- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Janó 44
tag
válasz
A T-Home-os #913 üzenetére
Hello.
Nekem is lenne azóta egy kérdésem.
Nem lehet, hogy mégis valami hiba került a rendszeretekbe? Csak mert nem igazán van a tied az 1. hozzászólással összhangban, amely ugyebár így szól, és szeretném tudni, hol a hiba, mert bizony Monorierdő már szinte "ott van mellettem":
"Monor
- DIGI LESZ (várható: 2012 nyár)
- Telekom N/A
Monorierdő
- DIGI LESZ
- Telekom N/A". -
leviske
veterán
válasz
A T-Home-os #920 üzenetére
Azt gondoltam, hogy a T ezt nem tette lehetővé, hisz -ha jól értettem múltkor- gyakorlatilag nem csomagra, hanem szolgáltatóra lehet hűséget aláírni.
Szóval akkor röviden a Telekomféle kábelhálózat és a UPC Fiberpower alapja között számottevő különbség nincs, csak előbbi mindig a DOCSIS aktuális verziójának az Európára jellemző technológiai viszonyokhoz igazított változatára épít, azaz, ha úgy alakul, ugyanazt a teljesítményt el lehet vele érni, mint amit a UPC demózott ~2 hete?
-
Dictator^
veterán
válasz
A T-Home-os #915 üzenetére
Köszi, bár itt már arról is írtak, hogy a Digi jön be ide. Mivel Pécel - Vecsést ő is lefedtve.. gondolom más kábelezéssel mentek..
-
Dictator^
veterán
válasz
A T-Home-os #913 üzenetére
Nekem van kérdésem: Maglódra is ki fog kerülni a T-home, ha már gyakorlatilag körbe vagyunk kerítve. (Gyömrő mellettünk, Ecser mellettünk (közre is zárnak minket)
Vecsés ugyancsak.Ráadásul légvonalba vagyunk Ecser és Gyömrő közt.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest