- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Gubek-Einste #12858 üzenetére
Köszi, erre gondoltam.
-
válasz
Gubek-Einste #12789 üzenetére
Neked lehet, de meglepődnél mennyien ragaszkodnak még hozzá, lévén csak és kizárólag CRT TV-jük van. Mondjuk a konyhában nekünk is olyan van, és oda box-ot tuti nem tennék mellé, akkor inkább megszüntetném azt a TV-t. Persze amíg van mód használni és a TV is működik, addig marad, annyit nem nézzük azt, hogy megérje oda egy LED TV-t venni. Szerencsére a DIGI-nél nincs szó arról, hogy megszűnne az analóg, lévén a technológia miatt nincs is útban sem a netnek, sem a DVB-C adásoknak.
Ne gondold azt, hogy egy IT tech fórumon látott visszajelzések hűen tükrözik az átlagos össz előfizetői igényeket. Az, hogy itt 5-ből 4 ember kidobná az analógot, nem jelent semmit.
-
zsloti
senior tag
válasz
Gubek-Einste #12681 üzenetére
Akkor lehet kérni a hálózat kiépítését?
Zs -
RPZ
tag
válasz
Gubek-Einste #12404 üzenetére
Akkor valószínűleg új kábelek kellenek majd, esetleg plusz erősítő, aztán vagy elég lesz, vagy nem. De a lényeg, hogy teoretikusan mehet a dolog.
Köszi szépen!
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #12260 üzenetére
Ez nagy kár, hiszen üvegtégla választja el a jelet, az meg lófütty. Mit érdemes venni a gépbe, amivel kihasználhatom?
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #12258 üzenetére
Természetesen fülig ér a szám, megkoronázta a napomat
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #12256 üzenetére
Király, akkor már csak valami kiegészítőt kéne vennem, amivel elérhetem ezt a sebességet.
Kicsit sokkol, decemberben még 12 megabites netem volt, most meg a tízszereseNa várjunk, egy TP-LINK TL-WN722N van a gépemre kötve, ez max 150 megabitre képes. Valami nincs jól beállítva, esetleg ennyi a szolgáltatás?
-
asdf_
veterán
válasz
Gubek-Einste #12081 üzenetére
Azon kívül, hogy eltelt 18 év és a teljes körzetből kb. 3 településen kívül mindenhol csak adsl-t tudnak nyújtani, az égvilágon semmi...
-
asdf_
veterán
válasz
Gubek-Einste #12079 üzenetére
Amit epp elegetnenek egy most torteno fejlesztessel. Mert ha eddig nem, akkor most mar minek?
Kerestem a datumot, mikor vette meg a UPC a Monortelt, aztan jot rohogtem egy cikket olvasva:
1999:
"Kovács Nimród, a UPC Central Europe ügyvezető elnöke elmondta, hogy a későbbiekben főleg az internet-, illetve egyéb távközlési szolgáltatást szeretnék fejleszteni a Monortel területén. Az MTT telefonvonalain jelenleg is elérhető a világháló, de megvizsgálják a jobb minőséget biztosító kábeles csatlakozás lehetőségét." -
asdf_
veterán
válasz
Gubek-Einste #12077 üzenetére
Na de most gondolkozzunk logikusan. Lassan ket evtizede a UPC egy tetves fuszalat nem tett keresztbe a 29-es korzetben. Utana a palyazaton egy rakas telepulesen MAS szolgaltato nyer penzt halozatfejlesztesre, az epit uveges netet, majd ez _utan_/ezzel parhuzamosan a UPC a sajat penzebol nekiall halozatot korszerusiteni? Amikor 8-10 evig konkurencia nelkul cseszett barmit is csinalni, akkor majd ugy, hogy mar van elo es mukodo konkurencia, nekiall kiepiteni egy azzal parhuzamos halozatot? Mert maskepp nem tudja megszuntetni a rezet. Nagyon nagyon csodalkoznek.
-
asdf_
veterán
válasz
Gubek-Einste #12075 üzenetére
Igen, csak amikor ezt eldontottek, akkor meg azt hittek, le van zsirozva, hogy a teljes 29-es korzetben a UPC nyeri a fejlesztesi penzt. Aztan marhara nem igy lett.
-
zsolesz7503
tag
válasz
Gubek-Einste #11738 üzenetére
Vagyis feleslegesen vettem meg király. Most kereshetek rá valakit aki megveszi mert így nem tudom használni rendesen a netet. De akkor miért írják rá hogy Gbit-es? Így becsapják a vásárlót.
-
fsdb
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #11722 üzenetére
A telefonon csak hangerőt tudok állítani. A menüket végignyomkodtam mást nem láttam.
A connect box meg ilyen térről nem hozzáférhető.
(Meg kértek, hogy ne piszkáljak el alapdolgokat, mert online frissítik. Gondolom ez a hálózatra vonatkozik, máshoz meg egyébként sem férek.)Lehet megyek a UPC fele, rákérdezek ha nem lesznek sokan. Remélem nem a vegyél új telefont lesz a válasz.
-
fsdb
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #11720 üzenetére
Connect Box Ez a doboz.
Ezzel a csodával: VENTUS FJ400 BULL
Erős tízévesek lehetnek.Ezt írogatják róla: Hívószámkijelzés (FSK és DTMF módban)
Már csak a doboz kellene mit tud. -
tibdo
csendes újonc
válasz
Gubek-Einste #11705 üzenetére
Megoldódott.
Szokni kell még a dobozt és a fogalmakat. Először azt hittem, hogy a dobozon keresztül látni fogom
a többi gépet. De így ez csak modem, a továbbiakban úgy működik mint eddig, már látom a gépeket.
A sebesség kicsit visszaesett routeren keresztül, de így is több mint szükséges.
Köszi a segítséget.Mint írtam eddig sem volt gondom a UPC szolgáltatásával, kivéve az árait.
De most, hogy ilyen gyorsan léptek, jár a pont.
Ja és működik az ősöreg MTT-s hívószám kijelző is. -
tibdo
csendes újonc
válasz
Gubek-Einste #11703 üzenetére
Köszi, így már benne vagyok. De úgy látom lesz még kérdés...
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #11557 üzenetére
Találtam egy Networx nevű progit, tegnap óta azzal mérem. Azért érdekes, a chrome is 1 gigát elhasznált ma, pedig szinte hozzá se nyúltam, FB-n néztem ezt-azt. Kíváncsi leszek mi jön össze egy hónap alatt, jelenleg 25 gigánál tartok.
-
mexel
veterán
válasz
Gubek-Einste #11476 üzenetére
Ez tény amit írsz, de ha ugyanabban a környezetben ugyanott használunk több routert máris van egy viszonyatási alap és megválaszolható a kérdés, hogy pl erősebb mint egy "alap-régi" TP-link vagy gyengébb mint egy középkategóriás router. Valami ilyesmire gondoltam.
Mindegy, majd letesztelem ha ott lesz.
Mivel nem egy új rendszer lesz kiépítve mindössze a roter lesz lecserélve így hamar kiderül majd, csak jó lett volna előre tudnom hogy mielőtt megyek oda vigyek-e magammal új routert, stb ne onnan kelljen visszaautózni.Laci1117: megy privi
-
World-Soft
senior tag
válasz
Gubek-Einste #11468 üzenetére
"Optika esetén mindenképpen kiszállás lesz."
Ez a pont (a futárhoz elérhetőség is lett egyeztetve) + az hogy nem is tudhatott volna rögzíteni az aggaszt.
A szakmában dolgozom, így könnyen észrevettem, hogy minden alkalommal volt olyan ami sántít kicsit.
Most akkor kénytelen vagyok várni. Ha ilyen gyors az átfutása, akkor ha gond van az jó eséllyel kiderül még ma, és arról tudni fogok.
Köszi -
radio100jozs
őstag
válasz
Gubek-Einste #11417 üzenetére
Tudom ezért írtam, hogy ha meg akarja tartani az UPC analóg telefont, de mellé mondjuk köt Berotelt, vagy Telekomot csak netre, attól még neki majd át kell az UPC-t is kábeleztetnie optikára, és akkor ott lesz, hogy 2 optikai hálózata lesz bekábelezve a házában.
-
TCr
veterán
válasz
Gubek-Einste #11184 üzenetére
Köszönöm!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #11180 üzenetére
Köszi! Akkor ugyanazt lehet fogni, mint analóg módon.
-
degec
senior tag
válasz
Gubek-Einste #11166 üzenetére
ha ez teljesül a kalapomat megeszem.. -
degec
senior tag
válasz
Gubek-Einste #11154 üzenetére
na ez az..de a szerelők se.. van ismerősöm.. oké kötik az újat és a régiekkel mi lesz? marha nagy munka mindenkit átpakolni átszerződtetni átkötni...stb..baromira érdekes lesz..
-
degec
senior tag
válasz
Gubek-Einste #11152 üzenetére
de az több év.. mindenkihez elmennek majd akinek mondjuk mától van két év hűsége (hiszen simán lehet rá szeződni) adsl kábeltv telefon kombóra és az lesz az elsődleges prioritás hogy őket is azonnal átrakják hybrid-re? nem gofják győzni..a régi cuccokat szerintem tök sokáig életben kell tartaniuk,ha már ilyen ostobák voltak hogy nem ffthztak jó 3-4 évvel ezelőtt..
-
zsloti
senior tag
válasz
Gubek-Einste #11130 üzenetére
Ja ott magasabb a minimál bér is!
Zs -
degec
senior tag
válasz
Gubek-Einste #11123 üzenetére
okok..rosszul fogalmaztam.. hogy ha most majd optikán jön akkor nagyobb sávszél van neki eleve biztosítva mivel át lesz nyomva dobozból dvb-c-re? ez csak ennyin múlik?? mittóm én 12 megabit jut tvcsatiként? és akkor a 12 ből már dvb-cre konvertálva ugyanaz mint ami most jön egyirányú analógkábeltv-n digitálisboxal a végén (mittóm én milyen szabvány, ez barkács 1.0 nekem)? azért hámozgatom ezt ennyire mert T-s optikám már bent van ami céges arra céges tv-t nem igen akarok mivel csatikoisztásban nem okés.. ergo még egy kábelt behúzni ajajjjjjjj..stb stb upc miatt.. ha legalább csak az optikát kell behúzzam és lanozni nem kell házon belül ez már előny, csak maradjon a mostani minőség, mert nekem ez tök oké..kövi építkezéskor minden szobába üres csövek fognak menni minden szobába ajzattal..
és eleve optikát fogok behuzni mindenhova..
nem lant meg koaxot és akkor le leszek tudva jó 100 évre
-
BBéci
legenda
válasz
Gubek-Einste #11103 üzenetére
Akkor mi a nyavalyát jelez a tévém? Múltkor a Spike, a Cool HD és az RTL II HD miatt jelzett.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #11095 üzenetére
Nem örülök. Inkább váltok telekomra amint lejár a hűseg nemsokára
-
screeny
tag
válasz
Gubek-Einste #11077 üzenetére
Tp-Link WDR4900
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #11064 üzenetére
Másik szolgáltató optikája már bent van
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #11061 üzenetére
Akkor is ha már bent az optika? Igaz az villanyoszlopról
-
radio100jozs
őstag
válasz
Gubek-Einste #11037 üzenetére
29-es körzet... az FB csoport.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Gubek-Einste #11027 üzenetére
Az FB csoportban van ez fent, a lényeg, hogy Monoron már kötik be az optikát, és van akinek már be is kötötték. Bent a lakásban van egy ilyen optika-koax átalakító doboz, ami a képen van. Ez után megy a koax, aminél elosztó után TV, illetve az UPC-s koaxos WiFi Boxot adják, mint a többi UPC-s helyen.A lényeg, hogy Monoron már valóságban is élő az új szolgáltatás, és aki megrendeli, kötik is át.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Gubek-Einste #11007 üzenetére
Ez miért lenne gond? Nem fizetett elő digitális csatornára, így ezzel nem tud reklamálni, ahogy én sem teszem ezt az UPC felé, hanem örülök, hogy a többsége bejön digitálisan is, ennyi.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #11000 üzenetére
Hát ezt nem értem
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #10997 üzenetére
Hogyan lehet kodolt uaz az adó uabban a csomagban digitalisan ami analogon nem az?
Vagy a bronze csomagban mas mas van attol fuggoen analog vagy digitalis a jel? -
BBéci
legenda
válasz
Gubek-Einste #10967 üzenetére
Erről van szó.
Pár napja PDF magazinokat (Audio, Video, Stereo, Stereoplay) töltök le, 20 MB körüliek, van belőlük 35-40 db. A letöltési korlát miatt 1-2 óránként egyet engedélyeznek az Uploaded és társai. Netkapcsolat megszakításával új IP-t kapok, nincs időkorlát. Pár perc alatt lejön egy, kihúzom a modemből a tápcsatlakozót 1-2 percre, visszadugom és máris jöhet a következő. -
poli27
veterán
válasz
Gubek-Einste #10944 üzenetére
Körzeten belül!
-
poli27
veterán
válasz
Gubek-Einste #10864 üzenetére
rövid hosszban simán tudja a cat5 is ezt a sebességet.....
-
válasz
Rövid szakaszon működik az, csak be legyen kötve minden érpár. Nekem a két szoba közt a padláson, mintegy 15-20 méter hosszban, sokáig valami ezer éves falkábel volt áthúzva, még amiből a cégnél anno leváltották a koaxos hálózatot ethernetre, a '90-es években, azon is átment 4-600Mbps körül, de 1-2 méteres darabokon több is.
Janó 44, átírtam.
-
zsolesz7503
tag
válasz
Én is ezen meditálok mert igazad van. De csak a modem-router között cseréltem ki a kábelt a router-gép között cat 5 van nem e legalábbis a kábel ennyit ír ezért nem értem én se.
Most töltöttem le egy dvd méretű fájlt (4.37GB) és nem volt 2 perc míg leért.
-
Janó 44
tag
válasz
Gubek-Einste #10857 üzenetére
Mennyi lehet az elméleti sebessége a V3 -snak? Valahol valami 902 Mbitet mért valaki vele Diginet -tel.
-
zsolesz7503
tag
válasz
Gubek-Einste #10857 üzenetére
mi az a v1 v2 v3 v4? Verzió? v3-as
-
zsolesz7503
tag
válasz
Gubek-Einste #10854 üzenetére
-
Padrino1
kezdő
válasz
Gubek-Einste #10843 üzenetére
köszi szépen,
amit én találtam abból hiányzott egy lépés: 3, Kitörlöd a PPPoE adatokat
Ezért volt nekem fura, hogy mindkét helyen pppoe van. -
Padrino1
kezdő
válasz
Gubek-Einste #10840 üzenetére
tudnál egy linket küldeni, hátha nem is ugyanazt nézzük.
-
Padrino1
kezdő
válasz
Gubek-Einste #10833 üzenetére
Az a sima ONT Lan1-et a saját routerre és ott pppoe sajnos nálam nem megy.
Egyetlen dolog ami sikerült, hogy visszakapcsoltam a dhcp-t az ont-n és a saját eszközön pppoe helyett dhcp-re állítottam a wan-t. Ennek nem nagyon örülök, de egyelőre eddig jutottam. Kiváncsi vagyok a d-link majd mennyivel lesz okosabb mint ez a huawei.Amúgy elég gyengén ment ma este a T. 120 letöltési sebesség helyett 7-40 között ingadozott.
-
Padrino1
kezdő
válasz
Gubek-Einste #10833 üzenetére
arra gondolsz amiben azt írják, hogy simán be a Huawei LAN-ba a saját routert és majd a routerben beállítani a PPPoE-t? Én most azt találtam meg.
Kissé furán hangzik, habár ahogy elnéztem a 4_INTERNET_B_VID_32 mintha eleve bridge és PPPoE-ra volna állítva. Lehet hogy _B_ éppen a bridge-re vonatkozik. Márcsak meg kellene keresnem melyik LAN porton van, mert egyelőre olyan mintha egyikhez se linkelték volna.
Később kiprobálom a topicban leírtakat, visszajelzek majd, hogy mit sikerült elérnem.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Gubek-Einste #10822 üzenetére
Nekem a UPC-s műszaki ismerősöm nem ezt mondta. Azt mondta, hogy ne féljek hamarabb jön a gigabit náluk is, mint azt el tudnám képzelni. Mikor megemelte a T az optikát.
-
BBéci
legenda
válasz
Gubek-Einste #10816 üzenetére
Egységesen idióta párosítás, amikor a feltöltés a letöltés tizedét sem éri el.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Gubek-Einste #10804 üzenetére
Értem, de itt ezzel nem tudnak sajnos nagyon élni...
5-6 ezer fős településeken nincs talán 1 társasház sem. Illetve nagyobb városokban pl. Dabas is csak pár van.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Gubek-Einste #10802 üzenetére
Csak a 29-es körzet többsége sima családi ház.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #10648 üzenetére
Nem 8? Emelték?
-
radio100jozs
őstag
válasz
Gubek-Einste #10609 üzenetére
És ezzel mit érek, ha a laptopom, meg a PC-m WiFi-s adapterei nem támogatják? Erről írtam, hogy nem a szolgáltató az érdekes, mert azt tudjuk, hogy milyen eszközt ad.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Gubek-Einste #10544 üzenetére
Okes, tesztelni fogom.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Gubek-Einste #10540 üzenetére
Szia,
Koszonom a valaszt.
Wifi router nelkul hogyan tudom megnezni, hogy rendben van-e a szolgaltatas?
Jelenleg az alabbi eszkozok vannak bekotve:
- Intertek, Single Port ADSL2+ Modem Router, 6511-A1-EU-0SC,REV: A1
- TP-Link TL-WR841ND wifi routerHagyjam ki a wifi routert es szimplan csatlakozzak a modem routerre utp kabellel?
-
btz
addikt
válasz
Gubek-Einste #10528 üzenetére
De van egy ilyen egységesítési irányelv, úgyhogy az optikások is kénytelenek szolidaritást vállalni a koaxosokkal és a dslesekkel
-
poli27
veterán
válasz
Gubek-Einste #10343 üzenetére
kint a hálózaton nincs ilyen hogy 2x vagy 3x árnyékolt.....
így néz ki egy 540 es kábel.... egy fém cső van a meleg ér körül ...
-
zsolesz7503
tag
válasz
Gubek-Einste #10133 üzenetére
Ez így van de legalább jött most teljesen mindegy miért. Amúgy meg a lényeg az hogy már nincs messze 1-2 hónap nem oszt szoroz.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Gubek-Einste #10083 üzenetére
ASUS RT-N18U
....
közben megtaláltam, köszi
-
TCr
veterán
válasz
Gubek-Einste #10024 üzenetére
Nagy nehezen elértem őket, mert kb. állandóan izzanak náluk a vonalak (megnövekedett várakozási idő, hívjon vissza később blabla...), le volt tiltva az email címem, mert:
1. nem használom (LOL, napi szinten megy rajta forgalom)
2. túl sok email megy ki róla naponta (nem!)
3. vírusos gépről lett használva (NEM!)Vicc.
-
zsolesz7503
tag
válasz
Gubek-Einste #10005 üzenetére
Előrébb nem de legalább már mást ír ki.
Címet meg minek retusáljam ki? Ide senki se jön be mert éjjel nappal egy rahedlien vannak itthon.
-
zsloti
senior tag
válasz
Gubek-Einste #9987 üzenetére
Ez azt jelenti hogy hiába rendelek az összes tvre boxot akkor is csak max kettőn tudom nézni a hd adásokat?
Vagy eleve nem adnak több boxot ,vagy ha mégis akkor nem kell fizetni csak a kettőért?
Zs -
btz
addikt
válasz
Gubek-Einste #9987 üzenetére
Jó, mondjuk ez egy kis hátrány a sathoz képest, ez természetesen egyéni preferenciától is függ, hogy hátrányként értékeljük e.
-
Szemi88
tag
válasz
Gubek-Einste #9913 üzenetére
Köszi a tippet, de már korábban sem találtam meg a megfelelő felületet a T honlapján.... Ha kapok egy LINK-et akkor egyszerűbb a történet. Thx
-
lakospeti
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #9690 üzenetére
Ezt kapom folyamatosan...
Sokszor csak 2-3 mp-ig aztán töltődik tovább az oldal.De van amikor a hiba után semmi sem történik, csak ha frissítek 2-3 alkalommal.
-
lakospeti
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #9690 üzenetére
Bocs ehhez nem értek
Ezt hol tudom megnézni? -
wizzgeri
tag
válasz
Gubek-Einste #9678 üzenetére
erdekes...
-
wizzgeri
tag
válasz
Gubek-Einste #9676 üzenetére
igen es ha ramesz a tovabbi informaciora?
-
btz
addikt
válasz
Gubek-Einste #9618 üzenetére
ONT? És mi van ha valakinél kidől, akinek van szolgáltatása?
-
radio100jozs
őstag
válasz
Gubek-Einste #9590 üzenetére
Alkalmazza vagy sem, akkor is az ÁSZF-ben benne van, és erre utaltam a Vodafone apró betűs résszel kapcsolatban. Amúgy itt van:
5.2.1.1 Extrém használat
A Szolgáltató Internet szolgáltatása osztott erőforrásokra épül. Ezeknek az erőforrásoknak a túlzott
(indokolatlan mértékű) igénybe vétele vagy ezekkel való visszaélés, akár egy egyéni Előfizető részéről is,
minden más felhasználó számára negatív hatást válthat ki. A hálózati erőforrásokkal való visszaélések
leronthatják a hálózat teljesítményét.
A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mértékű használatnak tekinti azt az esetet, amikor az
egyéni Előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget
meghaladja (extrém használat).
Amennyiben az egyéni Előfizető az extrém használatnak minősülő adatmennyiség 80%-át eléri, a
Szolgáltató erről értesíti az egyéni Előfizetőt, a jogkövetkezményekre történő figyelmeztetéssel, és egyúttal
felhívja a szerződésszegő magatartástól való tartózkodásra.
Ha az egyéni Előfizető forgalma meghaladja az extrém használatnak minősülő átvitt adatmennyiséget, akkor
a Szolgáltató az egyéni Előfizető szolgáltatásnak sebességét jogosult korlátozni. Amennyiben az egyéni
Előfizető a szerződésszegést a Szolgáltató jogkövetkezményekre történő felhívása esetén sem szünteti
meg, azaz adatforgalma az értesítést követő hónapban ismételten meghaladja a 300 Gigabyte
adatmennyiséget, a Szolgáltató a szerződést az ÁSZF 12.3.3 pontjában foglalt rendelkezéseinek
megfelelően felmondhatja.
A Szolgáltatás korlátozása a jelen pont alkalmazása szempontjából az egyéni Előfizető által igénybe vett
Internet-hozzáférési csomaghoz rendelt adatátviteli sebesség maximum 90%-os lassítását, azaz a
rendelkezésre álló sávszélesség csökkentését jelenti. Ez az alacsonyabb sebesség továbbra is – időbeli
korlát nélkül – lehetővé teszi az egyéni Előfizető számára, hogy a Szolgáltatást teljes értékűen
használhassa. A Szolgáltató a Szolgáltatás korlátozásának idejére kizárólag a nyújtott Szolgáltatással
arányos díjat számít fel. -
Attaca
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #9543 üzenetére
Melyik portot teszteljem?
-
válasz
Gubek-Einste #9394 üzenetére
Tudom, lévén én is TB-okat forgalmazok havi szinten, épp ezért hoztam fel példának. Szerintem minden valószínűség szerint ez a Berotel-nél is így lesz. Szerinted meddig élne egy internetszolgáltató, amelyik most készül betörni a piacra, és elterjedne róla, hogy 3 nap után azzal zargatja az előfizetőit, hogy túllépték a havi adatforgalmi keretet?
Elméleti szint vagy se, ott van a UPC aktuális ÁSZF-ében is, így bármikor bárki ellen felhozhatják.
-
Szyszko
tag
válasz
Gubek-Einste #9375 üzenetére
Köszönöm, igazából kötöttem egy hűség mentes alap netet kipróbálásra, addig meghagyom a upc-t is. Ki kell próbálni nincs mese, ha jó kötök egy nagyot, ha nem jó buktam egy hónap díjat, ennyit megér.
-
poli27
veterán
válasz
Gubek-Einste #9360 üzenetére
Más szolgáltatóknál vannak IPv6-os tesztek de komolyabb használat nincsen.
azért én ezt nem mondanám, külföldön már sok helyen működik, itthon meg a Digi már bevezette és működik rendesen..
-
szundika82
tag
válasz
Gubek-Einste #9358 üzenetére
indulás után 1-2 hónapot mondtak de sztem megvárják,hogy teljesen befejezzék a kiépítést utána
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #9354 üzenetére
Ez már az emelt kalkuláció, most ennyi a 10-es a berotelnél...
Torrentnél a feltöltés nem különösebben érdekel nem gyűjtök pontokat stb-t, seedben el van X elvárt óráig a háttérben.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #9345 üzenetére
Magyarul?
-Az egyik időközönként változik a másik sosem?
-Fix ip-vel megy gondolom ddns nélkül a kamera, nas elérhetőség kivülről ugye?
-torrent rendesen megy ezzel a fix ip-vel mint most upc-vél?Szerk: amíg megirtam a kérdést meg is kaptam a válaszokat
-
btz
addikt
válasz
Gubek-Einste #9237 üzenetére
Úgy értettem hogy publikus dinamikus IP esetén.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #9144 üzenetére
Köszi. Ez több mint amit nézünk
Bronze lemondható vagy gondolom az kell. Vagyis nincs szükség még egy mediacardra ha jól értem.
És dvbc-t kell beolvastatni a tv-vel? -
BBéci
legenda
válasz
Gubek-Einste #8964 üzenetére
Köszi!
-
Nooeca
senior tag
válasz
Gubek-Einste #8915 üzenetére
29-es bizonyos városaira*
mert faluba, meg községbe nem fog menni.
-
Szemi88
tag
válasz
Gubek-Einste #8859 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat!
A helyzet elkeserítő.....
-
Szemi88
tag
válasz
Gubek-Einste #8857 üzenetére
TIR?
Bővebben?
-
Nooeca
senior tag
válasz
Gubek-Einste #8834 üzenetére
Igen, Gyálon sem üveg van hanem koax. De ott már X éve jelen van a Telekom. (5+)
-
btz
addikt
válasz
Gubek-Einste #8811 üzenetére
Ott ahol technikailag megoldható volt nem véletlenszerűen kiválasztott userek.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Gubek-Einste #8811 üzenetére
Pedig azt hittem lépnek valamit, de akkor őket nem nagyon érdekli, ha az emberek átmennek a T-hez, vagy más konkurenciához, mert sem árakban, sem sebességben nincs változás az ADSL téren. Jó vannak egyedi árak a hűség lejárta után ügyfélmegtartóban, de ez zsákbamacska, és nehezen hasonlítható össze a piac többi szereplőjének az áraival, ha nem tud erről az ember.
-
World-Soft
senior tag
válasz
Gubek-Einste #8797 üzenetére
Ok. Akkor tisztázzuk
NT az mi nálad,mert arra nem jőtrem rá?
-
World-Soft
senior tag
válasz
Gubek-Einste #8795 üzenetére
Köszi.
Akkor mint az UPC-nél egy dyndns-el megoldható. -
btz
addikt
válasz
Gubek-Einste #8784 üzenetére
Én is azt állítom hogy nem vesznek nagy sávszélt, mert drágán adhatják el a kis csomagonként a vevőknek. De itt már jött olyan állítás is hogy végtelen a sávszéljük, ami marketing rizsának sem nagyon megy el, a valóság meg végképp nem ez.
Olyan eset nem lehet hogy kicsit nagyobb sávszéllel több vevőt tudna szerezni így több profitot is konkurencia függetlenül?
Mondjuk olvastam hogy volt nekik valami igény felmérés és az lett az eredménye hogy a jelenlegi csomagok az igényszint, amit szintén csak ők állítanak. Ezért a nagyobb csomag nem biztos hogy több vevőt vonzana, főleg ha az még egy kicsit drágább is lenne. -
válasz
Gubek-Einste #8719 üzenetére
Na igen, arról nem is beszélve. De ott is egy kábel lesz, csak koax.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Gubek-Einste #8703 üzenetére
+ még a bekapcsolási díj, ami szintén nem olcsó ADSL-nél sem. Én tavasszal bontogattam fel párat, de aztán a KTV-nél a sok hiba miatt, ők tartoztak a végén nekem egy annyival, hogy 3 hónapig ingyen TV-ztem, és még így is maradt vissza.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Gubek-Einste #8703 üzenetére
2017.02-ig van
szóval ebből átíratás lesz, telekom elvileg működik.
-
válasz
Gubek-Einste #8436 üzenetére
Nyilván de felteszem a T sem fél évre vezette be a DVB-C-t.
-
asdf_
veterán
válasz
Gubek-Einste #7965 üzenetére
Nagy osszegeket mernek tenni ra, hogy amikor azert akarna telefonalni, hogy elment az internetje, akkor marhara nem fog mukodni a telefonja sem.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest