- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
Infomaker #3588 üzenetére
Mekkora kedvezményt kaptál rá? Mert még talán fél év után is megéri lemondani, kiperkálni a hűséget, ugyanis Digivel kb pont annyit, vagy többet nyersz/nél így is.
A büntetés csak annyi, hogy az eredeti csomag és az akciózott különbségedet ki kell fizetned.
Tehát ha a csomag 4000, és te 2500-ért kapod, akkor annyiszor havi 1500-at kell fizetned, ameddig még a hűséged tartana. -
kabelmania27
félisten
válasz
Infomaker #3498 üzenetére
Jó kérdés.
Sokan vállaltak egy év hűséget kedvezőbb havidíjért cserébe.
Mi is akkor vállaltunk hűséget amikor még nem volt kiépítve az utcában a Digi hálózata.
Ha szüleid vállalnak egy év hűséget, utána ha kiépül a Digi hálózata lehet váltani.
Melyik net telefon és tévé csomag van szüleidnél? -
-
poli27
veterán
válasz
Infomaker #2903 üzenetére
Ilyen nincs hogy nem engedi,ha betartanak minden elvárást, köteles engedélyt adni az oszlopsor használathoz.Törvényileg 3 szolgáltató lehet fent az Elmű oszlopon, olyat nem játszhatnak hogy nem engedik, meg sztem nem a saját pénzük ellenségei, mivel a Digi csak bérli az oszlopokat nem is kevés pénzért.Aki nagyon beleszólhat, az az önkormányzat, ha az nem engedi a Digi baxhatja... és van rá példa hogy egy csomó helyen szarakodnak (pl Üllő,Isaszeg), sztem nem a Démász a ludas ebben.
-
koháry
tag
válasz
Infomaker #2861 üzenetére
Ez lenne a legbiztosabb megoldás, ha összejön ne fogadj el tőle terelő válaszokat, hogy folyamatban van a kiépítés meg hasonlókat.Vázold előtte, hogy úgy várjuk őket mint a zsidók a Messiást és hogy csak az nem akar átmenni hozzájuk aki vagy hülye vagy upc alkalmazott.
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
Infomaker #2758 üzenetére
Nem esküdnék meg rá, mert éjszaka nem látni annyira, de mintha nálunk be lenne hálózva minden utca. 2 nap alatt nem rossz.
Besúgóm úgy említette, hogy ha nálunk végeznek (gerinc?), akkor viszik tovább a rendszert irányotokba. Persze a cég dolgaiba nem láthat bele, tehát ez nem készpénz.Sutty ! Laci úgy tudja, hogy a tényleges bekötések 3hét - 3 hónap múlva kezdődnek meg, úgyhogy a legjobb esetben is várnunk kell vele még kicsit.
Örömmel látom, hogy Üllőn és Gyálon is alakulnak a dolgok.
-
leviske
veterán
válasz
Infomaker #2485 üzenetére
Ez azért erősen túlzó kijelentés annak fényében, hogy Vecsés magasabb lélekszámmal rendelkezik és ugyancsak a 29-es körzet tagja. Emellett pedig vegyünk figyelembe két egyszerű dolgot:
- A legtöbb fejlesztés (bármely cégről is legyen szó) Budapest felől gyűrűzik a távolabbi faluk/községek/városok irányába, és a 29-es körzetben BP-től messzebb csak Pilis meg Nagykáta található.
- Mint itt a topikban már többször elhangzott: rengeteg múlik az önkormányzat hozzáállásán. Ha Monoron úgy vannak vele, hogy az egykori Monortelnek még hagynak némi szusszanást, akkor hiába akar a Telekom vagy a DIGI belépni a piacra, kifogások elé lesznek állítva. -
BITBOYS
addikt
válasz
Infomaker #2461 üzenetére
Már megbocsáss, hogy a mai világban ezt várom el egy szolgáltatótól. Pöttyösön is van egy lakásom, Budapesten. Szerinted ott mit csinál a szolgáltató mikor felhívom őket, hogy szerződni szeretnék velük...?
Tegnapra ott vannak és tisztelettel beszélnek az ügyféllel, nem lerázó stílusban.
Ettől függetlenül elfogadom ami van, mert mint írtam mást amúgy sem tehetek itt Maglódon.(#2463) banhammer Nekem új dolognak számított ez az 5K ajánlat a gyorsított ügyintézés érdekében.
-
Rent
senior tag
válasz
Infomaker #2176 üzenetére
Szórólapot már bedobtak március első hetében, név nélkül, de a telefonos operátor ígérte meg adatrögzítés után hogy hívni fognak. Én vágom, hogy nincs még semmi kábel jelenleg Monoron, de szerintem akkor nem mondta volna hogy 1 héten belül hívni fognak mindenképp, ha nem lenne tervben a nagyon közeljövőben az érkezésük.
Vagyis remélem.
-
Rent
senior tag
válasz
Infomaker #2040 üzenetére
Én úgy tudom kb. 1 hónapja megküldték a papírokat, az önkormányzatnak, és hogy még tavasszal 100% hogy megcsinálják Monoron a bekötéseket. Ezt egy digis vezető beosztású alkalmazott rokonától tudom.
Elvileg akkor Májusig akkor meg is kellene, hogy csinálják, gyakorlatilag 1 hete érdeklődtem telefonon, de ott még arról sem tudott a telefonos, hogy kiszórtak már tájékoztatót, amire én hivatkoztam, viszont erre egyből elkezdte a rizsát, hogy akkor az azt jelenti, hogy max. 1 hónapon belül felkeresi Önt az előszerződést köttető munkatársunk, és rá max. 3-4 hétre be is kötik. 3 hete kaptam meg a szórólapot, innentől van egy hetük, hogy megkeressenek..
-
Dictator^
veterán
válasz
Infomaker #1905 üzenetére
Végülis te tudod, annó én is filóztam rajta, de amikor hazaérek, nem akarok 5percet várni, amig a router is feláll, meg a gép bekacsol, meg ezek.
Aktív hangfalat annó én kikapcsoltam, ha többet voltam távol mint pár óra...De a többit nem.
De holnap lemérem nálam ezek mit esznek. -
Dictator^
veterán
válasz
Infomaker #1902 üzenetére
Nem néztem meg, lent van a fogyasztásmérő, holnapra megnézem.
Kiszámoltam, ha átlagosan 10W fogyasztásod van a gép körül kikapcsolt állapotban.
És napi 24 órát megy, azaz havi 30napot folyamatosan, azaz 1 évi 365~ napot, akkor sem fogyaszt többet 5000ftnál évente.Havonta 416FT~ megy el rá, ami 80000 ft fizetés mellett, kb 1%- sem a fizetésednek.
Vagy más oka van?
Bár ha egész nap nem vagy otthon megértem, de ha lelövöd a terminált se TV , se telefonod nincs asszem. -
Dictator^
veterán
válasz
Infomaker #1897 üzenetére
Letöltés és feltöltés fölé picivel igen.
Nem sokkal, de ott stabilan megvolt.A feltöltés olyan 31~ mbit volt, annál a tesztnél, amikor én küldtem, Digisnek fileokat..
De a Speedtest általábann félremérhet ,szóval tényleg egy torrent, illetve feltöltési tesztre fileküldés javasolt..
Ne a speedtestre építsetek. -
-
Dictator^
veterán
válasz
Infomaker #1733 üzenetére
1: Fizikailag az oszlopról oda húzzák, ahol jól látni, hogy értelmesen ki lehet "feszíteni" a kábelt. Nálunk ők döntötték el, most viszont faternál mi építettük ki a helyét, holnap kiderül, hogy jó-e nekik ott.
2: Igen, terminál a neve, és kell neki áram. Mellesleg, ha valami gebasz van, van rajta reset, meg ki-be kapcs gomb, szóval ajánlatos olyan helyre rakni, amit könnyen elérsz, ha baj van.
3: TV-khez csak COAX megy. Akár tudja a DVB-C-t akár nem.
4: Asszem igen, a Bérelt HD Boxból HDMI-n keresztül csatlakozik a TV-hez (Nem scarton).
5: Kötheted szerintem, bár ha jól emlékszem, ha a terminál nincs áram alatt, nincs se TV se, telefon, se neted.
-
Dictator^
veterán
válasz
Infomaker #1621 üzenetére
Bejön az optika a házba, ott bemegy a terminálba, onnan eloszlik : tv(coax)-telefon-net-re.
A coaxon megy az analóg is, sőt ha dvb-c tuneres a tv, akkor bejönnek a digitális adások is.
Ha nem, rendelsz boxot (sd vagy hd) és lesz analóg illetve digitális adásod egyszerre.Set-top box-on keresztül minden adás Digitálisan jön be.
Maga a TV fogja az analóg adásokat, ha dvb-c tuneres, akkor szedi a digitálist, tehát nem kell box, és mindkettőt nézni tudod, bár nem tudom minek néznél már akkor analógot
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest