- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
-
válasz
Sutty66 #6246 üzenetére
Ha ott van a honlapon, és nem adják meg, akkor link, screenshot, és email az illetékes kormányhivatal fogyasztóvédelmi hatóságának, és persze a médiahatóságnak is!
Mindenképpen csinálj mentést, az oldalról, aztán kérj egy vezetőt az ügyfélszolgálaton, és említsd meg neki, hogy amennyiben nem kapod meg a meghirdetett feltételekkel, már mennek is a dokumentációk a felügyeleti szerveknek!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Sutty66 #6172 üzenetére
Tiltakoásra eltörölték cikk, de később bármikor beleírhatják.
Digilanosba is szóba került ez az okoscsomagos téma, innen végig lehet olvasni, volt aki visszaváltott UPC-re (nem 29-es területen).
Le kell mondani (pl tévét telefont vagy az egészet) pár nap múlva fognak keresni okoscsomag lehetőséggel...
fPApi: Az a gond hogy régieknek nem engedik újrakötni okoscsomagban, régebben működött az hogy a ha háromból valamelyiket lemondja az ember, akkor pár hónap múlva lehet de már csak az újaknak van okoscsomag... -
fPApi
őstag
válasz
Sutty66 #6172 üzenetére
Most ezt hogy érted? Mert ha nem vállalsz új hűséget, akkor persze, hogy visszaáll a normál ár, de szerintem új hűséggel újra a kedvezményes ár van: A honlapon a "Választható csomagjaink különböző internet elérések esetén új és meglévő ügyfeleink részére:" részen ugyanúgy a 30%-al csökkentett értékek vannak a 2 éves hűségre.
-
Sutty66
tag
válasz
Sutty66 #6172 üzenetére
Még egy kis adalék. Ha valakinek személyesen támad kedve panaszt tenni, legközelebb az Üllöi ut 243-ban a digi kirendeltségen teheti meg H-SZ-P 8-16 , K-Cs 10-18 ig vagy faxon a 06-1 7076700 számra esetleg lehet hagyományos borítékos levelet küldeni. Gigabites csomag van panaszt tenni csak az említett módok bármelyikén lehet. Senkit ne csapjon be hogy a honlapon a kiemelt ajánlatok közt a régi ügyfeleket is barátként kezelik, ez a csomagos szerződéssel rendelkezőket megint csak nem érinti.
-
regener
veterán
válasz
Sutty66 #6020 üzenetére
Megduplázták a csomagok sebeségeit elvileg teljesen ingyen.
-
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
Sutty66 #3872 üzenetére
Meg azt, hogy az olcsóbb szolgáltatással együtt jöhetnek a problémák is...
Szombat este lehalt a netem, telefonom. Tévé megy. Igaz, hogy csak ma (hétfő) délután jelentettem be öcsémtől, de kíváncsi leszek, mennyi idő, míg lépnek ?
Kagylót ha felemelem, tárcsahang helyett foglalt jelzés. Látszólag az ONT összecuppan a rendszerrel, de viszonylag rendszeresen kialszik rajta a PON zöldsége. POTS1 sem virizsol. -
Dictator^
veterán
válasz
Sutty66 #3737 üzenetére
Igen, fél 2 körül, éreztem, magától nem is tudtam visszacsatlakozni (elvileg karbantartás van nálunk is, bár nem láttam kiírva sehol)
Most a mai napon jó volt:
Plusz:
Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 149, Received = 149, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 2ms, Maximum = 5ms, Average = 2ms -
DuplaZso
aktív tag
válasz
Sutty66 #3543 üzenetére
Azért annyira nem felhőtlen a boldogság egyelőre. Vagy az optikai összeköttetés, vagy a "modem" nem frankó, mert nem tudja folyamatosan tartani a netkapcsolatot (POT-LED, balról a második elalszik elég sokszor). BIX pingelése közben a csomagok legalább harmada elvész, satöbbi. Alapból egyébként 2-3 a ping, most délután (gondolom kezdődött a nethasználati csúcsidő) fix 15. De ugyanezt már tapasztaltam a városban is, úgyhogy nem lep meg. Telepítő csóka ígérte, hogy visszajön még ma vetni a cájgra egy pillantást.
Ja, és persze rúter nélkül is megnéztem, természetesen ugyanaz a szitu. -
DuplaZso
aktív tag
válasz
Sutty66 #3088 üzenetére
Én ma voltam szüleimnél, épp akkor járt náluk a csóka.
A fő utca és az attól észak(kelet) felé eső rész az övé, a déli területekre még nem tette be a lábát az oda szánt üzletkötő. Említette, hogy az elmúlt 3 napban több, mint 70 szerződést kötött.
Ha a hétvége folyamán nem jön erre senki üzletet ajánlani, felhívom a csávót, hogy jöjjön hozzám, és papírozzuk le a dolgot.Ápdét:
Szórólapról hirtelen eszembe jutott, hogy mintha délután egy fiatal srác és kiscsaj szaladt volna végig az utcán, de hozzám nem dobtak be semmit. Kiugrottam megnézni a szomszéd postaládáját, ott volt benne a szokásos reklámanyag, a hátulján Trincsi nevű úr 70-es számával. Úgyhogy holnap telefont fogok ragadni.
-
BBéci
legenda
válasz
Sutty66 #3088 üzenetére
Idézet a PH! alapelveiből:
"amit tiltunk fórumunkban: a mértéktelen és értelmetlen hangulatjel használatot. A smiley-k arra valók, hogy egy többféleképpen értelmezhető mondat hangulatát megmutassák, nem pedig sormintának, díszítőelemnek." -
asdf_
veterán
válasz
Sutty66 #2974 üzenetére
Nem nem, ha a upc felturta az utat, es neki ott van x darab kabelcsatornaja lefektetve, amibol x-et nem hasznal, akkor magat a kabelcsatornahelyet is ki kell adnia afaik. Sot, talan meg valami olyan is van egy ideje, hogy eleve ugy kell epiteni, hogy uresen is maradjon, es ne turja fel felevente minden random ceg az utcat, de erre nem eskuszom meg.
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
Sutty66 #2764 üzenetére
Én is úgy vagyok vele. Fél lábon is...
Ha belegondolok öregem, mióta nyomor 384/64-es netet kezdett tolni (durva pénzért még akkor), azóta figyel nálam is az infó. Azóta tömöm a zsebüket, és bár a szolgáltatás színvonalára nem volt panaszom igazán sosem, mégis itt hagyom őket a francba, mert nem képesek a jelen kor színvonalának megfelelő ár/érték arányú szolgáltatást nyújtani.Itt hagyom őket sok-sok év hűség után, a nettel együtt repül a telefon is. Én nem tudom felfogni, ez nekik miért jó ? Miért nem engedik lejjebb az áraikat, hogy a pógár továbbra is nekik dellázzon havonta, ne keressen másik szolgáltatót ?
Vagy adják a kis sávszélű ADSL csomagokat (1-4 mega) olcsón, vagy építsenek ki korszerű hálózatot, és adják a szolgáltatást az anyacég árszintjének megfelelően ! Egyik sem ? Akkor pápá ! Átkerül a staféta a konkurenciához.
Persze a ti esetetek ugye speciális, tudom, hogy méginkább várod digiéket.
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
Sutty66 #2729 üzenetére
Polgárjenő Lacussal leszek este szolgálatban, rákérdezek a dologra.
3/4 1-kor elugrottam a nagyboltba. Olyan kukásmellény-sárga volt a környék (kajaszünetet tartott a bagázs nagyobbik része), hogy egy cseppet megszeppentem. Mint fecskék a villanydróton.
20-ra saccoltam őket. Kérdezem a pénztáros csajt, ezek ennyien vannak, huhh ?! Aszondja nem, cirka 30-an.
Remélem, a bekötések is olyan tempóban haladnak majd, mint a hálózat mostani kiépítése !
Mondjuk pont ezért is aggaszt cseppet, hogy még semmi infó szórólapról, előszerződésről, üzletkötő(k)ről.
Még referálok... -
BBéci
legenda
válasz
Sutty66 #2707 üzenetére
Csak annyit, amit már leírtam. Semmi törvényi és technikai akadálya nincs a földkábelezésnek, de először az oszlopokon mászkálnak, azzal gyorsabban haladnak. Az egész 29-es körzetet le akarják nyúlni, ezért előbb légkábeleznek Péteriben, mint nekiálljanak lakóparkokban "vakondkodni". Az majd akkor kerül sorra, ha összes települést végigmadzagozták. Mivel még Monoron és Gyálon hozzá sem kezdtek, jó ideig türelmesnek kell lennem.
-
Dictator^
veterán
válasz
Sutty66 #1933 üzenetére
Régebbi hír, itt már kész a kábelezés múlt év decemberbe, sőt ide már be is kötötték (Maglód).
De ugyanugy van, Gyömrőn, Vecsésen és Ecseren is bekötés már.
(Persze, ez nem azt jelenti, hogy 100%-ban kész mindenhol, pl maglódon van még pár utca és a többi városba is maradt, a de lényeg, hogy elkezdték már bekötni.) -
Rent
senior tag
válasz
Sutty66 #1640 üzenetére
Én sem megyek upc-hez már ingyen sem, csak jó ha ott van a háttérben 1 "konkurencia" mondjuk ezek itt minden lesznek, csak konkurencia nem. Ha meglépték volna a fiberpower bevezetését, szert tehettek volna egy kis előnyre, de így hogy drágábban tolták az adsl-t, mint a fibert, így mostmár ha behozzák sem lesz versenyképes, az árai (fiber árak), és a torrentes korlátozottsága miatt. Szó szerint ezt itt elba**ták, de nagyon.
az viszont nagyon jó, hogy semmilyen korlát nincs.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asztali PC R5 4500 1080 8GB 16GB RAM 256GB m.2 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest