- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
hidroponi
tag
válasz
Dictator^ #4233 üzenetére
mivel vitatkozol? szarabb a minoseg mint a upc? igen. olcsobb mint a upc? igen.
nekem a upcvel nem volt gondom az aran kivul. nem volt szakadas, nem volt csomagdobalas, a telefon (termeszetenel fogva) problema mentes volt.a diginel mar nem lehet arra fogni hogy meg kiepuloben van a halozat. egy oka van: kis penz, kis foci..
-
válasz
Dictator^ #4117 üzenetére
A telken belül már be van húzva egy lakásba... szomszédos oszlopról... onnantól csak bekötik hozzánk is... sőt... kint van egy központi doboz lakásonként szelektálva... abba kell csak átkötni az oszlopról a kábelt... onnan meg megy be a házakba a kábel.
Köszönöm, megkeresem a nevet, és telefonálok.
-
bpx
őstag
válasz
Dictator^ #3943 üzenetére
nem tapasztaltam ilyet (Guild Wars 2, Battlefield 3)
egyébként mikor először írtál, na mondom nézek megint egy ping statisztikát, aztán el is feledkeztem róla, most vettem észre, mikor hazaértem, hogy még mindig megy (de így legalább jó nagy a minta
)
Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 15721, Received = 15718, Lost = 3 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 11ms, Average = 1ms -
DuplaZso
aktív tag
válasz
Dictator^ #3874 üzenetére
Nemhiába nem pattogtam annak ellenére, hogy szombat este óta nincs nálam szolgáltatás. Úgyhogy nem felejtem el, köszönöm !
Mindazonáltal megéltem én már 2 sávszél-emelési anomáliát is nyomoréknál sok évvel ezelőtt, úgyhogy van benne némi tapasztalatom... Esetemben "természetesen" nem ilyesmiről van szó, meglehet elpilledt az ONT kapcsolattartása a rendszerrel. Az én (igen, kisbetűvel...) utcámban 2-nél több juzer-tyúkbelet nem láttam sehol kijönni a kötődobozból. Felük-kétharmaduk üres. Itt még sokakat köt a beetetett hűség, a tájékozatlanság, az időskori "járt utat a járatlanért" , illetve "jó vót e nekem eddig, eztán is a lesz" hozzáállás.
-
-
bpx
őstag
válasz
Dictator^ #3719 üzenetére
Igen Gyömrő.
Azt, hogy érzem nem mondanám, mert ma nem csináltam semmi olyat ami erre érzékeny, csak a packet loss kérdésre reagáltam
Utóbbi időben egyébként Guild Wars 2 ment, az teljesen rendben volt, bármilyen lag nélkül (amikor persze a szerverek is tökéletesek voltak). -
banhammer
veterán
válasz
Dictator^ #3656 üzenetére
Az van.
Először arra gyanakodtam, hogy a vezetékmentes Panasonic telefon vacakol.
Kipróbáltam az eddig használt telefonnal is és ugyan az volt a helyzet.
Felveszem a kagylót, búg, telefonszám beüt és semmi.
Normál esetben a telefonszám beütése után pár másodperccel már hallom, hogy a hívott szám csöng.
A mobilszámom felhíva is ugyan ez a helyzet.
Bejövő hívást tud fogadni a DIGIs szám, csak kimenő nincs valamikor.
A számla rendesen be van fizetve. -
banhammer
veterán
válasz
Dictator^ #3571 üzenetére
A kapcsolódás sebességén én is csodálkoztam már az elején amikor bekötötték, hogy bő 5-10 másodpercig tart mire bejelentkezik a gép a PPoE kapcsolattal.
Aztán napirendre tértem a dolog felett, hogy ez van, ez egy ilyen bicikli.A router ami a gép előtt van egy TP-Link WR841N.
-
Stan648
tag
válasz
Dictator^ #3491 üzenetére
4000-et úgy értettem, hogy az okos csomagon belül nem egész 4000 forint a net.
kabelmania27: Látom nálad is van.
banhammer: És nálad is.
bigdady: Ne búsulj lesz nálad is. Előbb utóbb.
#:Fórum első hozzászólásában a Péteri mellé a DIGI "N/A"-t "VAN"-ra lehetne módosítani. Egyébként szerencsénk volt itthon. Múlthét pénteken itthon voltunk és szomszédhoz jöttek bekötni. A szerelők mondták, hogy van rá idejük ide is bekötik. Ezt szerencsének nevezem, mert ez az volt.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Dictator^ #3316 üzenetére
Jó, hogy a DIGI 29-es körzetben terjeszkedik, így aki szeretne annak lehet gyorsabb feltöltése, nagyobb a választék. Korábban volt arról szó, hogy csak a fiatalabbak kötöttek szerződést.UPC és a T csökkentette az árait.
Hozzánk is dobtak be szórólapot, de van még hűségünk telefon megfelezőre és adsl bronze-ra (10Megabit-re emelték) , ha lejár remélem a digital brozne is olcsóbb lesz.
Szerintem van aki nem hiszi el hogy ilyen áron adja a Digi a szolgáltatásait. -
BBéci
legenda
válasz
Dictator^ #3264 üzenetére
Mivel mi eléggé sokat használjuk a vonalast, városon belül sok az ismerős, rokon, barát, csak vezetéknélküli készülékkel tudjuk elképzelni, amit a kertbe, teraszra is magunkkal vihetünk. Vagy csak a lakáson belül hurcoljuk, ahogy a mobilt. Olyat meg egyik szolgáltató sem ad, ha mégis, akkor valami gagyit.
(#3262) kabelmania27
Na, ja, 3800 forintból lehet venni pár doboz finom sört, de még mindig jóval drágább marad - 10e - mint a Digi, és a net csak 18/1, nem 80/25.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest