas hálózat hívásának díja egységesen a nap 24 órájában
0 Ft/perc
Bármely belföldi mobilhálózatba kezdeményezett hívások díja egységesen a nap 24 órájában
25 Ft/perc -
Dictator^
veterán
borravalót te döntöd el kinek adsz nem? akkor adod, amikor már leléptek, nem amikor bejöttek.
ha jól csinálták odaadod, ha nem , akkor nem..vagy odaadod előre és elvárod, hogy megcsinálják, ami alakulhat máshogy is..
mellesleg itt a diginek elvileg 2 órája lenne egy háztartásra.. mi kicseréltünk mindent helyettük nagyrszében, mégis hálózati hiba miatt 3,5 órát voltak itt..
-
poli27
veterán
De utálom az ilyen embereket.... A szerelő is ember bazze nem a seggedet köteles nyalni ! Neked is van munkád ( feltéve ha nem apuci szoknyája alatt ténykedsz), neked is biztos jól esik ha segítenek néha ! Ennyi pusztán emberi hozzáállás kell, nem ilyen mint amit előadsz !
-
smog86
senior tag
Több oka is lehet, pl. nem biztos hogy olyan szépen megfogja csinálni a kábelezést, mint ahogy azt te tudnád ha rászánsz 1 órát, persze van olyan akinek ez nem számít, mert igénytelen.
Meg nem biztos hogy mindenki örül, ha 5 kor betéved hozzád a szerelő és ott van este 8ig. -
-
Dictator^
veterán
Itt párszor leírták, probáld meg.
Az fix, hogy a felvevős drága..
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Cyberpunk 2077
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Építő/felújító topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest