- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
hidroponi
tag
nalam router nelkul is szakadozik, szoval ez nem router problema.
miota felemeltem ezeket az ertekeket kevesebbszer, de van szakadozas tovabbra is.
viszont az uszi telefonon azt mondta hogy a kornyeken (maglod) dolgoznak kollegak.
es par napja itt az utcaban is vegig maceraltak az osszes dobozt az oszlopokon illetve ma is lattam egy nem tul tavoli utcaban a digiseket az oszlopokon.nem tudom mit csinalhatnak, nem hiszem hogy kotnek inkabb vmi merest, de ez csak talalgatas.
-
bpx
őstag
erre nem tudok semmi okosat mondani, de ha már a vi is segfaultot dob, az nem valami jó jel
a webes admin felületen a wan kapcsolatnál van advanced settings tab, ott is lehet állítani (bár az nincs a fenti fájlllal összhangban úgy vettem észre, meg azt ki sem próbáltam, csak utána találtam meg)
esetleg openwrt topicban tudja valaki mi a nyűgje
-
bpx
őstag
amit itt leírtál jelenséget, nálam is megvan
a hosszú hétvégén + azóta napi 5-15 alkalommal szakad a net (dobja a router), de én úgy figyeltem meg, hogy azért napközben is
(direktben gépre kötni nem próbáltam, mert kell net egy notebookra is, ami miatt kell a wifi)illetve én pont pénteken raktam a routeremre openwrt-t, már kezdtem azt hinni, hogy azzal lesz gond, de akkor ezek szerint másnál is ez a helyzet
minden egyes szakadásnál ilyen volt a logban:
kern.info pppd[727]: No response to 5 echo-requests
kern.notice pppd[727]: Serial link appears to be disconnected.megnöveltem openwrt-ben a pppd-ben az erre vonatkozó limitet, 17 órája már stabil, utóbbi napokban ez rekord
-
Dictator^
veterán
Nálam csak packet loss van esénként, mostanába több mint amikor elkezdődőtt, de a szerelők akik kijöttek, pedig lemondtam őket! aztmondták, hogy ez meg fog szünni, ha végeznek a Maglódi melóval.
Másik, hogy a bejelentkezés/regisztrálás tényleg lassú, de ezt is megkérdeztem, aztmondták ez ilyen.
-
banhammer
veterán
Szerintem kérdezd meg, hogy mennyi lenne a bünti ha felmondanád a szerződést.
Nekem anno az üzletkötő azt mondta (ha jól emlékszem), hogy ha mondjuk 1 évet írtál alá és mondjuk a listaárhoz képest ami legyen mondjuk 5700 local credit de akciósan 5130 credit a havi díj a hűség miatt.
Akkor ha felmondod mondjuk 3 hónap után akkor a listaár és a hűség miatti kedvezmény különbözetét kell kifizetned.
Levezetve:
- 5700-5130=570 ez a különbözet ezt az összeget kell megszorozni azzal az idővel amíg használtad a szolgálatásukat kedvezményesen mondjuk 3 hónapig.
Levezetve:
- 570*3=1710.De szerintem inkább érdeklődj ez után te is.
Arról, hogy a DIGI-nél is bürokrácia van nem a DIGI-s alkalmazottak tehetnek.
Gondolom ők is szívesen elhárítanák a hibát mint, hogy a szidalmazást, hisztit hallgassák az utcán.
Inkább a másik szerelő gerinctelensége, hogy vastagon leszarta a dolgokat, főleg azt, hogy a saját hibájából szív most n+1 előfizető az adott utcában. -
banhammer
veterán
Itt inkább az emberi az tényzőről van szó.
A beleszarásról a szerelő részéről aki nem volt hajlandó kijavítani az általa okozott hibát.Az ügyfélszolgálat pokróc viselkedése meg nem újdonság.
Máshol is vannak pokróc emberek.
Gondolom rajtad vezette le a feszültséget, hogy neki benn kell lenni a négy alatt és melóznia kell ahelyett, hogy otthon lógatná a lábát.
(Jelenleg a kereskedelemben melózok és a hosszú hétvége két napján melóztam, mégse rúgtam bele minden vásárlóba bosszúból, mert nem lehetek otthon.
A vásárlóból élek, abba a kézbe meg nem harap az ember ami eteti.
Úgy látszik ez sok helyen még nem kristályosodott ki.)
"Már azzal is próbálkoztak hogy csak szombat este jeleztük, és nem csúsznak ki a szerdával a 72 órából."
Általában a beszélgetéseket felveszik, miért nem hivatkoztál arra, hogy keressék ki a 06-xx-xxxxxxx számot, hogy mikor jött be arról az első hívás.Az egészben meg külön pech, hogy ez a malőr a szerelő részéről pont a négy napos ünnep előtt csúszott ve.
-
kabelmania27
félisten
Én is ki lennék akadva a helyedben.
"Egy olyan területen, ahol ügyfeleket akarnak szerezni, nem igazán törik magukat össze azért, hogy működjön is valami."
Megcsinálhatták volna a hosszú hétvégére, amikor igazán számít hogy működjön.
Szerintem úgy gondolkoznak, hogy az ár miatt úgy is fognak váltani UPC-ről, mivel akik váltottak már azok legtöbbször az ár miatt váltottak.
Van hűségnyilatkozat? -
BBéci
legenda
A tapasztalat hiányát nem tudod iróniával elfedni.
A Digi HD adásait kétféle módon lehet 1920x1080 felbontásban megjeleníteni, nézni.
A tévé saját DVB-C tunerjével és HDMI kimenetes, HD beltéri egységgel. Scartos SD boxból legfeljebb 720x576 megy ki, amit lehet 576i-nek is nevezni.
A falra vetített képet ne is emlegesd, jó vászon nélkül egy 10 M forintos high-end projektor sem ér kutyasz@rt sem. -
Dictator^
veterán
Teljesen én se ástam bele magam, de:
A TV-d-be (LCD-tv DVB-C tunerrel), direktbe van egy DVB-C tunered, tehát a képi megjelenítőnek nem kell külön kábel képátvítelre.. gondolom ezt jobban nem kell részleteznem.
A DVB-C-s SD Digiboxba, ismént van egy DVB-C tuner, AMI HD-ADÁST adna, ha nem egy SCART kábellel menne a tv-dbe a "digitális jel"?
Lehet nem a legjobb a megfogalmazás.
De mivel kábelről beszélünk, láttál már akármilyen konzolt: ps3 vagy xbox-ot scarton vagy rca-n átvitt kép+hang jelet, összehasonlítva egy hdmi-vel? ugyanaz nem?
Az az én elképzelésem, lehet hibás.
Végülis a vitapartner nem én vagyok hanem BBéci -
Dictator^
veterán
Egy valamibe szólnék bele, az SD boxon adott Digisport képe, egyáltalán nem ugyanaz, mint ami DVB-C tuneren keresztül bejön egy *LCD TV-nél..
A DVB-C tuneres HDTV-nél sokkal szebb a kép, mint az SDboxon.
Többiről nem nyilatkozom, mert ismerősnél néztem ezeket is, nálunk nincs C-s tuner a korai LCD-k be. -
BBéci
legenda
Ha csak gondolkoztál a HD-s boxon, akkor honnan tudod, milyen képet ad?
Már megbocsáss, de aki nem látja a HD és az SD adások közti különbséget, az vagy nagyon messziről nézi a tévét [link], vagy rossz a látása. A különbséget zongorázni lehet, más szóval ordító, össze nem hasonlítható.Adminisztrációs hibák mindenütt előfordulnak, az orvosolható. De a UPC nem ad ingyen HD-t, még az egyébként ingyenes közszolgálatikat sem, amiket szerencsére padláson lévő antennával tudok fogni.
-
Zolás
addikt
-
fody73
tag
Dettó!
Február 2.-án kötöttem a szerződést, azóta semmi!
Na de nem is idegesítem magam. Ha kibírtam tízen valahány évet, még tudok várni talán még pár hetet.De lehet, hogy már neeeeem!
Ráadásul mostanában a modemem is elkezdett szarakodni, de már nincs kedvem gyökérkedni a upc-vel. -
-
Dictator^
veterán
A letöltés megvolt, ahogy írtam.
Ilyen sd boxot kaptak.
És ilyen optikai terminált (bár ezt már linkeltem annó december környékén) -
Dictator^
veterán
Van digis teszt, de nem linkelem, valami gubanc volt. Bajcsy-ba már be van kötve.
Speedteszt szar értéket adott, ping konstans, 500.. letöltésnél volt ilyen 3/15, 15/3, 45/12, 106/5Böngésző lehet a ludas, bár nem tudom, mert a mérésnél a ping mindig ekkora volt ~500ms.
Letöltés utorrent 1.6.1-be, olyan 9.3Megabyte/sec folyamatosan.
Operán belül volt 10 mega környékén párszor, de ingadozott. (Netlimiterrel mértem..500-1000mb-os fileoknál)
8.9-9.3 között volt a folyamatos 2 gigás xvideknél.(Speedtestnél a mérés 1mp volt letöltésnél és 1mp feltöltésnél, szóval tuti valami gebasz volt.
Hirtelen felugrott a mérő majd leesett, kiirta, hogy jön a feltöltés 1mp felugrott lesett és jött a szar adat.)
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest