- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
logarithm #6117 üzenetére
Oké, nekem viszont nem volt időm Szegedre ingázás mellett még a kispesti ügyfélszolgálatukkal beszélni. Azért kérdeztem az itteni összekötőt, mert azt hittem azzal gyorsabb mint egy felesleges kör az ügyfélszolgálat felé.
Bár ha tényleg megoldható a dolog routerből, akkor felesleges emiatt két céggel is szerződésben állni.
(#6119) hedgehog: Lehet az lesz.
-
válasz
logarithm #5982 üzenetére
Hát igen! Én elismerem, hogy vannak olyan körzetek a 29-esen belül, ahol még mindig csak UPC szolgáltat drága és lassú ADSL-t, de ilyen körzet máshol is van még jó néhány az országban, csak ott nincs így kiemelve, megkülönböztetve, mint a UPC 29-ese! Invitel-nél is sok olyan körzet van, ahol csak ADSL érhető el, csak ott nincs feltüntetve a honlapjukon, mint különleges körzet! De szerencsére lassan talán itt is megtörik ez a monopólium, mert egyre több településre teszi be a lábát más szolgáltató is!
-
kabelmania27
félisten
válasz
logarithm #5566 üzenetére
UPC-nél leginkább a tv-t szokták meghagyni, netet azok hagyják meg akik megkapták az emelt 10Megabitet vagy ügyfélmegtartó akcióban kedvezően kaptak 12 vagy 18Megabitet.
Telekomnál szintén azok maradnak akik elfogadják az ügyfélmegtartó ajánlatot, és/vagy fontos hogy minden szolgáltatás egy számlám jöjjön, és akik Tmobil előfizetéssel rendelkeznek.
seimon: Vagy 120/10es Telekom sem rossz Tmobil előfizetés mellé vagy csomagban. -
kabelmania27
félisten
válasz
logarithm #5523 üzenetére
Topic elején lévő lista kicsit elavult:
Vecsés, Gyömrő, Gyál, Üllő, Ecser településeken három közül lehet választani.
Sülysáp, Maglód, Péteri, Kóka, Nagykáta, Szentmártonkáta településeken kettő közül lehet választan, első három Digis, Kóka HFC kábelnetes, felsorolás végén lévő két település pedig Telekom optikás.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest